Абонаментни кутии в България - Тема 28

• 90 128
  • 773
  •   1
Отговори
# 600
А какво Ви е мнението на кутия с книга?! Попадна ми една такава на Инсомния и ми се стори идейно за подарък, който трябва да мисля за след месец на близка приятелка. Приемам и други подобни предложения. Просто само козметичните кутии ми са горе-долу ясни, но пък това не е вариант за конкретния повод.

# 601
Момичета, някой получил ли е двойната кутия на My little box?

# 602
А какво Ви е мнението на кутия с книга?! Попадна ми една такава на Инсомния и ми се стори идейно за подарък, който трябва да мисля за след месец на близка приятелка. Приемам и други подобни предложения. Просто само козметичните кутии ми са горе-долу ясни, но пък това не е вариант за конкретния повод.
Аз съм загледала на Charly Wilde, на същия принцип са, може да има персонално името сложено , зависи от месеца. Миналия месец имаха страхотна чанта. Имат сега и за зодии https://charlywilde.com/ това е сайта.

# 603

Откакто открих абонаментните кутии и като цяло този тип продукти, много често взимам за подаръци всякакви кутии, козметични най-често, но наскоро взех точно на Charly Wilde една от книжните кутии за подарък. Мисля, че са идеални за подарък, особено с индивидуализацията, повечето хора се впечатляват от личното отношение при такъв тип подаръци, стига да успеете да уцелите вкуса за четиво на човек. Проблемът ми с тях е, че като изключим книгата и още 1-2 неща, често има много пълнеж от сорта на ключодържатели, тенекиени гривнички, обеци, татуировки, всякакви такива, които на едно 13 г. момиче може и да му харесат, но на мен са ми излишни. Иначе последното нещо което бях измислила е да взема такъв тип подаръчна кутия за кафе на човек който знам, че е почитател на кафето и много му хареса. Не е точно абонаментна, но за подарък си е супер, имам спомен, че имаше абонаментна и за вино. https://www.owllee.com/product-category/podarachni-komplekti/  Общо взето напоследък като мисля подарък винаги първо свързвам човека с хобитата му и след това веднага мисля дали няма да успея да намеря такъв тип подаръчна кутия. Напоследък доста фирми се опитват да направят такъв формат за продуктите си, дали абонаментен или еднократен.

# 604
До сега нито една от книгите, получени в кутия не бих ги чела повече от веднъж.
Мисля, че по-добре да си купя книга сама, а не кутия с книга, която не харесвам и пълнеж

# 605
  • Видин
Аз в началото бях много ентусиазирана не толкова от книгите, колкото от другите неща вътре, но според мен доста бързо се изчерпаха откъм идеи. А да давам 40 лв всеки месец и да не ме кефи нищо - мерси. И си спрях абонамента. И без това поради заболяване не мога да чета, та.. не е голяма драма. Да живее Сторител Simple Smile

# 606
Приятелка подари на дъщеря ми кутията Читател на Charly wilde. Ами детето е очаровано! Разгледайте в сайта и другите подаръчни кутии, има интересни и разнообразни предложения.

# 607
За 20 лева, без да броим доставката, Фенсибокс да не затварят, че има толкова много неща във всяка?!

# 608
  • София
Те тия продукти са им поне от миналата година. Ако не и от по-миналото лято. 😏

# 609
  • Хасково
За 20 лева, без да броим доставката, Фенсибокс да не затварят, че има толкова много неща във всяка?!
Изкуших се от цената и поръчах двойната кутия, но те и продуктите са като от магазин за левче. Едната спирала бе напълно суха и я изхвърлих,  олиото за коса и тяло пък е течно като вода. Шампоана бил свършил, предложиха ми да го заменят с друго, не че имаше кой знае какъв избор. Доставката дойде на цена по-висока от посочената в сайта като фиксирана и потвърдена при поръчката. Първа поръчка от тях, не мисля, че ще повторя. Добре поне, че сумата беше малка.

# 610
Не знам от кога са им, на мен тези две кутии ми ги подариха. Само си ги взех от Спийди!
Спиралата беше окей, сенките, ружовете не миришат на застояло, лосиона е окей, шампоана е окей. Всичко си е в срок на годност според етикета, където го има. Барчетата с ексфолиант много яки! Затова се зачудих.

# 611
90 лева за 5 продукта, не мерси

Момичета, някой получил ли е двойната кутия на My little box?

# 612
Момичета, кажете маската за коса на Elfeya хубава ли е? Чака ме кутия на Кибрит с нея  в Спиди и още се чудя дали да я взема?

# 613
Тази Дея не спира да се излага с постовете си- няма да си взема кутията и!

# 614
Момичета, кажете маската за коса на Elfeya хубава ли е? Чака ме кутия на Кибрит с нея  в Спиди и още се чудя дали да я взема?
Аз я харесвам, на консистенция е по като балсам, но се води маска. Косата ми е мн мека, не се заплита и е страхотна... Бих я взела така, но на редовна цена не... Не е нещо уау, но ми допадна и в кутията другите неща са супер, сега е намалена пък.... Вземете си я и я пробвайте, все пак е до коса Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт