Абонаментни кутии в България - Тема 28

• 90 082
  • 773
  •   1
Отговори
# 480
Освен от кутията с ДР.Дерм,от нищо друго не съм впечатлена,някои кутии са с тестер размери на продуктите,което е подигравка.

# 481
Пробвах да поръчам кутията на Кибрит с продуктите за коса и не става.
Пълни аматьори.
В графата "адрес на получател" , не мога да въведа адрес. Ок,избирам доставка до адрес на Спиди.
След това,при плащането с карта, ми казва,че транзакцията не може да бъде извършена при факт,че с тази карта съм плащала многократно и от моя страна всичко е точно.

Последна редакция: вт, 20 юни 2023, 19:05 от Adoralova

# 482
Защо не им пишете на имейл? Сигурна съм, че ще съдействат, може да е някакъв технически проблем.

# 483
Успях с "бърза поръчка",но исках аз да платя,за да е подарък.
Сега уж правя подарък,пък получателя ще си плати кутията при доставка Smile

# 484
Взех си Грация с Белето, пълна подигравка 🤬
Скрит текст:

[/spoiler]

Ужас, много е зле, само тестери... Твърд пас на нея и на Кибрит с  brave bew hair.
Това лято нищо от кутиите не ме впечатли,  дано ГБ се завърнат с нещо прилично.

Какво очаквахте от кутия, която е подарък към списание за 9-10лв?

# 485
Взех си Грация с Белето, пълна подигравка 🤬
Скрит текст:

[/spoiler]

Ужас, много е зле, само тестери... Твърд пас на нея и на Кибрит с  brave bew hair.
Това лято нищо от кутиите не ме впечатли,  дано ГБ се завърнат с нещо прилично.

Какво очаквахте от кутия, която е подарък към списание за 9-10лв?

Аз лично нищо не очаквам, но проявявам съчувствие към дамата която си я е закупила.

# 486
Тя си е купила списание с подарък, не кутия.

# 487
Да, това си е точно списание с подарък и на мен ми изглежда прилично като за безплатна мини кутийка. Чевала съм добри отзиви за одорекс.

# 488
Като за списание,тестерите са ок,все пак е добавен подарък:).
Но когато в кутия ти изпратят мини опаковчици,тогава си плюят на бизнеса.

# 489
Кутията на Brave за коса на Кибрит изгодна ли е? Хубави ли са продуктите?

# 490
Може ли някой да сподели опит с Calinachi? Има ги в кутия, но мямам опит с марката.

# 491
Може ли някой да сподели опит с Calinachi? Има ги в кутия, но мямам опит с марката.
Аз взех тази кутия. Конкретно този крем за мен не е нищо особено. Но само това съм ползвала от тази марка. Околоочния крем от кутията ми хареса обаче.

# 492
Кутията на Brave за коса на Кибрит изгодна ли е? Хубави ли са продуктите?

Кутията е изгодна, както всички кутии, ако не искаш да купуваш продуктите на редовна цена. На мен техните продукти много ми харесват и редовно си ги купувам, ако нямат промоция или ако това, което ми трябва не е по кутии.

Аз си взех 2 и за мен си заслужават много!

# 493
Кутията на Brave и аз я взех, но не мога да разбера защо брандовете правят маските и шампоаните, че и балсамите една разфасовка.
Шампоанът най-бързо върви. Маските и балсамите не толкова. Никой не си слага маска или балсам по два пъти, но два пъти измиване с шампоан си е традиция, поне при мен.

# 494
При мен е на обратно. На един шампоан ми отиват 2 балсама

Общи условия

Активация на акаунт