Насилник или жертва е Вергов?

• 60 840
  • 1 036
  •   1
Отговори
# 375
Вярвам, че е имало скандал, че Вергов се е ядосал, защото Диде се е държала безобразно провокативно. Вярвам, че я е избутал, че е паднала и се е ударила. Допускам, че може и шамар да й е ударил. Ако се е държала както на ФБ стената си, и аз щях да и забия един шамар в пристъп на ярост. Но Диде пресоли манджата с ритници в главата с цялата мъжка сила, с изрод, рецидивист, с 30 души свидетели, с опити за убийство (да, и това беше писала по едно време). Общо взето направи цирка пълен и за своя сметка, да не се чуди защо никой не я подкрепя.

Последна редакция: пн, 20 мар 2023, 09:10 от Ели-Мели

# 376
Доказателства все пак има -снимките с въпросните травматични наранявания по лицето, като и Вергов, и свидетелката потвърждават, че е имало конфликтна ситуация, спречкване и т.н. Само че едва ли не тя се е ударила в нещо, а не че той я е ритнал. Интересно защо не са разпитали Милошев, който е говорил с нея непосредствено след инцидента-но то и няма кой знае какъв смисъл да се задълбава , след като е частно , че и с изтекла давност.
Не знам какви точно доказателства очаквате обаче - домашното  обикновено се презюмира първоначално, защото се извършва без свидетели. И когато една жена подаде молба в съда за издаване на заповед за незабавна защита , няма нужда да представя доказателства. Обикновено доказателствата са косвени- записи, снимки, сигнали до полиция, оплаквания на близки и разбира се-медицинско. Само дето жертвата обичайно не доказва, че не се е самонаранила.
И да-може да се злоупотреби, но тези случаи са по-скоро изключение.
Разпитвани са и Милошев и други от продукцията, включително тази дето я е пръскала с репарила. Никой очивидно не е потвърдил версията на "жертвата". И не просто е написала нещо на дъщерята, а текстове със сексуален характер.

Последна редакция: пн, 20 мар 2023, 12:53 от fatalina

# 377
Вергов не е прав да я шамаросва, бута или там каквото е правил (но съм убедена, че не я е ритал в лицето), но и Диана къде се е вряла и защо изобщо е намесвала дъщерята на Вергов? Много грозно от нейна страна. Точно поведение на луда отхвърлена жена.

# 378
  • софия
...
Най-странното лично за мен е противоречието относно присъствието на свидетелката - защо евентуално да лъже Диана, че е нямало свидетел, като знае, че ще я разпитат и ще се установи.
А! Да си дойдем на думата.
Защото, когато е писала първия статус, когато участва в 120 минути, не си е давала сметка за реалните последствия от това, което пише/говори. Не е знаела и не си е давала сметка, че ще я разпитват, че ще търсят и разпитват свидетели.

# 379
Да, не е знаела, защото се е водила по великата логика, че щом жена се оплаква, значи е истина... Сякаш няма жени изроди и убийци и всички жени сме смирени ангелчета с ореоли, които са тормозени от големите лоши мъже..

# 380
  • софия
Замислих се нещо друго: възможно ли е Диана, предвид натурела ѝ и  тогавашното ѝ емоционално състояние, искрено да си вярва, че Вергов я е ударил? Съзнанието ѝ да е възприело, че падането и падналите върху нея закачали са удар?

Което и да е било, поведението ѝ е абсолютно безотговорно. Говори и пише, без да се замисли до какво реално ще доведе това.

# 381
  • да има едно лесно - на мотора
Аз съвсем хипотетично си разсъждавам - ако жената на Вергов беше отишла на снимачната площадка и беше ударила шамар ( изблъскала, ритнала... ) на Диана заради СМСите към дъщеря и, как щеше да се тълкува това? Дали всички защитнички на ДД щяха отново да я защитават, защото това пак е насилие, но от жена към жена ?

# 382
Чудесен защитник си намери Диана - Любо Жечев отделя цели 25 минути от "Най-великия подкаст" за да "търси истината"  Laughing Чак път трябвало Юлиян Вергов и всички свидетели да дадат видео-обяснения за широката публика, а не така с писмени изявления Rolling Eyes Значи, това че хората са били законно призовани и са дали официални показания, няма никакво значение - трябва да има сеир, да се разхождат като простинали из студията и по мазетата на ютубърите, за да дават обяснения. Пред кого? Защо? С каква цел? За гледания, лайкчета, монетизиране на клиповете и дарения в Пейтриън. Така се търси ИСТИНАТА, даммммм. Големи борци за справедливост, хвала направо!

# 383
Хех, видео обяснения? Сериозно? Най-новият виц по темата.
Вярно хората май повече се интересуват от сеира и клюките, умело прикрити зад съчувствието, вместо от наказания на насилниците, превенция, защита на жертвите и т.н.

# 384
Разбира се, че ако жената на Вергов беше  ошамарила Диде, нямаше да има такъв панаир и нямаше да се счита за насилие. Това съм 100% сигурна, двоен аршин и лицемерие на квадрат. Ако някой не е разбрал все още насилие е само от мъж към жена!!!

# 385
Не виждам нищо нормално и  жената на Вергов да и посяга. Има и други начини да се разберат хората..

# 386
Във фейсбук ми излизат и защитници на Диана. Весела Казакова, Eva Volitzer. Има и документи от Прокуратурата с описание на случая и дори да не се образува наказателно постановление. Аз вярвам, че Диана казва истината, че насилие е имало. Такова ми е вътрешното усещане, лично.

# 387
Аз съвсем хипотетично си разсъждавам - ако жената на Вергов беше отишла на снимачната площадка и беше ударила шамар ( изблъскала, ритнала... ) на Диана заради СМСите към дъщеря и, как щеше да се тълкува това? Дали всички защитнички на ДД щяха отново да я защитават, защото това пак е насилие, но от жена към жена ?
Ето какво казва по темата Маргарита Петкова
"Но като майка откровено заявявам, че ако някой само с мисъл, недай боже, с действия посегне на някое от децата ми, ще си обуя мъжки обувки."

# 388
Не виждам нищо нормално и  жената на Вергов да и посяга. Има и други начини да се разберат хората..

Аз също не го намирам за нормално, но реакциите щяха да са съвсем други. Най-много да изкоментират, че жената на Вергов е някаква истерична хулиганка, дето ревнува мъжа си. Хич нямаше да има прокурори, разследвания, свидетели, драмачни съчиения за опити за убийство и т.н. То самата концепция на разните там конвенции, движения и т.н. са базирани на защита на жените от мъжете. Има момичета, бити от майките си у дома, кой говори за това? Никой.

# 389
Не бих си позволила да пиша този пост, тъй като ще реферирам към прочетено във Фейсбук, но след като цялата история за "насилието" всъщност се разиграва там, а не в съда, където й е мястото, не би следвало да има проблем да се цитира прочетено във Фейсбук, а именно, че диана е изпращала голи снимки на 15 годишната дъщеря на Вергов, с текст "Момичетата на татко". Коментарът е бил почти незабавно изтрит, но все пак е прочетен.
Вие как бихте реагирали като родители?

Общи условия

Активация на акаунт