Насилник или жертва е Вергов?

• 60 799
  • 1 036
  •   1
Отговори
# 405
  • софия
Да, ще направя всичко възможно дъщеря ми да няма никакви контакти с подобни хора като обясня защо.
Вие може да ходите и да се биете. Боят не решава нищо.
И ще подам сигнали срещу "недоклатената патка", след като преди това съм я предупредила да спре и не го е направила.
Кое не е ясно?
Като начало "недоклатената патка" след като и е отправено предупреждение хуква след него и влиза ревяща в гримьорната. Той се опитва да я махне от себе си и тя залита и пада.
Тук бой не виждам. Ти ако виждаш, моля посочи ми.
 За да ми стане ясно
Отговорих на въпроса ти.
Скрит текст:
Всеки нормален човек първо би предупредил да се спре, ще говори, не би ходил да подава оплакване. Предполага се, че интелигентните хора могат да се разберат мирно и кротко.
Като ви пречи съседът, ходите да говорите с него или веднага пускате жалба?
Каква интелигентност? Ако ДД наистина е постнала голи снимки, това граничи с умствени проблеми, не с "опа, без да искам." Ако беше ударила дъщерята пак ли с предупреждение щеше да мине?
Да, първият път е предупреждение и като не разбира от дума ще подам оплакване.
Не съм аз човекът, които ще превъзпитава възрастни хора. Има си институции. Ще работя с дъщеря си. Тя е единственият човек, върху когото мога да окажа реално влияние.
Дъщерята в случая е жертва на извратеността на една недоклатена патка.
И ти ще работиш с дъщерята?
Ако това се случи с тое дете , надявам се никога да не случва, ще работиш с детето?
Нямам желание да влизам в безсмислени надговаряния. Не държа да споделяш моето поведение.

# 406
Хем питаш кое не ми е ясно ( ще пропусна тона ти), хем отказваш да ми изясниш нещата.

# 407
Но е истина, че в такива среди мъжете все още са водещи и те се подкрепят. Скоро гледах един филм за секс скандала във Фокс и честно казано - не бих обвинила онези жени, искали са да се развиват в тази сфера и са си платили цената.

Тоест не са изнасилени, а доброволно са се предложили срещу облага. Няма лошо, всеки драпа да успее с каквото има. И аз не ги обвинявам за това как са станали известни. Но не мога да приема сега, след време, въпреки "че им е било платено" да изявяват претенции и да се изкарват жертви.

# 408
  • София
Те са искали да бъдат известни, знаели са, че не са талантливи и са били готови да си платят.
Защо трябва да упрекваме мъжете в случая и да ги изкарваме насилници?
Талантът е в очите на властимащите. Сигурно във Фокс е имало N жени, с равни или сходни качества, които са могли да бъдат еднакво добри водещи. Да, може да не си амбициозна, но лошо ли е да си? Трябва ли непременно да си отвориш краката, и то не само за един човек, защото почват да си ги прехвърлят

# 409
Това със съобщенията и снимките са спекулации. Диана дума не обелва за тях, и удобно отминава всички въпроси. Юлиян написа "Не искате да знаете какво има там". Да се задълбава ТОЧНО в тази тема вече е по-скоро жълто и сеирджийско. Трябва да гледаме нещата, които са реални - писанията на Диана са черно на бяло видими във фейсбук, интервютата ѝ са публични в интернет. Отделно имаме заключението на прокуратурата (институционалнатата гледна точка) и изявлението на Юлиян. Това имаме по случая.
Всичко останало е субективно. Естествено, че жълто-кафявата преса ще рови за жълтини. Естествено, че приятелите на Юлиян ще го защитават. Естествено, че разни "накомислещи активисти" ще си затварят очите за конкретното и ще придърпват все към общото (темата за насилието). Хубаво би било да сме малко по-критични към източниците на информация, освен четене с разбиране, да влагаме критично мислене и здрав разум. Тогава подобни "скандали" нямаше да има.
Напълно споделям това мнение.

Всяко оплакване до властите, ще въвлече и детето ти, поне няколко души ще го разпитват, ще ровят в детайлите, може да има очна справка. Кой иска това да се случва на неговото дете?
И ако виждаш един човек всеки ден, не случайно, а на работното си място няма ли да опиташ първо с него да изчистиш проблема? Пак повтарям, по всичко, което е публично показано и потвърдено, Вергов се е държал и държи доста по- отговорно и адекватно.

