Насилник или жертва е Вергов?

• 60 807
  • 1 036
  •   1
Отговори
# 390
Бих подала оплакване, разбира се. Ако това не върши работа щях да я тормозя словесно, а не да я пребивам физически.

# 391
  • софия
Всеки нормален човек първо би предупредил да се спре, ще говори, не би ходил да подава оплакване. Предполага се, че интелигентните хора могат да се разберат мирно и кротко.
Като ви пречи съседът, ходите да говорите с него или веднага пускате жалба?

# 392
Е според писанията от прокоратурата, той я е предопредил. Тя е влязла след него в гримьорната, плачеща и изкаща извинение.
Аз лично се съмнявам дали не е пратила и нещо друго освен голите си снимки. И то на 15 годишно дете, точно в най-дивия пубертет.
вергов е имал железни нерви, да не я опердаши хубаво още щом я мерне.

# 393
Все още ли има наивници, които смятат че Диана е Жертва? Sweat Smile

# 394
Всеки нормален човек първо би предупредил да се спре, ще говори, не би ходил да подава оплакване. Предполага се, че интелигентните хора могат да се разберат мирно и кротко.
Каква интелигентност? Ако ДД наистина е постнала голи снимки, това граничи с умствени проблеми, не с "опа, без да искам." Ако беше ударила дъщерята пак ли с предупреждение щеше да мине?

# 395
  • софия
Каква интелигентност? Ако ДД наистина е постнала голи снимки, това граничи с умствени проблеми, не с "опа, без да искам." Ако беше ударила дъщерята пак ли с предупреждение щеше да мине?
Да, първият път е предупреждение и като не разбира от дума ще подам оплакване.
Не съм аз човекът, които ще превъзпитава възрастни хора. Има си институции. Ще работя с дъщеря си. Тя е единственият човек, върху когото мога да окажа реално влияние.

# 396
Да, първият път е предупреждение и като не разбира от дума ще подам оплакване.
Не съм аз човекът, които ще превъзпитава възрастни хора. Има си институции. Ще работя с дъщеря си. Тя е единственият човек, върху когото мога да окажа реално влияние.
Дъщерята в случая е жертва на извратеността на една недоклатена патка.
И ти ще работиш с дъщерята?
Ако това се случи с тое дете , надявам се никога да не случва, ще работиш с детето?

# 397
  • софия
Да, ще направя всичко възможно дъщеря ми да няма никакви контакти с подобни хора като обясня защо.
Вие може да ходите и да се биете. Боят не решава нищо.
И ще подам сигнали срещу "недоклатената патка", след като преди това съм я предупредила да спре и не го е направила.
Кое не е ясно?

# 398
Звънче, наистина ли мислиш, че нещо ще произлезе от твоя сигнал?!
От мен по- наивна ли си?!

# 399
  • софия
Не знам дали ще произлезе или не. Не коментирам това.
Затова пиша, че ще работя с дъщеря си и ще направя всичко възможно да няма контакти с подобни хора. Ще наблюдавам това да е така. И сериозно ще предупредя причината. 
Ще направя това, което е направил Вергов - ще предупредя, ако ме провокират, ще се опитам да се отдалеча, ако ми седят на пътя, ще отместя, без да причинявам болка.

Когато на пясъчника ѝ дърпаха играчките от ръцете, не съм ходила да шамаросвам чуждите деца. Дръпвала съм я настрани и съм взимала нейните играчки. Ако са я избутвали от пързалката, съм правила забележка на детето по начин, който не е обиден. Отчитам го като лошо възпитание, но не мога да се променя.

