Абонаментни кутии в България - Тема 28

• 90 113
  • 773
  •   1
Отговори
# 105
В последните кутии повтарят продукти от английски и немски такива. Ето това ще е:

напоследък много ме тревожи тази околоочна зона, но се чудя за 3 дни ще има ли въобще ефект

# 106
Днес не успях да мина и да си взема Кибритчето. Обаче като гледам продуктите, много съм доволна. Всичко ще си ползвам, тъкмо ми свърши мицеларната вода.

# 107
TheSickn3ss,
Една ампулка при мен стига за ок 6 нанасяния. Не виждам драматична промяна, но ще си ги измажа старателно. Чувствам добър ефект от пачове, но винаги има значение и комплексната грижа, сънят и тн.

# 108
За съжаление го имам, затворен си беше, отворих го да го пробвам. Много е мазно и не мирише на нищо. Едвам попива...
Привет. Някой има ли нощния серум на cllc от кутията им с Кибрит? Моят се оказа, че не е добре затворен и сега се чудя дали е ок или не. Пише, че трябва да се ползва до 3 месеца след отваряне. Няма абсолютно никакъв мирис. Така ли е при вас?

# 109
Уау ефект съм видяла от околоочния на Нини (беше в кутия Кибрит). От всички околоочни през целия ми живот, мога да кажа, че само от него съм видяла резултат. Все се каня да си купя

# 110
Уау ефект съм видяла от околоочния на Нини (беше в кутия Кибрит). От всички околоочни през целия ми живот, мога да кажа, че само от него съм видяла резултат. Все се каня да си купя

кой от двата? Гледах че имат анти ейдж и озаряващ

# 111
Анти ейджа

# 112
Това ли е?

# 113
Да! При мен изглади едни фини линии, оправи пресушаването и помогна за тъмните кръгове.

# 114
Не знам за околоочния крем на Нини, може и да е хубав, но имаше техен дневен в кутия на Кибрит от който кожата ми не се чувстваше изобщо добре и миризмата му ме побъркваше. Беше ужасно силна.

Последна редакция: вт, 04 апр 2023, 22:47 от BettyBoop

# 115
Да, този дневния creme de la creme и аз не го харесах. Мазнееше ми доста по лицето. Околоочният, който хваля, беше от първата кутия със сутрешна рутина на Деа, затова може да не много популярен. За мен той е най-голямото попадение от кутия като цяло.

# 116
Да! При мен изглади едни фини линии, оправи пресушаването и помогна за тъмните кръгове.

оле, взимам го

# 117
  • София
От тези ампулки за околоочна зона измазах 3 опаковки. Ефектът беше нулев. 😏

# 118
Да дам отчет за серума на cllc с вит. С. Снощи сложих за първи път. Не ми е мазен. Уж кожата ми не е суха, но го изпи. На сутиринта я чувствам по- свежа и сякаш по-избистрена. Възлагам му големи надежди:)

# 119
Поръчах Кибрит в последния момент Grinning
Много ми харесва тоя крем нa Flanerie, дано е ефективен

И маската на Mudmasky е интересна също

Общи условия

Активация на акаунт