Насилник или жертва е Вергов?

• 59 517
  • 1 036
  •   1
Отговори
# 930
Актьорите, които играят в постановката “Тютюн” не са участвали в сериала по времето, в което се разиграват тези събития.
Във видеото от вчера имаше един мъж, който казва, че е започнал работа 1-2 сезона след случката между Вергов и ДД. По негови думи случката е била в 5-ти сезон и преди 7-ми сезон, в който е трябвало Вергов да се върне в сериала, целият екип е коментирал, как ще снимат сега след това, което се е случило.
Човека казва и друго:преди седми сезон.Какво се захванахте с конкретно с пети?Може някъде в 6ти сезон да се е случило.

# 931
  • Враца
Казвам си честно:
И аз , заради нея не си взех билети за "Тютюн".
Ми, някак не ми е приятно ..

# 932
  • При семейството си
Изгледах го по диагонал. Нищо ново, различно, като и информация и/или гледни точки.
Интересно, че като се стигне до въпроса какви са били тези съобщения с/към дъщеря му на Вергов и все се мълчи, приятно се разсейва. Като си казал А, кажи и Б.

# 933
Не ви ли омръзна.
Жената е с психични проблеми, на няколко месеца , явно под въздействието на някакви вещества, сяда и пише...после вие 3 месеца ровите в тинята. Който рови се цапа.

# 934
Изгледах го по диагонал. Нищо ново, различно, като и информация и/или гледни точки.
Интересно, че като се стигне до въпроса какви са били тези съобщения с/към дъщеря му на Вергов и все се мълчи, приятно се разсейва. Като си казал А, кажи и Б.

И като каже нали става уязвим за атака ако не може да го докаже? А за да го докаже трябва да ги пази. Ти ще си пазиш ли СМС-и от преди пет години и няколко телефона?
Освен това тези СМС-и ще въвлекат в помията и дъщеря му, което всячески се избягва.

# 935
Не ви ли омръзна.
Жената е с психични проблеми, на няколко месеца , явно под въздействието на някакви вещества, сяда и пише...после вие 3 месеца ровите в тинята. Който рови се цапа.

Жената си има такива проблеми и без тези вещества, просто чрез тях се опитва да ги превъзмогне, но не ѝ се получава и те само се задълбочават.
Тя сама си провокира "ровенето", никой не я кара да пише статуси.

# 936
  • При семейството си

И като каже нали става уязвим за атака ако не може да го докаже? А за да го докаже трябва да ги пази. Ти ще си пазиш ли СМС-и от преди пет години и няколко телефона?
Освен това тези СМС-и ще въвлекат в помията и дъщеря му, което всячески се избягва.
Визирах Диана (очевидно не сте гледали “журналистическото разследване”, иначе предполагам бихте разбрала).

# 937
Жечев е пуснал преди няколко часа подкаст от час и половина с ДД.
Връзката е била от юли- август до ноември. С дъщерята си пишели постоянно, защото я уведомявала какво яде, къде излиза, чувствала я: "едва ли не, то е смешно да го кажа, ама като втори родител"
Въх, ми те за три месеца направо майка и щерка станали🙄
Няколко пъти спомена за всевъзможните изписани глупости по жълтите сайтове за нея, оправдаваше се за казаното в 120 мин и че не била на себе си тогава. Два пъти се сравни с жените в куфар... И накрая изтърси, че сега за първи път чува версията, че съобщенията, които пращала на дъщерята били със сексуален подтекст😆
Върнах да чуя отново, защото помислих, че не съм разбрала, но тя го повтори ясно два или три пъти. Дори Любо Жечев я попита, как така той е чувал, а тя не.
 Тази жена е родена лъжкиня. През цялото време внимаваше какво и как говори и накрая се из@ка на метеното.

Последна редакция: сб, 10 юни 2023, 01:50 от Чи лу

# 938
Няма какво повече да й пълним касичката на тази женица. Има си психо проблеми и се чуди какви да ги съчинява. Вманиачена е в ЮВ, а той чукнал и бегал. Чуди се как да привлече внимание, че очевидно е забравена и никой не й предлага роли, а няма и да й предлагат. С такова лу...о Ленче никой не иска да си има работа. А разни като този Жечев печелят пари на чужд гръб. Нито него, нито ДД ще гледам. Не са ми интересни. То една и съща манджа през няколко месеца се топли и поднася.

# 939
  • При семейството си
Тази жена е много объркана…обжалва и тя не знае точно какво, защото искала да постигне промени в Закона за домашното насилие.
През целия подкаст се чудеше накъде да погледне и как да театралничи.

# 940
  • София
Любо Жечев го харесвах, без да го следя редовно, имаше хубави материали за А1 (как трудно се прекратява договор при тях) и за някаква хр. добавка Липовон.
Но в случая... явно е решил да яхне вълната "мъжете са свине и виновни за всичко"

# 941
  • София
На Жечев не ми харесва липсата на обективност.

# 942
  • София
Има много съмнителни неща относно поведението на т.нар. свидетелка и жалката подписка, която е организирала.
Там където има дим няма как да не е горял огън.
Аз си написах вече мнението още в началото, но след последните видеа на Любо Жечев, които изгледах (и в двата канала), то все повече ми се затвърджава впечатлението, че Вергов е посегнал на Диана. Каквото и да значи това...
Раните по лицето не са фейк. Единствената голяма грешка, която допуска Диана е, че не си изкарава веднага медицинско, но и я разбирам. И не мисля, че този случай може да се сравнява с този между Деп и Хърд.

# 943
Аз също съм на мнение, че е имало насилие над Диана. Но какво се е случило, няма как да разберем. И от двете страни нещата, които твърдят, не звучат на 100% правдоподобно.
Обаче заради насилието смятам, че Вергов трябва да си понесе последствията. Не казвам, че Диана не говори лъжи в историята си, но насилието си е насилие.

# 944
Аз също съм на мнение, че е имало насилие над Диана. Но какво се е случило, няма как да разберем. И от двете страни нещата, които твърдят, не звучат на 100% правдоподобно.
Обаче заради насилието смятам, че Вергов трябва да си понесе последствията. Не казвам, че Диана не говори лъжи в историята си, но насилието си е насилие.
Ще си понесе, ама некой друг път! Тя няма никакви доказателства, минали са достатъчно години, така че само кучета може само да си полаят, а керванът на Вергов си върви по пътя.

Общи условия

Активация на акаунт