Насилник или жертва е Вергов?

• 59 676
  • 1 036
  •   1
Отговори
# 750
Не знам коя е Милена Велчева, но зверски се е изложила с това, което е написала. Интелигентен човек никога няма да се изрази така. Язък й за трите научни труда, а художествените книги ще ги заобикалям отдалеч Simple Smile

# 751
ДД ми е/беше симпатична, уважавах я най- вече за това, че е дошла от някъде и сама се е справяла /май се оказва, не съвсем сама, ама хайде/. От самото начало на тая история, мисля че и двама не са напълно  искрени.
 Но това, което най- много ме дразни е начинът, по който тя се “интересува само от истината”. Откога фейсбук е инстанцията, която установява истината и раздава морални присъди? Не е ли съдът?
Фактът, че тя не пропуска във всеки пост да плюе по страната ни, по институциите, че на нея това ѝ се случва, защото е в България , все повече ме води на мисълта, че тя май наистина работи за определена кауза. Освен личното отмъщение. А Каузата я знаете.
И защо до като снимаше “откраднат живот” и “лъжите в нас”  нямаше проблем с никой от тия 31 души, когато спряха снимките изведнъж се присети, че е пребита.
Като гледам как се държи, все повече си мисля, че Вергов може да ѝ е ударил шамар. Ами да го осъди, но тя да спре да си вее бельото и да спре да ни занимава с каквото и да било. По- голям шамар за нея е ако престанем да ѝ обръщаме внимание.

Последна редакция: чт, 30 мар 2023, 15:18 от fchelata

# 752
Това поствано ли е?

# 753
Тези 4 човека са дали показания пред прокуратурата, защо трябва се обясняват и пред КаБка и да подписват писма до медии?
Мда, за цялата ситуация  е виновно обществото- аз и вие. Дано ни стана ясно вече!

# 754
Даже вече не ми е интересна дори със смехотворните си изяви. Голямо свлачище е и сама се затрупа.

# 755
А по принцип, има ли как да се възстановят съобщенията, които е пращала на дъщеря му след толкова време?
На бърз преглед фейса май изобщо не ги трие (виждам мой от около 2011г. в момента), ако са СМСи едва ли се пазят толкова дълго ама интернет компаниите изглежда не обичат да трият.

# 756
А коя е КаБка и за какво се бори?

# 757
Хубаво би било тези хора, които твърдят, че 30-те "защитници" на Вергов лъжат, да бъдат разпитани от прокурата и твърденията им да не остават само във фейсбук.

# 758
  • При семейството си
Самата Диана твърди, че пряк свидетел на побоя е нямало, че свидетелката в досъдебното производство лъжесвидетелства, защото свидетелката не е била в стаята, докато е ставал бруталният побой.
Никой от екипа не отрича, че е имало “словесен конфликт”. Според Диана има ли , в крайна сметка, преки свидетели на побоя или няма?!
Другата свидетелка свидетелства, че е третирала лицето и’ с Репарил еднократно и веднага след конфликта и толкова. Самата Диана не коментира, не показва, доказва синини, отоци и подобни на 17.11.2017 г., например, първият снимачен ден пред екипа след “бруталното насилие”.
Факт е, че снимачният процес не е спирал или?!
Факт е, че не е потърсена лекарска помощ нито на терен, нито от външни лице или?!
https://dariknews.bg/amp/novini/bylgariia/chast-ot-ekipa-na-otkr … dimitrova-2342844
Единият чул да се коментира, говори за случая следващата година.
Другият не бил пряк свидетел на побой, но се е случило…какво?!
Ясно е, май на всички, че е имала някакви леки охлузвания, червенини, може и да са станали синини…кой, кое обстоятелство и как доказва, че са от ритници (минимум два), че е “побой”, че е “брутално насилие”.
И съжалявам, но отказвам да ме квалифицират като безразлично, насилствено, българско общество…само защото смятам, че не съм на 100% убедена, че лицето Вергов е изритало, с цялата си мъжка сила, брутално е насилило и пребило лицето Диана.
По адрес на Диана много малко пъти прочетох “заслужила си го е”, “пада и’ се” и подобни.
За Мария, да, където нямам никакви съмнения, че има домашно насилие, не за първи път и явно доста брутално. И, да, по отношение на Мария са безумни подобни коментари и отношения…защото тя явно наистина е бутана, ритана, заплашвана, психически и физически тормозена от лице, което е нейн съпруг и живеят под един покрив. И българските съседи, вярно, явно не от една определена гилдия, видиш ли са реагирали на това насилие, осъждат го.

# 759
  • Бургас
По отношение на писмото, оставям това тук: https://www.dnes.bg/zvezdi/2023/03/31/hora-ot-otkradnat-jivot-ne … -dimitrova.564904

# 760
Оф, тази сага няма ли край?

# 761
  • Бургас
Изключително ми е интересно това с писмото. И историята зад него.
Вергов, че е пляскал, пляскал е. Аз съмнения за това нямам.
Диана, че е по - емоционална, такава е.
Но другото вече си е истинската гнус. Действията за съществуването на това писмо и начина, по който е сътворено са гнусни.
Скрит текст:

За мен това минава всички граници на приличие:
"„Казвам се Даниел Емарт, сет дресър в сериала. Името ми е използвано без мое знание  публикувано в медиите без съгласието ми. Обадиха ми се, че правят списък на екипа да спазваме неутралитет, не е ставало дума за писмо до медиите и настоявам името ми да се махне от онзи списък“, пише в една от публикациите в социалните медии.
„Предполагам, че колегите ми са били манипулирани да запазят работнте си места“, пише Йоана Попова, гардеробиер.
Дилян Иванов, асиистент камера, също се подписва под твърдението, че не е виждал подобно писмо и са му се обадили само с молба за наутралитет.“Желая името ми да бъде премахнато от този списък“ ,пише той."

# 762
Гадничко. В крайна сметка отново важното не е какво мислим ние тук във форума и кой за кого от двамата "гласува" в социалните мрежи, а дали я е ударил или не.

# 763
  • Бургас
Ударил е. Потулват и заместват хора, които не желаят имената им да се веят навсякъде.
Не можеш да въвличаш хора. Да използваш имената и подписите им, при това под изявление, което те не са дали!

# 764
Не е ударил. Няма медицинско, няма свидетели.

Общи условия

Активация на акаунт