Египет /Тема 14/

• 57 241
  • 753
  •   1
Отговори
# 105
  • Beyond the Frontiers
В цената са включени летищните такси. Горивните са си съвсем друго нещо. За Египет горивни такси за април месец имат само Емералд - за сега. Горивните такси се обявяват 21 дни преди дата на пътуване. Ако не са ви казали, че имате такива - значи нямате. Подобни уведомления се случват в писмен вид, на имейл - проверете си пощата.
А най-лесно е по телефона за секунди.

Лонг бийч и аз го следя внимателно. Чужденците са доста доволни.

# 106
Здравейте, на 15ти и на нас ни предстои пътуване до Кайро + Хургада, избрахме хотел Gravity Hurghada, надявам се да останем доволни.

Притесняват ме стомашните проблеми, за които доста хора тук споменават, тъй като аз съм със слаб стомах. Приемал ли е някой превантивно пробиотик? Ако има как, бих искала да се презастраховам за този проблем.

Ние бяхме с бебето миналата година , пробиотик не сме взимали превантивно. Пихме само бутилирана вода , зъбите с вода от чешмата, дезинфектанти си бях взела и пак имахме съвсем лек проблем 1 ден от храната нещо египетско леко пикатно май беше. Така че запасявай се от тук , аз бях взела стоперан деган лопедиум спирт също за дезинфекция плюс дезинфектант за ръце и пак ни хвана. Явно сме по кекави.

# 107
    В цената са включени летищните такси. Горивните са си съвсем друго нещо. За Египет горивни такси за април месец имат само Емералд - за сега. Горивните такси се обявяват 21 дни преди дата на пътуване. Ако не са ви казали, че имате такива - значи нямате. Подобни уведомления се случват в писмен вид, на имейл - проверете си пощата.
    А най-лесно е по телефона за секунди.

Лонг бийч и аз го следя внимателно. Чужденците са доста доволни.

А знаете ли хотел Лонг бийч има ли коралов риф  ?

# 108
    • Варна
    Здравейте,

Предстои ни екскурзия до Египет с туристическа агенция "Карта Холидей" на 21 Април.
    Понеже бях чел в предишната тема, че трябва предварително да се заплатят някакви горивни такси, а още никой не ме е информирал, ме интересува дали да звъня да ги питам какво се случва, или да изчакам?
    Благодаря предварително!

Здравейте,
    Ние летим на 15.04. Още няма горивни такси.

# 109
    Здравейте,

Предстои ни екскурзия до Египет с туристическа агенция "Карта Холидей" на 21 Април.
    Понеже бях чел в предишната тема, че трябва предварително да се заплатят някакви горивни такси, а още никой не ме е информирал, ме интересува дали да звъня да ги питам какво се случва, или да изчакам?
    Благодаря предварително!

Здравейте,
    Ние летим на 15.04. Още няма горивни такси.
    Благодаря

# 110
    С тази агенция Аладин как можем да се свържем?

# 111

https://aladdin-travels.com/bg/%D0%B5%D0%BA%D1%81%D0%BA%D1%83%D1 … B0%D0%B4%D0%B0-2/

Предполагам е това има watsup и вайбър .Някой може ли да потвърди, че това е агенцията .Правят и екскурзии на български .

Последна редакция: чт, 06 апр 2023, 17:18 от Zoya216

# 112

https://aladdin-travels.com/bg/%D0%B5%D0%BA%D1%81%D0%BA%D1%83%D1 … B0%D0%B4%D0%B0-2/

Предполагам е това има watsup и вайбър .Някойможе ли да потвърди че това е агенцията .Правят и екскурзии на български .

Това е - да и телефона също е актуален. Нашите екскурзии не са били на български, така че не мога да дам мнение за това. За Луксор на български дадоха дата за след 2 седмици, естествено нямаше как да я дочакаме. Правихме я на английски, другите също. Става въпрос за групови екскурзии също така. Възможно е за индивидуалните да предлагат и др. възможности. Ако има по-запознати може да дадат мнение кои екскурзии са им били на български и дали са били групови или индивидуални.

# 113

Предполагам е това има watsup и вайбър .Някойможе ли да потвърди че това е агенцията .Правят и екскурзии на български .

