Абонаментни кутии в България - Тема 28

• 90 026
  • 773
  •   1
Отговори
# 75
  • Бургас
Кремът за ръце го имаше в една кутия на Кибрит,  за лице отиде, много е хубав.
А в бялата опаковка го имам, лек е и стои за лятото.
Някак силно се надявах на крема за нощна грижа, но според мен ще е или кремът за ръце, или дневния. Забелязвам, че се повтарят продуктите в кутиите, даже и продуктите, които са "пълнеж" се повтарят.

На мен DrH и SkinChemists ми харесват много.

# 76
Няма ли да има кутиена почивка от Dr.H & Skin Chemists?! Една Etna bio марка е пъти по-добрe.

# 77
Аз имам крем на Dr H, обаче е Duo, не Day. Страхотен е, може би най-хубавото ми попадение от около дузина кутии. Наистина хидратира, вместо да лепне и мазнее.

Надявам се да е крема за ръце. Ръцете ми просто пият крем и досега не съм намерила достатъчно хидратиращ.

# 78
Аз отказах Goodbox. Пак боклуци. Взех си You are worth it, само конджак-а няма да използвам, иначе кутията е супер. Досега не са имали слаба кутия.
Pretty също ми бяха любимци, но напоследък така да се излагат...

# 79
Аз отказах Goodbox. Пак боклуци. Взех си You are worth it, само конджак-а няма да използвам, иначе кутията е супер. Досега не са имали слаба кутия.
Pretty също ми бяха любимци, но напоследък така да се излагат...

Какво има в YAWI?
:o Нещо съм пропуснала

# 80
Измиващ гел на Yasumi, пилинг са скалп на Yasumi, две маски на Mitomo и гъба конджак

# 81
GoodBox разкриха, че ще е околоочен серум на Dr. H. Другият продукт ще е лосион за тяло.

# 82
Някой доволен ли е от кутията на Миланеси?!
Аз толкова се ядосвсх предният път, че я изпуснах. Сега, май само маската със злато ми допада. Всичко останало леш!
Май ще трябва да се завърна към английските кутии ....

# 83
Някой доволен ли е от кутията на Миланеси?!
Аз толкова се ядосвсх предният път, че я изпуснах. Сега, май само маската със злато ми допада. Всичко останало леш!
Май ще трябва да се завърна към английските кутии ....
За мен е средна хубост. Но все пак съм със зряла, суха кожа и рядко нещо от кутиите ми пасва на 100 процента. Д-р Дерм от последната им кутия още си чакат реда, та не знам. Ще напиша впечатления.

# 84
GoodBox разкриха, че ще е околоочен серум на Dr. H. Другият продукт ще е лосион за тяло.

Този лосион  беше в първата ми кутия от ББ една зима ако не се лъжа,хубав е.

# 85
Не бих рискувал с околоочен на Dr Н. Дневният розов крем не беше нищо особено, дори подозирам, че леките сърбежи по лицето ми бяха причинени от него. Спрях го и сега не изпитвам този дискомфорт, а не съм с чувствителна кожа.

Последна редакция: сб, 01 апр 2023, 15:07 от bubanka

# 86
На мен този двойния anti-age ми причини сърбежи и малки пъпчици, мисля че защото е много ароматизиран

Последна редакция: сб, 01 апр 2023, 15:06 от bubanka

# 87
Оставям това тук, не заради романът, заради "подаръчетата". 40лв..... Head Band

# 88
В  абв имам известие от Спиди утре бб ще е там,следобед ще в взема и ще ви покажа какво има

# 89
Ето я BelleBox

Общи условия

Активация на акаунт