Пубертетът при момичетата - как да подготвим децата ? - 17

• 47 587
  • 751
  •   1
Отговори
# 105
Аз бих давала пробиотик. Може на проблем с червата да се дължи. Пробиотик няма да навреди. Лактофор имат точно за червата

# 106
  • София
Още днес ще й взема лактофлор.
Мерси, Рамацоти! Hug

# 107
Тонка, сподели като я види лекаря.

# 108
  • София
Мис, аз вече споделих. Лекарят не иска да я вижда. Grinning

# 109
  • София
Тонка, много се радвам, че са те успокоили. Като прочетох първата ми мисъл беше възпаление/инфекция... Новото бельо определено може да направи такава беля.

Моята малката имаше подобни проблеми, но с кръв, понякога с болка, понякога без. Страшно се бях изплашила. Оказа се фисура, която засега излекувахме.
Появи ѝ се и бяло течение (още няма 8 ), което доста намаля след като оправихме фисурата. Педиатърката ѝ обаче не се впечатли особено от всичко това, а аз не бях на себе си дни наред. Понякога си представяме всякакви ужасии, а то е нещо леснопоправимо.

Последна редакция: вт, 28 мар 2023, 15:30 от Илит

# 110
Тонка, да дам и аз моите 5 стотинки, но детето пази ли драстична диета (може да е и без да знаеш, но подозираш ли)? С моя съученичка пазехме безумни диети в гимназията и тя ми беше споделяла за подобни симптоми, слагаше си ежедневни превръзки и много се смущаваше, но не помня как се развиха нещата.

# 111
Тонка,
Скрит текст:
след като прочетох, какво казал професора,  да те успокоя. При мен при носене на прашки от 2 до 5 дни (всеки ден различни, да не се уплашите сега) се получаваше същото. Лигавицата, където се триеха на дупето се овлажняваше, явно като вид защита от нараняване.  Като си обуя нормални гащи - изчезваше овлажняването. Затова гледам да нямам впити гащи.

# 112
  • София
sylviana, не пази диети. Нито тайно, нито явно. Grinning

Deni-meni, благодаря, много добре си го обяснила! Надявам се точно впитите бикини при нея да са проблемът. Аз например, преди да родя, 12 години само прашки носех и нищо. Но всеки организъм реагира по различен начин и ето че в случая подсказва, че нещо не е както трябва.

# 113
Бихте ли ми предложили какво да се подари за подарък на 16г. момиче? Идеята ми е парфюм и още нещо, но не се сещам какво.

# 114
  • Deutschland/HE
Сребърно бижу, кутия за бижута. Онзи ден поръчвах за рожден ден такава кутия от Etsy.

# 115
Много зависи какво харесва. Всякакви ръчно направени бижута, балсами за устни, свещи, кристали, книги се харесват сред приятелките на дъщеря ми.

Лисичке, да ти е жива и здрава девойката!

Последна редакция: ср, 29 мар 2023, 19:38 от Дъждец

# 116
  • София
Добри предложения сте дали. Бих допълнила натурална козметика (има подаръчни комплекти).

# 117
  • София
Скоро моята навършва 16.
Ще получи пари (разбира се, защото вече рядко уцелваме какво харесва), но исках да има и изненада и взех двудневни билети за Comic con. 2 броя, за да си заведе някого с нея. Почти убедена съм, че ще ѝ хареса.

На племенницата взимах бижута и парфюми на тая възраст, но тя е по-друг тип и харесваше такива подаръци.
Та, според момичето.

# 118
Има ли вече билети за Комик кон и кога е?

# 119
  • София
08-09 юли. Взех ги от офис на Eventim.

Общи условия

Активация на акаунт