Последна редакция: пн, 20 мар 2023, 13:54 от zvаnchе

# 400
  • да има едно лесно - на мотора
Вергов сподели това на стената си . С клип.

ХВЪРЛЕН КАМЪК
Не хвърлям камъни, а ги събирам.
Все някога за нещо ще потрябват.
Животът не е болка за умиране.
Когато давам, не крещя: „Ограбват ме!”
Когато взимам - не го правя скришом
и всички виждат точно колко имам.
Под всяка своя дума се подписвам
и непременно с цялото си име.
Знам колко съм удобна за мишена -
глава не скланям - виря я високо.
И коленете ми са разранени
не от пълзене, а от стръмни скокове.
От полети. От бягане с препятствия.
От щурмове „на нож!”, не на прибежки.
Що камъни по мене са запратени
от всевъзможни и безгрешни грешници!
Събирам ги. Със тях ще вдигна бойница
и щом към звездна бездна се запътя,
тя със небесен гръм за упокоя ми
връз всеки, хвърлил камък, ще се срути.
Margarita Petkova
В Поетите Live изпълнява Юлиан Вергов.
Оператор: Ангел Спасов
Постпродукция: Невена Спасова

# 401
Това със съобщенията и снимките са спекулации. Диана дума не обелва за тях, и удобно отминава всички въпроси. Юлиян написа "Не искате да знаете какво има там". Да се задълбава ТОЧНО в тази тема вече е по-скоро жълто и сеирджийско. Трябва да гледаме нещата, които са реални - писанията на Диана са черно на бяло видими във фейсбук, интервютата ѝ са публични в интернет. Отделно имаме заключението на прокуратурата (институционалнатата гледна точка) и изявлението на Юлиян. Това имаме по случая.
Всичко останало е субективно. Естествено, че жълто-кафявата преса ще рови за жълтини. Естествено, че приятелите на Юлиян ще го защитават. Естествено, че разни "накомислещи активисти" ще си затварят очите за конкретното и ще придърпват все към общото (темата за насилието). Хубаво би било да сме малко по-критични към източниците на информация, освен четене с разбиране, да влагаме критично мислене и здрав разум. Тогава подобни "скандали" нямаше да има.

# 402
Да, ще направя всичко възможно дъщеря ми да няма никакви контакти с подобни хора като обясня защо.
Вие може да ходите и да се биете. Боят не решава нищо.
И ще подам сигнали срещу "недоклатената патка", след като преди това съм я предупредила да спре и не го е направила.
Кое не е ясно?
Като начало "недоклатената патка" след като и е отправено предупреждение хуква след него и влиза ревяща в гримьорната. Той се опитва да я махне от себе си и тя залита и пада.
Тук бой не виждам. Ти ако виждаш, моля посочи ми.
 За да ми стане ясно

# 403
  • София
Защото такива призиви идват от хора, които грам не познават психологичния профил на жертвите на насилие. И тук дори не говоря за Диана. Има хиляди причини жертвата да не хукне към полицията - срам, страх, отрицание и дори вярата, че може да промени насилника и самата тя е предизвикала насилието.
Тя не се вписва в този профил - я колко е бойна сега и какви силни думи ползва.
Преди 5 години да не е била някоя кротка женица, която няма пари и къде да отиде и се страхува за децата си?

Но е истина, че в такива среди мъжете все още са водещи и те се подкрепят. Скоро гледах един филм за секс скандала във Фокс и честно казано - не бих обвинила онези жени, искали са да се развиват в тази сфера и са си платили цената.

# 404
Защото такива призиви идват от хора, които грам не познават психологичния профил на жертвите на насилие. И тук дори не говоря за Диана. Има хиляди причини жертвата да не хукне към полицията - срам, страх, отрицание и дори вярата, че може да промени насилника и самата тя е предизвикала насилието.
Тя не се вписва в този профил - я колко е бойна сега и какви силни думи ползва.
Преди 5 години да не е била някоя кротка женица, която няма пари и къде да отиде и се страхува за децата си?

Но е истина, че в такива среди мъжете все още са водещи и те се подкрепят. Скоро гледах един филм за секс скандала във Фокс и честно казано - не бих обвинила онези жени, искали са да се развиват в тази сфера и са си платили цената.
Те са искали да бъдат известни, знаели са, че не са талантливи и са били готови да си платят.
Защо трябва да упрекваме мъжете в случая и да ги изкарваме насилници?

Общи условия

Активация на акаунт