Насилник или жертва е Вергов?

• 59 704
  • 1 036
  •   1
Отговори
# 735
Генчев е също толкова дразнещ и ненормален като Диана.

# 736
  • софия
ДиДе ще е многострадална Геновева.

# 737
  • При семейството си
Иначе продължава с изцепките, новото е "изверговщина".
Тази жена звучи все по-плашещо и налудничаво.
Съчувствам все повече на колегите и’, кои присъствали, кои не на 14, 17 и т.н. ноември 2017 година, които ще бъдат въвлечени във всичко това.
Съчувствам и на правораздавателните органи, които ще продължат да се занимават с истериите и’.
И все по-малко съчувствам на нея - жертвата на “брутално насилие”.
Не прочетох един ред от нея, призив към жертвите на насилие, не прочетох един ред истински споделени чувства и емоции на съпричастност.

Последна редакция: ср, 29 мар 2023, 19:45 от Elpis

# 738
Генчев е също толкова дразнещ и ненормален като Диана.
Е, обаче вероятно ще е новият чичак - ракета носител.

# 739
  • софия
Какъвто пътникът, такава и ракетата носител.

# 740
Баш същото. Димитрова е "Аз, аз, аз, аз, АЗ!"

# 741
Точно - аз, аз, аз. Ужасен пример за жертвите на насилие, никакъв призив към тях или към обществото като цяло, въпреки заявките в началото, че го прави именно, за да помогне на други пострадали, никаква съпричастност.

# 742
  • Другата България
Защото никога истинските жертви на насилие не са били обект на каквото и да е от страна на Диана.
Винаги е било “АЗ“, от самото начало беше ясно, че единствената цел, която имаше, беше лична и поединична.

Последна редакция: ср, 29 мар 2023, 21:18 от Merri_An

# 743
Диана ми се струва точно като човек, който грам не проявява емпатия. И е доста самовлюбена. Не че имаше кой знае каква кариера, но тотално си плю на всичко постигнато до момента.

# 744
  • При семейството си
Иначе продължава с изцепките, новото е "изверговщина".

Не прочетох един ред от нея, призив към жертвите на насилие, не прочетох един ред истински споделени чувства и емоции на съпричастност.

Ко рече?
Може ли да ми покажете нейн пост, интервю в този смисъл. Може и да съм пропуснала нещо.

# 745
истински споделени чувства и емоции на съпричастност.

Какво точно означава това и какво си мислите, че жена жертва на насилие е длъжна да каже или направи?

# 746
какво си мислите, че жена жертва на насилие е длъжна да каже или направи?
Няколко неща:
1. изкарва си медицинско
2. подава жалба
3. не си сменя историята през ден, през два ( мисля, че съвпада с периодите на вземане на вещества, след чиито прием губи контрол)
И може би на първо място - истината

# 747
  • При семейството си
истински споделени чувства и емоции на съпричастност.

Какво точно означава това и какво си мислите, че жена жертва на насилие е длъжна да каже или направи?
Жена, жертва на “брутално насилие”, публична личност, която занимава медии и доста широка аудитория, която е ЛИЦЕ на кампания срещу това насилие от 2020 година…какво според Вас поне може да каже, да сподели…само лицето Вергов и фиксацията върху него или И още нещо?!
Може ли нейни постове, като лице на подобна кампания, какво съветва жертвите, в чийто обувки, съдби се припозна, може ли нейни коментари, дискусии с други жертви…не изключвам да има такива и всъщност с личната си история да е допринесла изключително много за превенцията на “бруталното насилие”, да е подкрепила изключително много и още по-ефективно, полезно много от жертвите на брутално насилие.

# 748
Не ми е позната тази жена.И дали е истина (свободно слово ми излиза като източник) Малко хард и рязко, но пък много истини.
Скрит текст:
, [/img], ,

# 749
Амиии, добре казано/написано/.
На всички омръзна преекспонираната сага. През това време десетки жени са пребивани системно от половинките си. Без гък.
Диана събра в точка цялото насилие в един образ - Вергов. Там я боли нея, а не че я вълнуват чужди съдби. Фиксация до дупка.

Опсс, ...лингвистката ако чете тук, да знае, че няма представка  пот, правилната дума е подбутват.

Общи условия

Активация на акаунт