Последна редакция: пн, 20 мар 2023, 14:27 от fchelata

# 410
  • София
Аз също нямаше да бия Диана, ако намеря нейни голи снимки в чат с дъщеря ми. Щях да направя скрийн шот на чата, да изтегля въпросните снимки и да ги пусна във ФБ и то на платена публикация - да стига до повечко хора. След това щях да подам жалба в полицията, в Закрила на детето и да обиколя де що медия ме покани за интервю. Накрая щеше да й се е искало да се размине с 2 шамара

# 411
Това с голите снимки е нечия измислица или някой от участниците във въргала го е потвърдил?

# 412
Те са искали да бъдат известни, знаели са, че не са талантливи и са били готови да си платят.
Защо трябва да упрекваме мъжете в случая и да ги изкарваме насилници?
Талантът е в очите на властимащите. Сигурно във Фокс е имало N жени, с равни или сходни качества, които са могли да бъдат еднакво добри водещи. Да, може да не си амбициозна, но лошо ли е да си? Трябва ли непременно да си отвориш краката, и то не само за един човек, защото почват да си ги прехвърлят
Това, че някой е решил, че като си вдигне краката ще успее си е негово решение. Но не и за своите решения да държиш друг отговорен

# 413
  • София
Това, че някой е решил, че като си вдигне краката ще успее си е негово решение. Но не и за своите решения да държиш друг отговорен
Ми не, направо или завоалирано ти се казва, че за да получиш - първо трябва да дадеш. И в нашата действителност го има колкото щеш.
Много съм против постигане на целите на всяка цена, но това не оправдава сексуалния тормоз, нали? А понякога алтернативата е да не си намериш работа в целия бранш.

# 414
Как изведнъж твърденията за смс-ите станаха факти, че вече знаем и съдържанието им?

Имаме една жена, която твърди, че е обект на насилие.
Има един мъж, който твърди, че няма такова нещо и че тя е тормозила дъщеря му.

И имаме един куп приятели, които изведнъж скочиха и се оказа, че знаят всичко и едвам са се сдържали да не разкажат колко тормозен е бил Вергов. Понеже непрекъснато цитирате делото между Амбър Хърд и Джони Деп, там не отхвърляха ли всякакви показания, които започваха с той/тя ми каза?

Каква е истината за момента знаят само Диана и Вергов, има ли бой, няма ли, има ли смс-и, няма ли.

Между другото, факт е, че в онова време, когато двамата снимаха Откраднат живот, Диана и дъщеря му изглеждаха много близки, споделяха си снимки на двете заедно, слагаха си сърчица, обясняваха си, че се обичат (коя на коя пишеше, че я обича не помня, но не изглеждаше другата да страда). После всичко това изчезна от профилите и на двете.

# 415
  • София
Включвам се и аз.
Чудя се на жената защо е мълчала цели 5 години? Лично аз не вярвам, че е имало насилие. Участието и в 120 минути показа една жена с наранено его и психични проблеми. Публикациите, които бълва - още повече. Тази жена не се спря. Вероятно за изминалата година името "Диана Димитрова" е въвеждано доста в търсачката. Все пак лош ПР няма.
Но истината е някъде там.

# 416
Ми не, направо или завоалирано ти се казва, че за да получиш - първо трябва да дадеш. И в нашата действителност го има колкото щеш.
Много съм против постигане на целите на всяка цена, но това не оправдава сексуалния тормоз, нали? А понякога алтернативата е да не си намериш работа в целия бранш.
Никой не ти казва завоалирано, преди клиентката да попита.
И има които не си вдигат краката.
Ако си си вдигнал краката, това е твои и само твои избор.

# 417
  • София
Да речем, че приемам аргументите, да си мълчиш за насилието. Но не разбирам защо не се вади медицинско за наранявания като тези от снимките. Все пак то са може да послужат в един следващ момент. Чела съм, че това е доста често срещано поведение в такива случаи - вадиш си медицинско, но по различни причини не предприемаш следващи стъпки. Та въпросът ми е, защо не си е извадила медицинско?

# 418
Щото в спешното не вярват на размазан грим😆

# 419
Но не разбирам защо не се вади медицинско за наранявания като тези от снимките. Все пак то са може да послужат в един следващ момент. Чела съм, че това е доста често срещано поведение в такива случаи - вадиш си медицинско, но по различни причини не предприемаш следващи стъпки. Та въпросът ми е, защо не си е извадила медицинско?

Не знам как е в Бг, но в държавата в която живея в момента, медицинско се вади само в спешното отделение на болниците, които са длъжни да съобщят на полицията - т.е. искаш, не-искаш да има шум, отидеш ли да си извадиш медицинско, ще трябва да ходиш и в полицията, да даваш показания за случилото се. Та не на всеки му се занимава с това, особено след някакво такова събитие.
Не казвам, че това са причините на Диана и не знам как стоят нещата в Бг. Казвам, че да се разкарваш по полиции и болници, не е най-приятното занимание, и разбирам хората/жените, които избират да си спестят още неприятни изживявания

Общи условия

Активация на акаунт