Абонаментни кутии в България - Тема 28

• 89 991
  • 773
  •   2
Отговори
# 675
  • Бургас
Въпреки смесените чувства от последната кутия на Bgbox, реших да поръчам септемврийската след като обявиха 2 от продуктите. Точно от почистващи продукти имам нужда в момента.
Някой може ли да сподели впечатления от продуктите?

# 676
Много ми харесва новата кутия на Кибрит, но още не съм приключила с продуктите от януарската. Затова ще ви помоля, ако някоя от вас си я вземе и не й трябва, да ми пише на лични, за да се уговорим за цената и начинът на предаване. Става въпрос само за кутията, продуктите вътре не ми трябват. Благодаря предварително на отзовалите се ☺

# 677
Много ми харесва новата кутия на Кибрит, но още не съм приключила с продуктите от януарската. Затова ще ви помоля, ако някоя от вас си я вземе и не й трябва, да ми пише на лични, за да се уговорим за цената и начинът на предаване. Става въпрос само за кутията, продуктите вътре не ми трябват. Благодаря предварително на отзовалите се ☺

Вчера показаха какви ще са нещата и може би, ще е интересно... Виждам, че колагена вече ще се срещат в кутията и много ми се иска повече техни неща и от профи продуктите . Грим изкушението мисля, че ще е молива, защото винаги се препокриват нещата с белата.
Иначе не знам дали бих я взела, понеже имам кремове и серуми и не ми е нужно...

# 678
Good box август

# 679
След няколко месечно въздържание от кутиите, съвсем на сляпо си поръчах августовската кутия на ГБ, днес пристигна и... Не съм очарована.
Единствено миста за спокоен сън ще пробвам, всичко друго ще подаря. Аман вече от серуми и кремчета. 🥴
Искам кутия с лосиони за тяло. 😁

# 680
В тази има лосион за тяло :Д
На мен ми харесва кутията.

# 681
Момичета, какво ще има е септемврийския Кибрит? Разбрах, че ще има продукт на Колагена. Идеи какво ще е?

# 682
В тази има лосион за тяло :Д
Дааа, забравих за него. Пробвах го, с блестящи частици е, бива.
Иначе козметиката на Warda ми харесва и ползвам, но го имам продукта. Повтарят.

# 683
Мисля, че този крем на Warda е различен. Поне в ГБ съм виждала само този, който е с вит. Ц, а настоящият е някакъв друг, с колаген.

# 684
Яз пък не искам лосиони за тяло и продукти за коса.😃

# 685
Поръчах и аз септемврийският кибрит заради Колагената ,не съм поръчвала кутии от май месец 😁

# 686
Яз пък не искам лосиони за тяло и продукти за коса.😃
и аз така,бих се радвала на корейска анти -ейдж козметика,мини опаковки дори,прекалиха вече с тези мистове за коса и тяло и разни олиа за загар.

# 687
Мисля, че този крем на Warda е различен. Поне в ГБ съм виждала само този, който е с вит. Ц, а настоящият е някакъв друг, с колаген.
С витамин Ц го имам, даже много си го харесвам и ползвам, но има и друг, дали не беше с хиалуронова киселина обаче.
Липсват ми грим продукти в техните кутии. Не че много се гримирам, но един глос или сенки няма да откажа 😂 Преди няколко месеца имаха една спирала, още я ползвам.

# 688
Точно заради грима няма да взема следващия кибрит. Няма как да сложат цвят, който да отива на всички. В случая кафявия молив или сенки трябва да ги шитна на някого.

# 689
Е, то идеално щастие няма, но могат да се подберат и по-универсални цветове или продукти. Примерно черен молив за очи или очна линия всички ползваме.

Общи условия

Активация на акаунт