Абонаментни кутии в България - Тема 28

• 89 951
  • 773
  •   1
Отговори
# 720
  • Бургас
Здравейте, бях си дала почивка от кутиите и сега забелязвам няколко нови, една от които е Hea Bea Box. Прочетох последните 10на страници, но не можах да разбера какво е мнението Ви за тях? А сега видях, че в септемврийската кутия ще имат познати азиатски марки - Somebymi, Beauty of Joseon, по принцип ги ползвам  и съм доволна от тях. И сега се чудя дали си струва кутията? Станах доста избирателна, откакто се бях разочаровала от последните ми кутии и не ми се иска да се затрупвам с неподходящи продукти.

Последната кутия на Hey Bea(август) ми хареса. Имаше почистватващия балсам на Beauty of Joseon, който отдавна бях любопитна да пробвам. Имаше и почистваща пяна Misha с ягоди. Само първите 2 продукта са 60лв в кокос.бг. Третия пълноразмерен продукт беше 200мл алое Вера гел- точно бях прекалила с плажа и ми подейства много добре. Имаше и 2 маски за лице.
Поръчах и септемврийската кутия след като обявиха 2 от продуктите - изсветляващия серум на Beauty of Joseon и почистващо масло 2в1 на Some by me (по справка в кокос струват 34 и 41лв).

# 721
Здравейте, бях си дала почивка от кутиите и сега забелязвам няколко нови, една от които е Hea Bea Box. Прочетох последните 10на страници, но не можах да разбера какво е мнението Ви за тях? А сега видях, че в септемврийската кутия ще имат познати азиатски марки - Somebymi, Beauty of Joseon, по принцип ги ползвам  и съм доволна от тях. И сега се чудя дали си струва кутията? Станах доста избирателна, откакто се бях разочаровала от последните ми кутии и не ми се иска да се затрупвам с неподходящи продукти.

Последната кутия на Hey Bea(август) ми хареса. Имаше почистватващия балсам на Beauty of Joseon, който отдавна бях любопитна да пробвам. Имаше и почистваща пяна Misha с ягоди. Само първите 2 продукта са 60лв в кокос.бг. Третия пълноразмерен продукт беше 200мл алое Вера гел- точно бях прекалила с плажа и ми подейства много добре. Имаше и 2 маски за лице.
Поръчах и септемврийската кутия след като обявиха 2 от продуктите - изсветляващия серум на Beauty of Joseon и почистващо масло 2в1 на Some by me (по справка в кокос струват 34 и 41лв).
Не е зле hey bea, но малко ми се струва, че няма смисъл. За септември 2та са ясни, серум на BOJ и измивен 2в1 на Some by me, продукт на Lador 50мл... и 2бр шийт маски- 60лв. Ако не ти трябват всички неща няма смисъл. Аз също харесвам корейски неща, но мисля, че в Jolse пускат добри намаления и май ще си взимам от там неща.
Отделно видях и нова кутия ParadoxBox. Някой дали я е забелязал? Мисле, че засякох, че в нея ще има измивна пяна на латифолия, която е хубава и душ олио на ренора. Олиото ми звучи приятно, не съм ползвала от доста време и  бранда не го познавам. Но ще я помисля де.
мисля, че вече другата седмица идрат кибрит и goodbox, интересно ми е да видя какво ще са сложили вътре. От доста време не съм взимала от тях, но така и нищо не ми харесва все... Надявам се да има нещо интересно.
BGbox вече, съм се отказала да взимам с тези евтини и съмнителна козметика. Да хубаво, че е само с българска, но мн по добре е да отида до магазина и да си купя каквото ми е нужно. Изчаквам ги да започнат да слагат хубави неща, който да си струват да се вземат в кутия.
но като цяло харесвам специалните издания, защото са ми по смислени за мен...

# 722
Поръчах гб 🌞🌞🌞

# 723
И аз им се чудя. Трябва  ми нощен крем, но не зная този какъв е, не съм попадала на тази марка.
И продукта за коса изглежда примамливо.
Но май ще чакам още нещо разкрито, ако не свършат до тогава.

# 724

Bellebox за септември (снимка от facebook)
Има lip & cheek tint на Youthful, очната линия на eyeko, автобронзираща саморазпенваща се вода-пяна от BondiSands,  лосион за тяло на Poreia и мостричка на витамин C серум от biotrade.

Разкритият продукт за другия месец е течно червило на Huda - Miss America, предполагам travel size.

# 725
Олиото за тяло на Poreia от кутия на Кибрит беше хубаво, може би лосиона също ще е. Но като цяло, слаба кутия...

# 726
Днес получих своята Bellebox абонаментна кутия. Този път не съм много доволна, въпреки че знаех два от продуктите. Някой дали би искал да си разменим продукти? Лично аз няма да използвам Bondi Sands Pure Self Tan Foaming Water - саморазпенващата се вода-пяна, а не ми се иска да си стой в шкафа, ще се радвам да разменя с някой нов неотварян продукт от може би друга абонаметна кутия, продукт, който не бихте ползвали и е нов? Мисля, че идеята е добра, ако някой би се съгласил - може да ми пише на лично. Simple Smile

# 727
  • Свети Влас
И една нова кутия.  Не съм ползвала продуктите.

# 728
И една нова кутия.  Не съм ползвала продуктите.

е , то няма никаква изгода тук
8+28+33+58+36=163

тя струва 175 😂

определено не бих дала толкова за кутия, по-добре да си купя отделно каквото искам

# 729
  • Пловдив
Толкова пари да дам за козметична кутия и продукти, които не съм ползвала преди няма как да стане.

# 730
Аз съм използвала някои от тях, понеже съм фен на корейската грижа, хубави са. Реално излиза 112лв кутията с кода за 35%, но пак са много, ако са непознати продукти.

# 731
  • Радомир
Здравейте
Получих първата си Bellebox кутия.
А зада я получавам всеки месец трябва ли да си подновявам абонамента всеки месец след като вече имам абонамент?
И как да проверя дали имам абонамент?

# 732
Здравейте
Получих първата си Bellebox кутия.
А зада я получавам всеки месец трябва ли да си подновявам абонамента всеки месец след като вече имам абонамент?
И как да проверя дали имам абонамент?

Щом веднъж си поръчала, автоматично си включила абонамент, то там няма друга опция. Simple Smile Ако искаш да си сигурна - пиши им мейл или в инстаграм, отговарят бързо.

# 733
Много ме разочарова Белбокс този месец. Пяната и очната линия не са моите продукти. Гланц за устни... ммм ок, но за последната половин година, даже и повече,  има продукт за устни в почти всяка кутия.  Лосиона за тяло няма никакъв аромат, което е минус за мен. Мострата си е мостра. В следващата кутия- пак червило. Не съм си прекъсвала абонамента за тях от две години, но тази кутия ми е аха да ме откаже.

# 734
Много ме разочарова Белбокс този месец. Пяната и очната линия не са моите продукти. Гланц за устни... ммм ок, но за последната половин година, даже и повече,  има продукт за устни в почти всяка кутия.  Лосиона за тяло няма никакъв аромат, което е минус за мен. Мострата си е мостра. В следващата кутия- пак червило. Не съм си прекъсвала абонамента за тях от две години, но тази кутия ми е аха да ме откаже.

Съгласна! Много разочароващи продутки този месец.. Нито пяната, нито очната линия ще ползвам.. Гланца - добра идея, но аромата е ужасен.. Лосионът за тяло има лек, но доста неприятен аромат.. :/ Мострата доста разочароващ 5-ти продукт.

Общи условия

Активация на акаунт