Насилник или жертва е Вергов?

• 59 718
  • 1 036
  •   1
Отговори
# 720
ДД преигра с този ритник в лицето с мъжка обувка и с цялата мъжка сила.  Ако го беше карала по-скромно можеше и да и повярват. А и смени няколко версии. За мен това изчерпва темата.

Последна редакция: ср, 29 мар 2023, 18:04 от Черна станция

# 721
  • София
Когато НЕ си бил свидетел на деянието, как твърдиш, че следите са ОТ побой и той се е СЛУЧИЛ.
Че е имало конфликт между двамата, е ясно.
Че е имало някакви синини в 13-14 часа на 14.11.2017 г., също.
Но все пак най-важното е КАК са причинени.

Даааа, това питам и аз! Мога да кажа, че съм видяла принцеса Даяна жива, примерно. Генерално защо трябва да се вярва на подобни твърдения? Защитниците на тази госпожа са отвратителни в коментарите си към хора, които не изразяват такава позиция. Направо изяждане.
Страшен цирк стана тази история. То не са изявления, не са публикации, не са някакви тениски там снимани, майонезчени защитнички, дето са млатени от спонсорите си, но тръгнали да проповядват морал, което е смешно, тъй като те самите са долнища според постъпките си.
Обаче ми е интересно как се излага. За насилие не се мълчи никога, никога! Казваш на момента какво се е случило. После не може да докажеш нищо и да искаш, и да е вярно.
+ При Крум Савов - той заговори за съобщенията към дъщеря му, ДД отговаря: "ами бих искала и аз да ги видя, не знам за какво става въпрос". Хайде бе! Но Крум Савов изрече и следното, което за мен казва всичко: "Отново сте във фокуса на медийното внимание".

# 722
  • София
Сега пък Максим Генчев я искал за филм. Ако е истина, де. Иначе продължава с изцепките, новото е "изверговщина".
Няма ли кой имотен мъж да я заведе в чужбина и да ни остави в тъпата България? Нали спала с цяла София, един няма ли да се отблагодари?

# 723
  • София
Е кой разумен и уважаващ се мъж ще си сложи такъв таралеж в гащите? Grinning

# 724
  • софия
То па да участваш във филм на Генчев все едно е някаква чест 🤣🤣🤣🤣🤣 Всичките му филми са посредствена пропаганда и кич.

# 725
  • София
Не говоря за чест, а че ще захлеби, както се казва.
Да не забравяме и рисунките, и книжките все пак... трябва да се напомня периодично за тях и авторката им
Ма кой е казал да е разумен? А и разумните понякога мислят с неподходящи части
Тя е хубава жена, макар малко да ми старее (обратното на младее)

# 726
  • София
Не говоря за чест, а че ще захлеби, както се казва.
Да не забравяме и рисунките, и книжките все пак... трябва да се напомня периодично за тях и авторката им
Ма кой е казал да е разумен? А и разумните понякога мислят с неподходящи части
Тя е хубава жена, макар малко да ми старее (обратното на младее)

Така е, разумните също мислят с долни части, но тя вече се омаза жестоко. Тя е 32 годишна жена, мислех, че е на 40 г., откровено.

Понеже коментирам публикациите й, след последния ми коментар, че този и онзи господин реално не са свидетели и няма как да знаят какво е станало, ДД ме е блокирала. Grinning Резна ми достъпа до страницата си, тцтц.

Последна редакция: ср, 29 мар 2023, 18:25 от NadezhdaML

# 727
Дидето пък ще завеждала дело Joy
Ми хубу, сеирът продължава с пълна пара.

# 728
В 120 мин. ДД твърдеше, че е получила заплахи по вайбър от въпросното лице. Пък вчера при Крум Савов вече друга песен запя. Не била прочела съобщението преди да бъде изтрито, много искала да могат да го възстановяят, щото и било любопитно какво пишело.....но била сигурна, че е заплаха🤔
"Не знам, но съм сигурна." - те така се опитват и нас да ни приучат, ама пусто отоманско - не поддаваме.

# 729
Ами айде да го завежда това дело. От месеци само това повтаря.

# 730
  • софия
Тя това дело защо не го заведе досега? 'кво чакА?

# 731
Тя това дело защо не го заведе досега? 'кво чакА?

Чака да минат 5 години

# 732
Чудно ми е защо ще обжалва решението на прокуратурата, а не заведе частен иск срещу Вергов? Така или иначе, от прокуратурата това са я посъветвали

Защитниците на Вергов, дето се хванаха за подписката, не видях да я коментират? Оказва, че наистина не е достоверна...

# 733
  • Другата България
Сега пък Максим Генчев я искал за филм. Ако е истина, де. Иначе продължава с изцепките, новото е "изверговщина".
Няма ли кой имотен мъж да я заведе в чужбина и да ни остави в тъпата България? Нали спала с цяла София, един няма ли да се отблагодари?

Това е много добро.
Тази сага няма да има край......

# 734
Новият Левски ли ще е Диана?

Общи условия

Активация на акаунт