Абонаментни кутии в България - Тема 28

• 90 034
  • 773
  •   1
Отговори
# 90

интересно какво е това изкушение за тяло, в сайта има само олио за лице, маска за коса и свещ
каква странна марка

# 91
Може ли да снимате описанието?

# 92
Мога и аз, но след 16
Детето ми счупи на две части камъка за масаж оффф🤯🙈😁

Последна редакция: пн, 03 апр 2023, 16:55 от Mimi9999

# 93
Ето и BgBox. Аз съм много доволна. Всичко ми влиза веднага в употреба.

# 94

добре изглежда!
А този essence lotion, като корейска есенция ли е? преди крем?

# 95
добре изглежда!

Странен е. Не съм сигурна дали ще го ползвам.

# 96
Някоя дама да е получила good Box април?

# 97
Привет. Някой има ли нощния серум на cllc от кутията им с Кибрит? Моят се оказа, че не е добре затворен и сега се чудя дали е ок или не. Пише, че трябва да се ползва до 3 месеца след отваряне. Няма абсолютно никакъв мирис. Така ли е при вас?

# 98
Попадна ми реклама на абонаментна кутия за… мюсюлмани! Разцъках им сайта, но нещо много постен ми се струва. Няма форма за контакти, не се знае кой стои зад цялата тази работа. Може би защото го сравнявам със сайта на Кибрит, който наистина е много добре направен.
https://muslimbox.bg/

Интересно ми е дали има абонаментни кутии и за християни? Търсих в нета, но не можах да намеря.

# 99
Привет. Някой има ли нощния серум на cllc от кутията им с Кибрит? Моят се оказа, че не е добре затворен и сега се чудя дали е ок или не. Пише, че трябва да се ползва до 3 месеца след отваряне. Няма абсолютно никакъв мирис. Така ли е при вас?
При мен се беше разлял, писах им, казаха да им изпратя снимка. Бяха любезни, звъннаха ми по телефона и казаха, че ще изпратят снимката до фирмата и след около седмица от CLLC ми изпратиха нов. Няма мирис, аз вече писах, че е ужасно мазно това нещо при мен, но го ползвам и повече от половината изхабих. В интерес на истината ми действа добре на кожата, въпреки мазнотията Grinning Сутрин забелязах, че кожата ми е подхранена и тена е избистрен, някак по-свежа е, не знам как да го обясня. Иначе бях доста скептична, защото такава мазнотия до сега не съм слагала, а кожата ми е смесена и не попива веднага. Може и да си въобразявам,но изсветляване има при мен. Като цяло ми харесва.

# 100
И аз съм доволна от ББ всичко ще ползвам,но поръчах основно заради червилото,много харесвам червила 😁

# 101
И моят нощен серум CLLC няма мирис.

# 102
Благодаря за мненията. Вероятно си е наред. При моят нямаше разливане. Просто капачката не беше затегната добре. Аз съм свикнала на мазнотии, защото доста време преди години се мажех с кокосово масло:)

# 103

добре изглежда!
По описание като теста стъпка в почистването- слага се на тампонче и се минава лицето с него, за да обере, ако нещо е останало. Аз бях доста скептична за него, но се оказа много приятен като усещане- много нежен аромат има и на кожата се усеща точно като есенция- кадифена и мека е след него. Много приятно ме изненада, даже бих си взела пак.

А ето и Кибрит април. Аз съм много доволна. Всичко ще си ползвам, освен мицеларната вода- изобщо не обичам и не ползвам мицеларни води.

А тук подсказката за май:

# 104
В последните кутии повтарят продукти от английски и немски такива. Ето това ще е:

Общи условия

Активация на акаунт