Абонаментни кутии в България - Тема 28

• 90 166
  • 773
  •   1
Отговори
# 555
На Агива ползвам водите.

# 556
Откога Prettybox имат нови собственици?!
Един мъж звънеше преди да пита дали не искаме някоя кутия.
Сперед регистъра от септември миналата година https://papagal.bg/eik/207082710/ab15 ... Едни хлапета така да се каже, които за мен още не са се ориентирали какво да ползват, но предлагат иначе... Аз лично не я следя кутията и не бих взела, след като съм получавала отзиви, че в някой неща се рови.... Отделно , че представянето на нещата е като от 2 годишно дете!!

Относно нещата на Dr. H съм ползвала крема за ръце и лосиона за тяло, страхотни са. Много са леки и попиват. Сега за лятото са страхотни

# 557
  • Варна
Не съм ги хвалила в темата,но ползвам водите на Bul Inovation . Не са от кутия поръчах си ги от сайта заедно с измивното им олио за първа стъпка. Ползвам количества флорални води като розова и безсмъртниче си поръчвам направо от производител литрови,но спицефичните примерно като римска лайка и маточина са ми на Bul Inovation. Харесват ми. Правя си тонер за лице с тях както и един такъв за скалп.

# 558
prinzesata Може ли да споделиш какъв тонер за скалп правиш?

И още нещо, този слънцезащитен дали става за мазна кожа. Мисля, че за него бяхте споделил добри отзиви.

Този на Dr. Derm ми свършва и много ми допада, просто се чудя дали да не пробвам и друг. Този на Eolia от кутията на GB не ми допада толкова. Когато почнах да го ползвам по-активно, то в някои дни кожата ми лъска и изглежда мазничка. Може би има значение какво съм сложила преди това.

# 559
Става, water-fit sun серума на skin1004 също става, даже на моменти ми се струва по-лек.

# 560
Пълнолуние,  Joseon е една от най-предпочитаните слънцезащити . Кремът не е тежък и не остава на повърхността на кожата. Малко по-плътен е от кремовете на Руми например, но не е мазен, така че сигурно ще Ви пасне. Между другото, има търсене и като му свалите едни 5 лв. винаги можете да го препродадете.

# 561
prinzesata Може ли да споделиш какъв тонер за скалп правиш?

И още нещо, този слънцезащитен дали става за мазна кожа. Мисля, че за него бяхте споделил добри отзиви.

Този на Dr. Derm ми свършва и много ми допада, просто се чудя дали да не пробвам и друг. Този на Eolia от кутията на GB не ми допада толкова. Когато почнах да го ползвам по-активно, то в някои дни кожата ми лъска и изглежда мазничка. Може би има значение какво съм сложила преди това.
Тази слънцезащита на BOJ е хубава за градска среда.Вече я виждам в доста сайтове да се предлага, а дори и в магазините-ДМ, Златна рибка... То си е като кремче за лице, но има лек глоу ефект, ако не ви пречи. Не е голям разбира се, текстурата е много лека и приятна. Ползван и на Ample:N, също е много приятна и лека. Skin 1004 също ми допада... Аз като цяло съм доволна от корейските, за града. Но не са водоустойчиви за плаж сиг ще ползвам др.

# 562
Здравейте, някой поръча ли си двойната кутия на My little box от French box?

# 563
  • Варна

Пълнолуние
вълшебството на Магнолия си бъркам и не само за мен,а и за доста народ около мен. Това е вид тонер на основа флорални води и мумие с етерични масла. Много народ отърва от постковид косопад,а и е буквално вълшебство при себорея и раздразнен скалп.

# 564

Пълнолуние
вълшебството на Магнолия си бъркам и не само за мен,а и за доста народ около мен. Това е вид тонер на основа флорални води и мумие с етерични масла. Много народ отърва от постковид косопад,а и е буквално вълшебство при себорея и раздразнен скалп.

Може ли повече информация какво е това, линк или снимка?

# 565
  • Варна
Дано форумът не филтрира линка ето статията на Радостина https://www.facebook.com/profile/100063656349002/search/?q=%D0%B … D1%82%D0%B2%D0%BE

Задължителни са мумието и безсмъртничето от там нататък търпи вариации. Аз си добавям лятото ЕМ мента,евкалипт,иланг-иланг. Чаено дърво задължително добавям за мацките със себорея.

# 566
Не се отваря.

# 567
Споделям съдържанието на bgbox юли. Обожавам скраб с кафе, а на скрънчи винаги се радвам. За първи път ще ползвам лист маска за шия и ми е интересно. Като ги пробвам ще дам отзиви.

# 568
Много скромно този месец. Само три продукта (шийт маски, скрънчита-мрънчита, за мен са пълнеж).

# 569
Споделям БелеБокс. Аз съм доволна.

Общи условия

Активация на акаунт