Абонаментни кутии в България - Тема 28

• 89 970
  • 773
  •   1
Отговори
# 705
Някой ползвал ли е продукт на Lightstones? Доколкото виждам от сайта, произвеждат масла за устни и добавят естествени камъни. Не разбирам обаче стрити в продукта, като декорация на опаковката или как?

# 706
Някой ползвал ли е продукт на Lightstones? Доколкото виждам от сайта, произвеждат масла за устни и добавят естествени камъни. Не разбирам обаче стрити в продукта, като декорация на опаковката или как?

На мен ми се вижда цялата тая работа един много скъп gimmick
гланц с прах от камъни за 35 евро...

# 707
  • Радомир
Някой поръчвал ли е Nailbox и доволни ли сте?

# 708

На мен ми се вижда цялата тая работа един много скъп gimmick
гланц с прах от камъни за 35 евро...
На мен ми е интересен, но пък не си струва особено да взимам цялата кутия... Колагена, ако беше от профи серията бих взела със сигурност, но не смятам, че този серум ще е нещо впечатляващо.. и състава е най-обикновен... Грима не бих ползвала, молива беше в белата и едва го подарих... пък и др неща ще са пак пълнежи, който имам да изхабявам стари... Дано следващата кутия е нещо по-интересно или пуснат вече някаква нова специална... Очаквам да видя кутията им с Руми...

# 709
  • На изток от Рая
Разписвам се с абонамент за книжната кутия на Чарли.

Във фейсбук ми излезе реклама на кутия за домашни любимци - PetBox, има ли някой, който си е поръчвал кутията Thinking

# 710
Във фейсбук ми излезе реклама на кутия за домашни любимци - PetBox, има ли някой, който си е поръчвал кутията Thinking
Не знам за тази, но аз съм абонирана за Pet Buddy. Хубавото е, че имат капки за вътрешно и външно обезпаразитяване, които обикновено се продават само във ветеринарните клиники.

# 711
Момичета, знаете ли кога pink panda ще пуснат своята mega box 129? В сайта им има само mega box 128,  но е разпродадена.

# 712
  • Варна, Пловдив
Здравейте, бях си дала почивка от кутиите и сега забелязвам няколко нови, една от които е Hea Bea Box. Прочетох последните 10на страници, но не можах да разбера какво е мнението Ви за тях? А сега видях, че в септемврийската кутия ще имат познати азиатски марки - Somebymi, Beauty of Joseon, по принцип ги ползвам  и съм доволна от тях. И сега се чудя дали си струва кутията? Станах доста избирателна, откакто се бях разочаровала от последните ми кутии и не ми се иска да се затрупвам с неподходящи продукти.

# 713
  • Пловдив
Ако харесвате лист-маски, може и да ви допадне кутията. Тъй като аз се ужасявам да имам нещо мокро на лицето повече от няколко минути, просто реших, че не си струва. Винаги има един или два пълноразмерни продукти, и 2 маски. Направих си сметка, че за 65 лв (почти 800 лв годишно) ще мога да си купувам всичко, по мой избор и се отказах от абонамента си. Кутията е много желана, с ограничени бройки и обикновено осигуряват само за абонаментите. Почти никога не можеше да се поръча свободно. Сега може и да е различно.

# 714
Аз именно поради този причина нямам месечен абонамент! Дори и за кутиите, които са доста под 60 лв. Просто си харесвам неща от различни кутии, а когато си харесам нещо от кутия често си позволявам после да си го купя. Не гледам на лицето си като на някакъв експеримент. Ползвам само подходящи неща и веднъж изчисти ли се и започне ли изглежда добре се придържам към рутината си и тук таме пробвам нещо като тоник, маска, скраб. От около година, да не и повече ползвам масово продукти на Dr. Derm и съм безкрайно доволна и съм си купила много, също и на Ми Аманте за косата. В момента има маската в кутия на Белбокс, но аз без крема не мога и  съм си резнала даже тубичката да използвам всичко и всеки момент ще си го купя, а този месец най-вероятно ще се въздържа от кутия изобщо.

# 715
  • Варна
Някой получи ли bgbox. Чух за някакви разменени продукти .

# 716
  • Бургас
Някой получи ли bgbox. Чух за някакви разменени продукти .

Току-що я взех. Леко разочарована съм от допълнителните продукти- скраб и крема за ръце директно ги подарявам на някой ( избягвам продукти с paraffinum liquidum). Розовата вода с лактобацили звучи интересно.

# 717
  • Радомир
Здравейте някой знае ли за тази кутия mystery box прикачвам снимки

# 718
  • Варна
Здравейте някой знае ли за тази кутия mystery box прикачвам снимки
Това ми бие на измама отвсякъде.

# 719
Малее какви са тези посредствени изпълнения и измислени кутии с китайски боклуци!

БГ бокс и те отдавна се излагат ужасно!

Общи условия

Активация на акаунт