Абонаментни кутии в България - Тема 28

• 89 966
  • 773
  •   1
Отговори
# 60
Като гледам поредната кутия на Белбокс, всъщност разбирам каква е единствената причина да не фалират и още да ги има.
И това е цената, която е непроменена от самото им начало. Човек и да е разочарован си казва: "Какво пък толкова?! Къде ли не сме ги дали тези пари?!". Така им върви бизнесът, без значение какво има или няма в кутиите.

Подкрепям мнението ти напълно. Аз имах абонамент към тях, още в далечната 2019 едни от първите им кутии, когато бяха обикновенни картонени. Но тогава продуктите им бяха много по-заинтригуващи. Наскоро прекратих абонамента си без много да го мисля, и не съжалявам.

# 61
Аз я поръчах заради червилото основно,да видим какво ще дойде,обещаха един цвят за всички,че имаше случай на кой каквото му се падне...

# 62
Аз пък наскоро след няколко получени кутии си прекратих абонамента, смятайки че за година ще дам 300лв, като не броим доставката.Предпочитам всеки месец да си купя нещо, което ми трябва, вместо да ги давам тези пари за ненужна козметика. От досегашния ми абонамент, 5 кутии реално не ползвам и половината продукти.Има и продукти, които не ми понасят-нощният крем на Imparfaite ми мирише ужасно, на лекарство направо, а от околочната маска Figs&Rouge се събуждах сутрин с подути клепачи.

# 63
  • София
Този път спрях абонамента и аз , не ми хареса нищо от разкритите продукти ,а пълнежа сигурно ще е потрес.

# 64
Аз затова си купувам кутии, които ми харесват и са ми нужни.Иначе е загуба на средства и разхищение на продукти, които отиват в кофата.

# 65
  • варна
https://www.instagram.com/p/CqFredcIPif/?igshid=YmMyMTA2M2Y= здравей те дами това е разкрития продукт на кутията heybea box

# 66
Good box са пуснали подсказка, че ще имат продукт на dr. H и веднага поръчах кутията😂. Много съм доволна от дневния и нощния им крем, които имам от предишни кутии. Освен това има и продукт на Naobay 😍

# 67
Ох, ами… и аз ще направя като тебе 😂

# 68
Тъкмо дойдох да ви кажа за подсказката на ГБ и аз 🙂 Еми супер звучи, ще чакам да разкрият продукт и сигурно ще поръчам. След доста месеци "детокс" 😎

# 69
https://www.instagram.com/p/CqFredcIPif/?igshid=YmMyMTA2M2Y= здравей те дами това е разкрития продукт на кутията heybea box
Този крем ми изглежда добре, имам нужда от нов слънцезащитен, радвам се че поръчах.

# 70
Аз харесвам и DR.H и Naobay. Само Umberto Giannini развалят картинката, но съм се примирила с излишната козметика, която така или иначе винаги остава....
Сега въпросът е да чакам ли да разкрият продукт или веднага да поръчвам 😁

# 71
На мен DR. h хиалуроновия серум не ми попива въобще, седи отгоре на кожата като немита маска. Ако е маска за лице продукта, аз съм пас.
Относно Naobay серума за лице е ужасен, гори кожата, околоочният ми е ок.  Може би ще съм пас за тази кутия.

# 72
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Goodbox
В априлската кутия ще откриеш продукт на любимите #Dr.H, в който сме сигурни, че ще се влюбиш! 🤩
✨ Богатите на активни съставки и безценна хиалуронова киселина формули, и прекрасни текстури прехвърнаха Dr. H в любима марка на много от вас. ❤️
💭 Кой продукт искаш да откриеш в кутията❓

# 73
Първите 2, крема за ръце не представлява интерес за мен 🙂

# 74
Goodbox
В априлската кутия ще откриеш продукт на любимите #Dr.H, в който сме сигурни, че ще се влюбиш! 🤩
✨ Богатите на активни съставки и безценна хиалуронова киселина формули, и прекрасни текстури прехвърнаха Dr. H в любима марка на много от вас. ❤️
💭 Кой продукт искаш да откриеш в кутията❓

Втория го имам от някоя кутия, или Кибрит или Goodbox
Ами... Не знам, не го намирам много хидратиращ. а аз не съм със суха кожа
Тези DR H , както и цялата марка SkinChemists не са нищо особено :/

Общи условия

Активация на акаунт