Това е - да и телефона също е актуален. Нашите екскурзии не са били на български, така че не мога да дам мнение за това. За Луксор на български дадоха дата за след 2 седмици, естествено нямаше как да я дочакаме. Правихме я на английски, другите също. Става въпрос за групови екскурзии също така. Възможно е за индивидуалните да предлагат и др. възможности. Ако има по-запознати може да дадат мнение кои екскурзии са им били на български и дали са били групови или индивидуални.

Аз се свързах с тях на вайбър, отговарят веднага. И двете екскурзии резервирах докато вечеряхме за следващата сутрин. За Луксор ни казаха, че на бг правят всеки вторник , а ние искахме друг ден.
    Сафарито в пустинята е много добро - за 15 долара или нещо от сорта, ни взеха от хотела с кола, карахме бъги 30 мин, атв 20 мин, камили 10 мин, пихме чай в бедуинско селище...гида беше рускиня, която говореше английски и руски.

# 114
    Някой бил ли е в природен резерват шарм ел нага в Хургада?

# 115

Предполагам е това има watsup и вайбър .Някой може ли да потвърди, че това е агенцията .Правят и екскурзии на български .
    С български гид Кайро в четвъртък , Луксор във вторник. В сайта , в описанието на съответната екскурзия е описано.

# 116
    Здравейте, изчетох последните 2 теми, но като че ли не видях подобна информация и много ще се радвам на препоръка. Гледаме оферти за Шарм ел Шейх за началото на май. Ще пътуваме с мъжа ми и с детето, което е на 2 и половина. Търсим спокоен хотел висок клас, но всички ми се струват лудница. Не искаме детски дискотеки, пяна партита и анимации или аквапаркове. Бях се ориентирала към Coral Sea Sensatori, но нямат места за периода. Гледах в букинг Pickalbatros Laguna Vista, особено бунгалата ми допаднаха, но не виждам агенциите да го предлагат и вече не знам какво да гледам Confused Някакви идеи?

# 117
    • Горна Оряховица
    Здравейте, изчетох последните 2 теми, но като че ли не видях подобна информация и много ще се радвам на препоръка. Гледаме оферти за Шарм ел Шейх за началото на май. Ще пътуваме с мъжа ми и с детето, което е на 2 и половина. Търсим спокоен хотел висок клас, но всички ми се струват лудница. Не искаме детски дискотеки, пяна партита и анимации или аквапаркове. Бях се ориентирала към Coral Sea Sensatori, но нямат места за периода. Гледах в букинг Pickalbatros Laguna Vista, особено бунгалата ми допаднаха, но не виждам агенциите да го предлагат и вече не знам какво да гледам Confused Някакви идеи?
    Ние запазихме jaz mirabel beach. За спокойно не можа да кажа още, в неделя тръгваме. Комплекса е голям, има доста зеленина и алеи за разходки. Има анимация и  доколкото четох в tripadvisor части от хотела са по-спокойни където са по-далече от баровете. Разгледайте го.

# 118
    Франки питай галактик тя знае най- добре, но за май почти се изчерпват местата. Ние също търсихме и този който харесах беше стопиран вече.
    Да се включа и аз в питането . Избрахме jaz mirabel beach5, но в старата тема няма отзиви за него, освен че имат лек ремонт и понтона е затворен. Та ако може малко по - подробно инфо от някой който е бил вече там.
    И за визите,  за шарм щом няма да се напуска полуострова няма нали?
    Jeini като се върнеш моля те сподели пресно инфо , температура на водата , вятър , качество на храната. Приятна почивка!

# 119
    • Горна Оряховица
    Франки питай галактик тя знае най- добре, но за май почти се изчерпват местата. Ние също търсихме и този който харесах беше стопиран вече.
    Да се включа и аз в питането . Избрахме jaz mirabel beach5, но в старата тема няма отзиви за него, освен че имат лек ремонт и понтона е затворен. Та ако може малко по - подробно инфо от някой който е бил вече там.
    И за визите,  за шарм щом няма да се напуска полуострова няма нали?
    Jeini като се върнеш моля те сподели пресно инфо , температура на водата , вятър , качество на храната. Приятна почивка!
    Не знаех, че е затворен кея. Някъде мярнах, че може да се ползва на съседния хотел, явно за това. Тази седмица температурите ще са по-ниски и ще се къпем явно в отопляемите басейни. Дават го и 5-6 м/с вятър. На плажа има прегради по шезлонгите за вятър - ще се ползват. Ще пиша при 1ва възможност.

Общи условия

Активация на акаунт