Пубертетът при момичетата - как да подготвим децата ? - 17

• 47 661
  • 751
  •   1
Отговори
# 210
На мен ми е доста притеснено , на нея - изобщо.

# 211
  • Mars Hotel
Е то винаги е така - най-големият стрес от НВО-то е за майките. Спокойно - минава, забравя се бързо.

# 212
Въобще не ми е притеснено. Нито за HBO, нито за изпита по английски, на който ще се явява в друго училище.
Предполагам, обаче, че след 7-ми клас няма да ми е толкова спокойно Simple Smile

Последна редакция: чт, 27 апр 2023, 14:47 от 𝓙𝓞𝓢𝓔𝓟𝓗𝓘𝓝𝓔

# 213
  • София
Миналата година минахме по трънливия път на НВО. Такова притеснение брах, че ми стига за цял живот напред, докато моята дъщеря беше пей сърце... Поне волското й спокойствие беше от полза да не допуска елементарни грешки на изпитите. По БЕЛ имаше доста приличен резултат, но математиката я препъна. Важното е, че влезе в желаното училище.

# 214
Пишем в темата за седми клас.

# 215
Здравейте,има ли още деца, на които предстои НВО?

Здравейте, и на моята дъщеря предстои НВО.

# 216
# 217
Да дам отзив - взехме Виши (на мен и нея) против изпотяване и за момента има ефект.

# 218
Лисе, кое на Виши? Покажи, че моята девойка и тя доста се поти.

# 219
Лисе, кое на Виши? Покажи, че моята девойка и тя доста се поти.
Скрит текст:

# 220
Благодаря, ще й взема на щерката веднага.

# 221
  • София
Само да ви обърна внимание, че въпросното Виши е с алуминий.
Не казвам да не се ползва, но имайте го предвид. И вече си зависи кой какво точно търси като продукт.

# 222
Аз не ползвам с алуминий, какво остава за детето. Има си кристал
Искам да я заведа да и почистят леко веждите, но ме е страх да не я направят като турбо звезда Joy

# 223
  • София
Аз също не използвам с алуминий. А дъщеря ми е вманиечена да чете състава. Редица изисквания има, разбира много повече от мен, което ме радва.

Рамацоти, няма страшно. Започнете съвсем леко, за да не предОбрите. Grinning Моята козметичка веднъж реши уж леко да ми оформи и почисти веждите и като се прибрах вкъщи Кати изпищя като ме видя. Беше възмутена, а и аз като се погледнах, зле ми стана. Не стига, че отдавна тънките вежди не са на мода, а козметичката ми още повече ми ги беше изтънила. Аз ги подчертавам със сенки и им слагам гел, а тя ме беше оскубала като рускиня от 80-те години. Само молива ми липсваше като финален щрих. Joy Всеки косъм на това място ми е ценен.

# 224
Точно от това се притеснявам, затова ми се иска при сговорчива и опитна козметичка да я заведа.
Приемам съвети, защото тя няма проблеми с лицето и не съм я водила, но може и нослето да и почисти. Само там понякога има черни точки

Общи условия

Активация на акаунт