Абонаментни кутии в България - Тема 28

• 90 161
  • 773
  •   1
Отговори
# 570
FancyBox са пуснали 2 кутии за 19.99лв:
https://fancybox.bg/product/summer-fancybox-2/
Някой пробвал ли е продуктите? Как са откъм качество?

# 571
  • В морето
Дами, искам да ви питам за новата кутийка на Кибрит - Мини, която са пуснали днес - струва ми се продукти, останали от други кутии, ако някоя от вас е ползвала нека сподели инфо - особено маската за коса и продукта за тяло на Milanesi ме интересуват.

А някой да сподели Кибрит юли?

Последна редакция: вт, 04 юли 2023, 08:54 от Taffta

# 572
Здравейте и на мен Белебокс ми харесва.

# 573
Кибрит юли.
Скрит текст:

Засега ми допада.

# 574
Пак полски пълнежи, тая марка вече на главата ми поникна 😂

# 575
Bgbox юли пъти по-добра от Кибрит за същият месец. На Кибрит минито е по-добро от основната кутия, макар с продукти от минали кутии.

# 576
Като гледам и новите кутии,наистина си затвърждавам мнението,че най-стойностна си остава на Др.Дерм.Всичко останало са някакви незнайни пълнежи,испанските продукти почти заминаха в коша…българското надви и с удоволствие ползвам всичко от Др.Дерм,а в началото мрънках за опаковката:).

# 577
Някой ползва ли тонера на Saff? Имам чувството, че не ми понася добре на кожата и се чудя дали да го спра. Много е лек, попива добре, но сякаш ми се появяват леки червеникави петънца от него. Ползвала съм дневния и нощния крем и съм нямала проблеми, та не знам какво точно ми дразни кожата.

# 578
Кибрит наистина прекалиха с тези Amvi-та..

# 579
Някой ползва ли тонера на Saff? Имам чувството, че не ми понася добре на кожата и се чудя дали да го спра. Много е лек, попива добре, но сякаш ми се появяват леки червеникави петънца от него. Ползвала съм дневния и нощния крем и съм нямала проблеми, та не знам какво точно ми дразни кожата.
Тонера ми е любим и го ползвам с кеф, аз лично съм нямала проблем, но съм срещала отзиви на 1-2 момичета, че не им понася, предполагам е някоя съставка, но ако мислите, че имате реакция го спрете и вижте дали е от него наистина!
Кибрит за този месец не е зле, то си е според нуждите... имам от всичко обаче и за това не съм  я взела, пък не ми се и трупа..
Мини кутията е супер, аз много харесвам скраба на миланеси, мн нежен аромат и при къпане, маската не съм я ползвала, но е по течна, така че полека при отваряне, за да не се разлее.. Иначе на АМВИ нищо не съм ползвала имам един измивен само, но за сега ще стой, ако не ще го подаря на някой, интересно ми е на отзиви от марката, ако някой е ползвал нещо...

# 580
BettyBoop, ако имате съмнение за реакция към него по-добре го спрете веднага. Доста сериозен проблем си докарах с продуктите на Saff.

# 581
BettyBoop, ако имате съмнение за реакция към него по-добре го спрете веднага. Доста сериозен проблем си докарах с продуктите на Saff.
Да, не мисля да рискувам. Странно предвид, че с другите им продукти нямам проблем. Но може нещо с натрупването да се получава.

# 582
  • Видин
Кибрит и за мен издишат напоследък. Аз съм останала с абонамент само към Hey Bea, BgBox и LadyBox и съм предоволна от тях Simple Smile

# 583
  • В морето
Кибрит и за мен издишат напоследък. Аз съм останала с абонамент само към Hey Bea, BgBox и LadyBox и съм предоволна от тях Simple Smile

А дали бихте споделили последните им издания? Благодаря!

# 584
  • Видин
Нямам мои снимки от последните им издания, затова ще си позволя да оставя линкове към тях
Първа е Хей Беа. В началото когато се запалих по абонаментните кутии беше абсурд да дам 60 лв. за такава, но в последствие установих, че е по-добре да дам повече пари за малко по-качествени продукти отколкото за пълнежи. Вече 6 месеца съм на постоянен абонамент и за мен те нямат слаба кутия.
https://heybea.com/index.php?route=product/product&path=91&product_id=385
БгБокс се оказа голямо откритие за мен. Предлагат хубави български продукти и набират все по-голяма скорост. В кутията за юни освен разкритите продукти - скраб за тяло, флорална вода и шийт маска за шия, има и крем за крака и скрънчи
https://bgbox.shop/bgbox-iuli.html
Лейди бокс от една страна са със скандално лоша комуникация (такива отзиви откривам, не ми се е налагало да комуникирам с тях), от друга страна за 18 лв предлагат много хубави кутии, в повечето има корейски продукти, както и такива на любимите Bath and body works.
https://www.ladyboxbg.com/%D0%BA%D0%B0%D0%BA-%D1%8D%D1%82%D0%BE- … D0%B0%D0%B5%D1%82

Общи условия

Активация на акаунт