Абонаментни кутии в България - Тема 28

• 90 149
  • 773
  •   1
Отговори
# 585
FancyBox са пуснали 2 кутии за 19.99лв:
https://fancybox.bg/product/summer-fancybox-2/
Някой пробвал ли е продуктите? Как са откъм качество?

https://fancybox.bg/product/%d0%ba%d0%be%d0%bc%d0%bf%d0%bb%d0%b5 … 1%81%d1%82%d0%b8/

Гримовете изглежда, че са от този комплект, но ми е непонятно как си избиват цените за продуктите само за една кутия, камо ли 2 на цената на една, ще се радвам на мнения също Simple Smile

# 586
Това са китайски боклуци, замаскирани като английски... Така се "избиват цените" обикновено Simple Smile

# 587
Както и преди съм казвала Bgbox ме загубиха с маската скин Тайм и повече не поръчах. Огледах другите им неща и явно са се поправили. Bullnovation са право в десятката!

# 588
  • В морето
@vanya.pavlova Може ли да споделите инфо за тази маска и за серума, ако сте ползвали на Skin Time

# 589
Има го коментирани по-назад. Маската ми се струваше гранясала и не посмях да я намажа. Нищо не съм ползвала на тази марка, така че някой друг да сподели с опит!
@vanya.pavlova Може ли да споделите инфо за тази маска и за серума, ако сте ползвали на Skin Time

# 590
Ползвала съм вода от безсмъртниче на BulInovation и бях много доволна. Определено препоръчвам.

# 591
Да определено бгбокс доста се развиха в последните кутии. Тази за август вече я поръчах. Много ми са интересни нещата и CBD и Terraceutics също.

# 592
  • В морето
Някой поръчал PrettyBox Юли да я сподели? Simple Smile

# 593
  • SF
Да определено бгбокс доста се развиха в последните кутии. Тази за август вече я поръчах. Много ми са интересни нещата и CBD и Terraceutics също.

Това дървеното колелце за какво е?
Капаче на свещи от Пепко.

# 594

имам серума от серията, поръчах и тази да видя и крема как ще е.. Определено нащата с CBD  са много хубави , имам и на кибрит кутията, много съм доволна. Но на  Terraceutics не мисля, че ще има продукт, ако имаше щеше да е от топ продуктите... интересно е какво ще е обаче...
относно на прити кутията беше много зле, освен 2 продукта на CLLC имат един ароматизатор спрей на коранова, някви чорапи маска на коди, боди бътър на няква марка и нещо за ламиниране на мигли. Ох и една изкуствена розичка за 50стотинки ...
Кибрит са намалили кутията си за май на 30лв, маската била много хубава, та сигурно ще взема и аз да я пробвам.
Някой знае ли нещо за Goodbox, кога започват с кутията за август ...

# 595
  • В морето
@malkata_stz А какви са двата продукта на C.L.L.C.?

Ето подробности от BgBox:

И още....
Очакват те общо 9 изненади - отново и както винаги само български!
- 4 пълноразмерни продукта за лице, коса и тяло
- 2 продукта в травъл опаковка, защото е сезона на пътуванията
- 3 изненади от много желана от вас българска марка - TERRACEUTICS - които ви предизвикват на 7 дневно "тест" приключение с невероятните дневен и нощен крем.
Всяка кутия на BgBox Август съдържа HYDRA LIGHT CREAM и OVERNIGHT RESTORE CREAM, достатъчно количество за 7дневен тестов период, за да оцените дневната и нощната грижа на TERRACEUTICS .

Освен това има още един екстра подарък от тях за всички поръчали BgBox Август.
И последната изненада е, че ще има ИГРА с БЕЗПЛАТНИ пълноразмерни продукти на TERRACEUTICS !!!

# 596
@malkata_stz А какви са двата продукта на C.L.L.C.?

Ето подробности от BgBox:

И още....
Очакват те общо 9 изненади - отново и както винаги само български!
- 4 пълноразмерни продукта за лице, коса и тяло
- 2 продукта в травъл опаковка, защото е сезона на пътуванията
- 3 изненади от много желана от вас българска марка - TERRACEUTICS - които ви предизвикват на 7 дневно "тест" приключение с невероятните дневен и нощен крем.
Всяка кутия на BgBox Август съдържа HYDRA LIGHT CREAM и OVERNIGHT RESTORE CREAM, достатъчно количество за 7дневен тестов период, за да оцените дневната и нощната грижа на TERRACEUTICS .

Освен това има още един екстра подарък от тях за всички поръчали BgBox Август.
И последната изненада е, че ще има ИГРА с БЕЗПЛАТНИ пълноразмерни продукти на TERRACEUTICS !!!
това за бг бокс не съм го видяла, но звучи супер. Дори и мострички да са, смятам, че е добра идея, за да се пробват. Определено ми харесват и идеята за травил неща, защото станаха мн кутии и все да пробваме...
За прити нещата на CLLC- тонер, който виждам при няколко момичета е разлят, което е тъпо, отделно са го увили в стреч фолио, което е мн грозно и файда от него няма, др продукт (копирано от Кибрит 8март) ексфолианта за лице с кафе. Отделно пак срещам отзиди, че нещата изглеждат да са ровени в тях... което вече все по-често засичам, като коментари. Не ги взимам и не смея след такива отзиви..

# 597
Поръчъх кибрит с NAKED въпреки, че само серумът и крема ме грабнаха. И дано не ме разочароват останалите продукти. 
И....пускам ги във ваканция кутиите вече Laughing Направо няма да ги поглеждам до Коледа!

# 598
Поръчъх кибрит с NAKED въпреки, че само серумът и крема ме грабнаха. И дано не ме разочароват останалите продукти. 
И....пускам ги във ваканция кутиите вече Laughing Направо няма да ги поглеждам до Коледа!
тъкмо я гледах и аз ама тези за тяло нещо не са за мен.... ще изчакам за отзиви все пак от крема и серума, защото те са ми интересните само...

# 599

Общи условия

Активация на акаунт