Пубертетът при момичетата - как да подготвим децата ? - 17

• 47 592
  • 751
  •   1
Отговори
# 120
Бихте ли ми предложили какво да се подари за подарък на 16г. момиче? Идеята ми е парфюм и още нещо, но не се сещам какво.
Парфюм е добре стига да има кой да те консултира. Вземи й някакъв скъп и известен- например на Ариана Гранде- и мисля че няма да сбъркаш.

# 121
Освен,ако не са ми поръчали точната марка парфюм,никога не бих купила за друг.Аз също не обичам да ми подаряват козмвтика и парфюми.Имам складирани,неотворени.
Ако не си сигурна,подари ваучер от козметичен магазин.

# 122
  • София
Парфюм е подарък, изключително труден за уцелване. Но дъщеря ми е такава фенка на Ариана Гранде, че дори ако парфюмът беше с мирис на бяла ряпа, пак щеше да го хареса. Grin
Има ли в момента някой нов актуален парфюм на някоя звезда? Аз си имам 3-4 любими и си ги въртя основно тях, така че не съм съвсем в тренда.

И така и така сме на тема подаръци. Дъщеря ми става на 15 в началото на юни. Тогава ще сме на море и ще нося подаръците с нас. Взех й комплект на корейската марка Холика Холика.
Скрит текст:

Харесала съм й натурални продукти за къдрава коса, както и сребърни обеци - халки. Отделно ще получи и пари.
Тя искаше нов смарт часовник, но ще го отложим за Коледа. Хвърлила е око на Самсунг, но парите не са оправдани, предвид кофти батерията им, която трябва да се зарежда на 24 часа.

# 123
И моята дъщеря ползва козметика с Алое. Имаше една много хубава и на добри цени био серия, която купувах от Турция, но само камък за под мишниците и остана.
Сега иска парфюм на Бенетон, в Лили в момента са намалени от 100 на 50лв, но няма тестери. Няма да дам 50лв на сляпо т.е. ако някой знае къде има тестери, моля да сподели!

# 124

Това е май ново ,моята харесва старият облак.

# 125
  • София
Рамацоти, виж дали същият парфюм го продават в Дъглас или Сефора - отиваш и помирисваш.

Мерси, Лисичке, ще ходя да го тествам.

# 126
Забравих да споделя много сме доволни от :

# 127
Нищо не ползва дъщеря ми, ходи си с пъпките. Дума не иска да отваряме. Предложих и първо почистващи козметика, говорихме и за намаляване яденето на определени храни, имаме крем против акне, мислех вече и на дерматолог да я водя, кремът ни е изписан от педиатърката - не. Казва добре и толкова. Не я притеснява нищо.
Не съм имала никога акне. Чувствам се вече безсилна, ама това е.

# 128
Аз я водя на почистване на лице при козметичка,която е с образование на мед.сестра.
Последно в събота - светна личицето.
Ползва и козметиката,която купувам,защото разбира вече,че грижата е нещо важно.

# 129
  • Deutschland/HE
Дени, какво изписа педиатърката?
Ние изпращахме за наши познати от България един крем, който не се продава в България и с амного доволни, но при техния син положението е доста тежко.
При дъщеря ми мина по-леко акнето, но със сина ми имам проблеми, защото го мързи и все налита на шоколад  Sad Трябва всяка вечер да напомням да си измие лицето. Купила съм на Ларош посе козметика, като е редовен и лицето му грее, но да не напомням известно време и пак излизат Sad.

# 130
colibri,
Като се прибера довечера, ще го снимам.

# 131
  • София
Дъщеря ми имаше малко огнище акне на дясната буза и малки пъпчици по другата буза. Никакво мазане не помогна. Заведох я в един естетичен дерматологичен център и след 4 процедури с лазер от акнето няма помен. Толкова съм доволна, не вярвах, че така добре и бързо ще се повлияе. Лицето й е напълно изчистено. Ако недай си боже отново се появи проблем, веднага ще я заведа на същото място.

# 132
  • София
Тонка, би ли споделила кой е центъра?

# 133
  • София
Разбира се.
Дерматологичен център Леге Артис.
www.legeartisbg.com

# 134
В Пловдив утре няма училище за децата. Голяма радост е у дома. Вече им е втръснало училището, а са до края на юни, милите.

Последна редакция: чт, 30 мар 2023, 16:30 от Mia Rulana

Общи условия

Активация на акаунт