Пубертетът при момичетата - как да подготвим децата ? - 17

• 47 584
  • 751
  •   1
Отговори
# 90
  • here and now
В училището няма от къде да си купят, но има кафемашина вътре. Явно се очаква да ходят да купуват някъде наоколо и да се хранят там, отвън. Реално, не можеш да си занесеш нещо от вкъщи, защото е забранено внасянето на храна. Освен да ходя в голямото междучасие да ѝ давам да яде отвън?
И на въпроса ми какво прави тази кафемашина вътре, като цапа толкова, ми се отговори  "Ами не знам".

# 91
Не става въпрос дали причината е тъпа, или не, а заяждането  с учителката. Не е това начинът. По-назад и Тили писа за подобен случай и разрешен положително, но с друг подход разбира се.

# 92
  • here and now
Чак пък заяждане?  Задавах обикновени въпроси. Аз казах, че у нас нямаме мишки. Тя да беше си защитила тезата с правилните аргументи.
На мен трябва да ми е обидно, че си мислят, че ще повярвам на подобни глупости.

Аз по този начин не мога да си разреша проблема, защото дежурните учители се сменят, както има и деца от училищния съвет, на които е възложено да изхвърлят всичко, което намерят през междучасието и го правят. Те разбира се, се хранят вътре.

# 93
Да почерпя за здравето на щерката :

# 94
Честита да е и тук!
На колко става?

# 95
Здраво да е лисичето! Да има късмет и успех тази година на матурите

# 96
Честита да е и тук!
На колко става?
14 Hug

# 97
Здраве и късмет за бъдещата кака, малка лисичке! Да ѝ върви по вода! Казахте ли ѝ вече за очакваното щастие? (ако си казвала съм пропуснала Relaxed)

# 98
  • София
Лисе, да бъде здрава, успешна и най-щастливата кака?

# 99
Ще кажем.
Благодаря ви за пожеланията , бъдете здрави Hug

# 100
Да е живо и здраво детенцето! Flowers Four Leaf Clover

# 101
  • София
Лисичке, да ти е живо и здраво мимичето, и мнооого щастливо! Hug Успех и на матурите.
Като знам миналата година на какъв огън се пекох по това време, та чак до класирането. Най-напрегнатата част от живота ми. Grin

Колебаех се дали да споделя за един деликатен проблем с Кати, но тук в темата почти винаги съм получавала подкрепа и съвети. Та вчера се прибира от училище и ми каза, че от дупето й понякога изтича бистра прозрачна течност. Дори й се бяха намокрили дънките. Разпитах я подробно, каза, че се е случвало няколко пъти и преди, но в по-малко количество, като това е започнало в началото на годината. Толкова се притесних, че само за това мисля. Днес майка ми е говорила с братовчедка си, която цели 50 години е била сестра в гастро отделението в ИСУЛ и тя ще се обади на професора за консултация и ако се наложи ще заведем Кати на преглед. Не смея изобщо да чета в интернет на какво може да се дължи...

# 102
Тонка , благодаря ти много.
Според мен най-добре ,както си решила лекар да я види.Дано не е нещо сериозно и нямаш поводи за притеснения.

Hug

# 103
За първи път чувам подобно оплакване. Сподели после какъв е проблема, моля. Дано е нещо безобидно!

# 104
  • София
Майка ми се обади и каза, че лично е говорила с професора. Той доста се учудил. Първо попитал дали има болка, да не би да е фисура. След това посъветвал майка ми никакви прашки (дъщеря ми не носи) и гащи, които влизат в дупето. Наскоро се сетих, че тя се оплакваше, че новите бикини, 9 броя новозакупени, много й влизат точно там. Сега ще подменим изцяло бельото. За щастие лекарят казал, че няма повод за притеснение и че няма нужда от преглед. Бях си изкарала акъла, толкова се уплаших, че има вероятност да е нещо сериозно.

Общи условия

Активация на акаунт