Египет /Тема 14/

• 57 359
  • 753
  •   1
Отговори
# 480
  • Beyond the Frontiers
Много благодаря! 🤗 Ще ги погледна, от познати знам, че бяха останали много доволни от  Десерт Роуз, но беше отдавна и не знам дали още държи ниво. Благодаря още веднъж! 🤗
Добър е. Ама отива на 1500 лв. на човек...ако има места въобще.

# 481
Цени между 1200-1400лв на човек, стандартни ли са? Горещо ли е средата на септември? Благодаря Simple Smile

# 482
  • Veliko Tarnovo, Bulgaria
Ноември какво е времето в Шарм?

# 483
  • Sofia
А Декември и Януари става ли за къпане в морето в Хургада? Другия вариант ми е Април /Май. Изкушавам се да запазя на тия цени. Приоритет ще са ни екскурзиите. Може пък Декември/Януари да е най-подходящо за тях?

# 484
Даже Абакс сега са пуснали промоционални дати за есента Хургада-Кайро и май ще се възползвам
Това в момента не са нормалните цени. Технически проблем е. Ама който запази, запази....
Как така технически проблем? Дадени са на агенциите за продажба, по всички групи се предлагат. Иначе и аз се чудя къде е уловката и има ли такава?

# 485
  • Sofia
Не мисля, че има уловка. Абакс са туроператор с много добра репутация. Май ситуацията наистина ще е - кой превари, той завари. Дано да успея да запазя на тия цени.Цената ми реши чуденките кога и какво да приоритезираме в Египет. Ако успеем ще наблегнем на екскурзиите.

# 486
Веве, точно такава програма пролетта имаше - кацнахме хора за 5 автобуса, 2 групи бяхме на круиза, 3 групи разгледаха пирамиди, сфинкс, музей и после заминаха за Хургада. Там ги заварихме след 6 дни и се прибрахме заедно.
Ако знаеш,как ще съм благодарна ако ме насочиш към фирмата с тези програми.😃 Иска ми се нещо пролетта щото за края на сезона ме е страх Турция да не избяга🤣🤣

# 487
  • На топло в неговото сърце.
Това в момента не са нормалните цени. Технически проблем е. Ама който запази, запази....
[/quote]
Аз,аз. Sunglasses
Направо без пари е! Wink Отиваме за девети път. Blush Пристрастени сме към подводният свят!

# 488
  • Beyond the Frontiers
Веве, точно такава програма пролетта имаше - кацнахме хора за 5 автобуса, 2 групи бяхме на круиза, 3 групи разгледаха пирамиди, сфинкс, музей и после заминаха за Хургада. Там ги заварихме след 6 дни и се прибрахме заедно.
Ако знаеш,как ще съм благодарна ако ме насочиш към фирмата с тези програми.😃 Иска ми се нещо пролетта щото за края на сезона ме е страх Турция да не избяга🤣🤣
Круиз имат Абакс, Онекс, Бохемия, Аполо.

Няма уловка. Който е резервирал, ще си има всичко нормално.

# 489
  • София
Дайте линк към тези уау цени и оферти, за да видя и аз какво се случва на пазара... Simple Smile

# 490
Дайте линк към тези уау цени и оферти, за да видя и аз какво се случва на пазара... Simple Smile
В една вайбърска група съм и от там разбрах. Предполагам всички агенции ги предлагат, те са 6-7 хотела с няколко възможни дати. Обади се някъде и направо питай. Иначе Tortuga holidays аз от тях разбрах

Нали в крайна сметка няма значение с коя агенция е резервирано, накрая на летището се търси представител на АБАКС ? Или аз не съм разбрала

Последна редакция: пн, 14 авг 2023, 11:20 от dete2

# 491
https://www.facebook.com/groups/1344688799222317
Аратур е агенцията, с която пътувам аз!

# 492
denissa22, кой хотел и дата избрахте? Ние се спряхме на Desert rolse. Забелязах, че при някои от хотелите децата са до 12.99 г, а през годините назад винаги са били до 12.00 що се отнася до хотелите в Хургада, което за мен е добре дошло

# 493
Била съм два пъти в Дезърт Роуз!За Коледа миналата година и за Нова година предходната!Страхотен хотел!Единствено стаите не са реновирани, ако изберете супериор само в блок 6000 са ремонтирани!Иначе персонала е най-любезният и отзивчив в този хотел спрямо другите, които съм посетила в Египет!
 Сега по препоръка на агента ще бъдем в Джасмин палас от 19 Септември!
Фаворит сред всички хотели само заради превъзходният риф/ние ходим в Египет заради морските обитатели/ е Джаз Фанара в Шарм Ел Шейх.Храната не ни е приоритет, защото мъжът ми яде традиционно като в БГ зеле,домати, краставици и месо.Не е почитател на риби и морски изкушения.Стаите също не са ни от първо значение понеже в тях само спим за около 7 часа.Останалото време обаче държим да е запълнено в преследване на някои риби и скатове, които всеки ден когато сме на плажа има в изобилие!

# 494
Denissa22, щом си била в Desert rolse, плажа изисква ли аква обувки, има ли опасност от морски таралежи? До колкото разбрах и към този хотел имало риф, така ли е?

Общи условия

Активация на акаунт