Абонаментни кутии в България - Тема 28

• 89 973
  • 773
  •   1
Отговори
# 735
Много ме разочарова Белбокс този месец. Пяната и очната линия не са моите продукти. Гланц за устни... ммм ок, но за последната половин година, даже и повече,  има продукт за устни в почти всяка кутия.  Лосиона за тяло няма никакъв аромат, което е минус за мен. Мострата си е мостра. В следващата кутия- пак червило. Не съм си прекъсвала абонамента за тях от две години, но тази кутия ми е аха да ме откаже.

И червилата винаги са червени или някакъв безумно светъл нюд.
Разбирам, че искат да се котират за всички жени, но повече от едно червено червило не ми трябва.
Бих искала поне да бяха по-интересни цветове, худа има много хубави

# 736
  • В морето

След като прочетох тук за Paradox Box ми се стори интересна и поръчах, днес пристигна и я споделям, не съм ползвала марките, само български са, ще пробвам всичко. Ако някой е ползвал протеинова маска на Морава, моля да сподели впечатления, нея оставям последна да тествам.

# 737
Гудбокс не разкриват друго за сега. Някой ползвал ли е MIRACLE OIL Therapy от Eolia ? До колкото разбирам се ползва като маска-нанасяш на цялата коса, седи един час и после отмиваш. Дали си заслужава? И двата разкрити продукта биха ми влезли в употреба(ако са хубави) но не искам да трупам червила и почистващи пяни за лице, каквото най-често слагат.

# 738
  • Варна
А според мен вай-често слагат серуми, кремове и нощни кремове за лице. Особено за Гудбокс е задължително да има един от трите продукта, ако не и трите. Затова не съм ги поръчвала от миналата година. Стана досадно вече.

# 739
И една нова кутия.  Не съм ползвала продуктите.
продуктите са хубави, все пак са корейски, ама тая кутия не ми харесва. 2 серума мисля, че имаше... слънцезащитата е хубава, но не е за всяка кожа, има и глоу ефект, който не е за всеки. Отделно серума на BOJ е специфичен, на доста хора не им понася и стават зле... Но определено бих си купила неща, който аз да подбера или ще си взема от сайтове jolse и сходни...
Парадохбокс и аз я взех, но само пяната съм ползвала преди. Другите неща са горе долу интересни и ще ги пробвам и аз ...

# 740
Здравейте, има ли някоя от вас, която да е получила Autumn Mystery Bag или Back to School Bag от Pink Panda и какво има вътре? Чудя се каква е разликата в двете. За Autumn пише минимална стойност на продуктите 68 лв. и че са пълноразмерни, но не виждам никаква информация за Back to School.

# 741
Лейди бокс - съдържание 
Скрит текст:

# 742
Здравейте, какво мислите за колагеновата кутия на you worth it box? До момента имат 3 разкрити продукта от 5.  Заслужава ли си? Преди не съм поръчвала от тях

# 743
Здравейте, мислех да си купя кутията на Bellebox, само заради очната линия, но виждам че доста момичета не са доволни от кутията за този месец. Ако някоя има желание, може да ми пише на лс за да я избавя от очната линия. Извинете, ако не е по темата.

# 744
  • варна
Ето я кутия на Hey Bea Box за септември
1.почистващо масло 2 в 1 за лице.
2.серум за лице beauty of joseon glow deep serum rice + arbutin
3.многофункцшонален шампоан за тънка коса.
4. Две шийт маски за лице
Аз лично всичко ще си използвам защото ми хареса,незнам за вас но открих че корейските шампиони ми действат много добре на косата правят е  мека и бляскава както и маските за коса мисля когато изхъбя запаса да си купувам само корейски такива.

# 745
  • Видин
И аз минах почти изцяло на корейска козметика. Супер доволна съм от шампоана на Ладор с оцет. Косата ми е уникална!

# 746
Бгбокс разкриха продукта на Шимани. Ползвала съм околоочния и пяната и съм доволна. Марката се прави от Колагена и винаги се възползвам, когато са в кутия.

# 747
Цял ден я гледам тази кутия и се чудя, интересна е, но само за 1 серум, не ми се взима... как ви се струва кутията на нотино https://www.notino.bg/beauty/beauty-box-notino-august-edition-korean-beauty-izgodna-opakovkalimitirano-izdanie-za-zheni/
имат и още една кутия налична от преди за косата

# 748
Цял ден я гледам тази кутия и се чудя, интересна е, но само за 1 серум, не ми се взима... как ви се струва кутията на нотино https://www.notino.bg/beauty/beauty-box-notino-august-edition-korean-beauty-izgodna-opakovkalimitirano-izdanie-za-zheni/
Аз съм ползвала тази серия на Some by mi, много е добра за мазна кожа.

Също и ZERO то го харесвам

# 749
Аз съм ползвала тази серия на Some by mi, много е добра за мазна кожа.

Също и ZERO то го харесвам

Много ми е интересен серума Some by mе, но съм с нормална кожа и не знам дали ще ми допадне... а от преди го гледам, но сиг ще я пропусна...

а за shimani, не знаех, че колагена правят и тях, доста са под крилото на колагена.... явно за това са така надути цените защото минават през доста хора..

Общи условия

Активация на акаунт