Египет /Тема 14/

• 57 450
  • 753
  •   1
Отговори
# 390
Има ли друг с писмо от Онекс за промяна на датата на пътуване? Пише, че полетите в сряда за октомври и ноември са отменени.

# 391
  • Beyond the Frontiers
Има ли друг с писмо от Онекс за промяна на датата на пътуване? Пише, че полетите в сряда за октомври и ноември са отменени.

Да. Ще има полети в събота.

# 392

Да. Ще има полети в събота.

Това за всички програми ли важи? Ние имаме капарирано "По стъпките на фараоните", с полет в сряда. Нямаме информация до този момент за промяна.

# 393
  • Beyond the Frontiers
Засегнати са полетите през октомври и ноември.
Ако касае вас, ще ви информират в писмен вид.

# 394
Здравейте,
Интересувах се за почивки в Египет предлагани от Екватор БГ и разбрах, че вече нямат физически офис и работят само онлайн. Може информацията ми да е остаряла но когато става въпрос за такава голяма агенция за мен това е странно. Моля, който е ползвал услугите им тази година да сподели, опита си.

# 395
Резервирай тази програма през друга агенция, която има офис.
Аз лично не съм стъпвала в офис от години. Всичко подписвам и плащам онлайн.

# 396
Здравейте,
Интересувах се за почивки в Египет предлагани от Екватор БГ и разбрах, че вече нямат физически офис и работят само онлайн. Може информацията ми да е остаряла но когато става въпрос за такава голяма агенция за мен това е странно. Моля, който е ползвал услугите им тази година да сподели, опита си.

Ние ползваме услугите на Дива холидейз и сме много доволни .Обърнете се към тях.
Те предлагат и програми до Египет и на Абакс.

# 397
  • Варна
Някой ако е във Варна и е заинтересован - в момента в Спортна зала има Гостуваща изложба с египетски артефакти. Няма как да докарат всичко от музея в Кайро, но има реплики на маската на Тутанкамон, един от саркофазите, някои от бижутата. Също статуи на богове, фараони, колесници и т.н. от други епохи. Изложбата е тук до 4 август.
С приятелчето, с което ходихме в Египет през април си направихме едно бързо припомняне. И пак ни се ходи Simple Smile
Аз лично бих искала нещо от типа 2.0, за да видя още неща от тази страна. Една седмица със сигурност не стига.

# 398
Резервирай тази програма през друга агенция, която има офис.
Аз лично не съм стъпвала в офис от години. Всичко подписвам и плащам онлайн.
Проблемни ли са Екватор? За първи път ползвам агенция и резервирах точно чрез тях....ако не са ОК да анулирам докато е време?

# 399
Не са проблемни Екватор.
Написах го, защото очевидно Filip2 се притеснява от това, че нямат физически офис.

# 400
  • Beyond the Frontiers
Екватор продава Абакс. Няма проблем.

# 401
  • София
Има ли вече обявени изгодни оферти за Шарм през есента?

Бях в Хургада вече няколко пъти и ми се искаше да сменя леко дестинацията. Simple Smile

# 402
  • Beyond the Frontiers
Има ли вече обявени изгодни оферти за Шарм през есента?

Бях в Хургада вече няколко пъти и ми се искаше да сменя леко дестинацията. Simple Smile

Оферти има. Сега колко са изгодни...

# 403
  • София
Здравейте, някой има ли мнение за хотел SEA BEACH RESORT & AQUA PARK в Шарм?
Искаме септември да отидем с дете на почивка и съм се спряла на Шарм този път, но искам хотела да е с хубав плаж и по възможност с пързалки. Храната също ми е важна

# 404
  • София
И аз се оглеждам за препоръки за хубав хотел с хубав плаж в Шарм.

Миналата година бях в Хургада, но на практика беше невъзможно да ползваш морето заради големи отливи. Буквално километър навътре от брега водата беше до глезените.

Търся хотел с плаж и море, където това не се случва или поне не в такива мащаби.

Има ли в Хургада или Шарм хотели с плаж без отлив?

Общи условия

Активация на акаунт