Абонаментни кутии в България - Тема 28

• 89 986
  • 773
  •   1
Отговори
# 690
Малко към края на темата да се включа и аз - получих си августовската ГБ - харесват ми нещата - само тия мистове не са моите. Преди пак имаше някакви - така си стоят, даже не знам на кого да ги подаря.
Ще следя какво поръчвате, защото ми е интересно, но трябва малко да "постя", защото съм натрупала кремове и серуми.... А маските мисля, че ще имам до живот 😁

# 691
Е, то идеално щастие няма, но могат да се подберат и по-универсални цветове или продукти. Примерно черен молив за очи или очна линия всички ползваме.

За светла коса, вежди и мигли кафява спирала седи много по-добре. За молив и очна линия не съм се замисляла, но сигурно черни ще изглеждат смешно с кафява спирала. Има много момичета които ползват цветове неподходящи за тях само защото са модерни или по-достъпни. Аз лично се родих с корейската цветна козметика защото е правена да стои добре на бяла кожа. На много не-корейски брандове дори най-светлата опция за бронзант, пудра, бб крем итн е правена за бежова или червендалеста кожа.

Последна редакция: пт, 11 авг 2023, 15:21 от Съсънка

# 692
Аз боди мистове харесвам и ползвам, но предпочитам козметика за лице, която е непопулярна в Бг.

# 693
  • В морето
Поръчах и аз септемврийският кибрит заради Колагената ,не съм поръчвала кутии от май месец 😁

От къде имате информация за Колагена? Благодаря!

# 694
# 695
  • при моите любими
Здравейте момичета, има ли този месец в някоя от кутиите Mi amante? Благодаря.

# 696
  • Видин
Да, имаше в Белбокс

# 697
В кутията на belleBox има маска за коса на марката.

# 698
Видях снимка съв фейса - 6 мостри има вътре
Здравейте. Бихте ли могли да сложите снимка? Благодаря

# 699
  • Видин
Видях снимка съв фейса - 6 мостри има вътре
Здравейте. Бихте ли могли да сложите снимка? Благодаря

# 700
  • Варна
Продуктът на Colagena ще е от масмаркетните,с което Кибрит автоматично ме губят.

# 701
Продуктът на Colagena ще е от масмаркетните,с което Кибрит автоматично ме губят.

какъв ще е продукта?

# 702
Мисля, че ще е серума с ниациамид.

🌻 В месечната кутийка за септември те очакват 3️⃣ нови бранда и общо 7️⃣ изкушения! 😍

👩‍🔬 Сред тях ще откриеш продукт за лице от Collagena Bulgaria ➕ френски веган продукт за хидратация и блясък от Lightstones. 💎

🤗 Подари на кожата си грижа с доказани резултати:

🧬 отличителната съставка на марката Collagena е техният патентован колагенов хидролизат
💫  тази съставка възстановява правилната структура на кожата
✔️ не натоварва при дългосрочна употреба
🔬 стимулира образуването на нови колагенови фибри

🔮 А какво предизвика нашият интерес към Lightstones?

✨ красивата и магична опаковка е първото нещо, което привлича погледа
🧚‍♂️стои като красиво бижу в ръцете ти ➕ хидратира, омекотява, разкрасява
🐇 брандът използва натурални съставки, 100 % веган и cruelty free
🧘‍♀️ отличителното за техните продукти са добавените кристали, които ги превръщат в перфектния skincare талисман

🎁 Позволи ни да те поглезим с новото месечно издание! В него те очакват тези 2 изненади, както и продукт за коса, тяло, аксесоар и грим изкушение.

# 703
Ми ...че аз и на серум няма да се мръщя ...даже ще съм доволна ...

# 704
Да, за съжаление, за кутиите Колагена това предлага. Аз поръчах CHILL OUT BOX и съм очарована .

Общи условия

Активация на акаунт