Абонаментни кутии в България - Тема 28

• 90 118
  • 773
  •   1
Отговори
# 525
Аз гледах продуктите на лампа. Във вертикално положение са си пълни на 2/3-ти. Аз харесвам продуктите на C. L. L. C, в никакъв случай не искам да им правя лоша реклама. Просто се изненадах.

# 526
Аз не съм доволна от продуктите на L'ali Lab. Пробвах серума и тоника от кутиите на Кибрит и кожата ми се зачерви мигновенно,а порите ми станаха черни. Имам чувствителна кожа и винаги чета съдържанието,но не можах да намеря такова на техния сайт.

# 527
@Taffta - Prettybox са на вълни! Понякога, имат хубави промоции като цени за две кутии наведнъж. Имат попадения на моменти, но не могат да се мерят нито с Кибрит, нито с Goodbox. По Bellebox, например, не се лъжете даже за една кутия, дори цената на кутията да е 0.99лв. пак не си струва. Frenchbox също са чудесни, особено ако им знаете предварително продуктите. Bgbox си имат своите фенове, аз не съм от тях. Pick and Dazzle също са повече от ОК!
Най-краткото съмари за мен е това.

Последна редакция: ср, 28 юни 2023, 23:33 от vanya.pavlova

# 528
Lali Lab ми се струват интересни. Някакви отзиви за капките, които бяха в кутия на Кибрит?
Не купих кутията с тоника, но се запасих със серумчето, защото има бял трюфел и то на 3-та позиция. Преди доста години дадох много пари за серум на друг български бранд с трюфел, който беше далеч от челните места, и не останах очарована. Серумът на Лали не ми опъва кожата , но го ползвам отскоро и не мога да кажа дали ще ми  свали поне 10 години .

Последна редакция: чт, 29 юни 2023, 09:11 от MilaNina

# 529
  • В морето
@vanya.pavlova Благодаря за отговора! Бихте ли ми казали за Frenchbox нещо повече и ако може линк, защото тях не открих, всички останали успях.

# 530
Хора какво количество слагате на косата си от млякото на brave hair ,май предобрих аз предният път ....направо ми стана като каска... тиквата 😅

# 531
Като стане така- намокряш само косата, за да падне част от продукта и сушиш на ново

Хора какво количество слагате на косата си от млякото на brave hair ,май предобрих аз предният път ....направо ми стана като каска... тиквата 😅

# 532
Божееееее .....това е гениално ! Благодаря ....никога не бих се сетила....❤️

# 533
Рядко пиша негативни неща тук, защото от Кибрит си купих страхотни продукти, които наистина подобриха състоянието на кожата ми. Вече поръчвам само това, което ми вдъхва доверие и силно ме впечатлява. Сега съм се запалила по Lali Lab, но ще видим... За съжаление,и  аз  съм разочарована от така нареченото „желе“ . Цените също не са реални и не че 100 лв. вече са пари, но не знам как се справят тези български производители, които никнат като гъби, с конкуренцията на утвърдените брандове и на корейската козметика, която става все по-популярна и предпочитана.
Искам да кажа само, че Prettybox от както имат нови собственици, нещата са зле. Лошо показани продукти, безсмислено съдържание, като цяло и маркетинга е зле. Редовна практика е да пишат на потребителите, дали искат да си купят кутия 🤷 отскоро във Facebook пък си правят самореклама, като в групите за козметика, се хвалят за "покупките" от там, а те реално са собствениците 🤦 общо взето са 3 жени без грам мисъл, правят ужасни аранжирани снимки и текст. Редовно копират др кутии, като идея, но тяхното не става 🙅 отделно други момичета взело кутията се оплакват в несъответствие на външния вид на продукта, прилича да е ровено вътре, различни опаковки 🙄 аз лично спрямо тях не бих рискувала. Предпочитам да си взимам основните

# 534
Frenchbox внасят и препродават кутии на френският бранд my little box, които са френски! Може да ги намерите на сайта им.
@vanya.pavlova Благодаря за отговора! Бихте ли ми казали за Frenchbox нещо повече и ако може линк, защото тях не открих, всички останали успях.

# 535
Рядко пиша негативни неща тук, защото от Кибрит си купих страхотни продукти, които наистина подобриха състоянието на кожата ми. Вече поръчвам само това, което ми вдъхва доверие и силно ме впечатлява. Сега съм се запалила по Lali Lab, но ще видим... За съжаление,и  аз  съм разочарована от така нареченото „желе“ . Цените също не са реални и не че 100 лв. вече са пари, но не знам как се справят тези български производители, които никнат като гъби, с конкуренцията на утвърдените брандове и на корейската козметика, която става все по-популярна и предпочитана.
Искам да кажа само, че Prettybox от както имат нови собственици, нещата са зле. Лошо показани продукти, безсмислено съдържание, като цяло и маркетинга е зле. Редовна практика е да пишат на потребителите, дали искат да си купят кутия 🤷 отскоро във Facebook пък си правят самореклама, като в групите за козметика, се хвалят за "покупките" от там, а те реално са собствениците 🤦 общо взето са 3 жени без грам мисъл, правят ужасни аранжирани снимки и текст. Редовно копират др кутии, като идея, но тяхното не става 🙅 отделно други момичета взело кутията се оплакват в несъответствие на външния вид на продукта, прилича да е ровено вътре, различни опаковки 🙄 аз лично спрямо тях не бих рискувала. Предпочитам да си взимам основните
Знаех си, че неща става. Pretty не са това, което бяха преди. Ужасни са в момента и се излагат с тези смешни картинки.
Вече не е ли собственик милият младеж, който звънеше да разказва какво има в кутията?

# 536
Знаех си, че неща става. Pretty не са това, което бяха преди. Ужасни са в момента и се излагат с тези смешни картинки.
Вече не е ли собственик милият младеж, който звънеше да разказва какво има в кутията?
Явно не, в търговски регистър се вижда, че фирмата от мин година е на 2 момичета, които са на 20тина години, личи им, че нямат опит и не се стараят 🤷 а майката на едното момиче прави "снимките". А вулгарния изказ отказва хората.. Ако се изкажеш зле и те нападат цялата шайка, като имат едно 10тина фейк профила... Редовно оплюват други абонаментни кутии🤦 аз един път звъннах и съм потресена от отношението, отказаха ме веднага да взема нещо 😳
Не стига, че развалиха тази кутия, но направиха нова, която също е трагично представена🤯

# 537
Жалко. То затова има и такива боклуци. Преди беше топ кутията

# 538
От LaliLab имам серума, получен от  Кибрит. Вече е изхабен наполовина, но ефект като че ли не виждам. Нямам забележки съм опаковката (споменавам го заради отзива за счупената стъклена пипета). Продуктът обаче ми се вижда воднист и ... ами един никакъв. Използвам го, но просто защото го имам. Съвсем различна например беше историята с един околочен серум с нар от Goodbox - той пък си беше удоволствие за употреба. Много харесвам серуми, но не виждам никаква разлика като външен вид на продукта и усещане върху кожата, между серума на LaliLab и произволна мицеларна вода, да кажем.

# 539
Като говорим за серуми, останах много изненадана като отворих околоочния серум на Dr.H. Има доста гъста, плътна консистенция, по-скоро ми прилича на крем. Не е зле.
Обаче мицеларните води, които бяха наскоро в Кибрит и Good box бяха нещо ужасно. Пенеха се на лицето ми сякаш си слагам сапун и усещането като цяло на кожата не беше ок. Не бих си сложила подобно нещо на лицето отново. Пълно разочарование...

Общи условия

Активация на акаунт