От кой матрак сте доволни? - Тема 10

• 82 814
  • 738
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте, имате ли идея къде в Пловдив могат да се пробват матраците на Еконт? И дали серията им Стандарт е подходяща за дете?

# 166
# 167
  • София
Вече съм сигурна,че няма да се напаснем с моя твърд матрак Нани Сирена ултрафлекс,жалко🤦🏼♀Събуждам се все едно с лека мускулна треска и цялото ми тяло е под напрежение,пробуждам се често.
Мисля си ако сложа топ матрак дали ще си реша проблема,страх ме е да не сбъркам и с него.Как да го избера?Аз и този много уж го избирах и пробвах и резултата е трагичен.
Какво бихте казали за този топ матрак?
https://praktiker.bg/bg/Matraci/TOP-MATRAK-TED-BED-MEChTA-160X20 … 48?tab=tab-stores
А иначе днес реших да попитам сайта от който е купен матрака дали все пак има някаква опция за замяна с друг модел,макар че тест периода е минал преди 3 месеца.
Отначало отказаха,но след това казаха,че може ако си приспаднат 20% от цената му и ако си избера друг по-скъп от върнатия модел,пак на Нани.
Купила съм го за 968лв.
Връщам го на 774 лв.
Все още се колебая,но май е най добре да приема.Варианта е да го заменя със Сирена мемори,който е по-мек определено.

Последна редакция: пт, 29 сеп 2023, 19:02 от Даяна1111

# 168
Аз бих се съгласила, определено е по-мек.
Вече съм сигурна,че няма да се напаснем с моя твърд матрак Нани Сирена ултрафлекс,жалко🤦🏼♀Събуждам се все едно с лека мускулна треска и цялото ми тяло е под напрежение,пробуждам се често.
Мисля си ако сложа топ матрак дали ще си реша проблема,страх ме е да не сбъркам и с него.Как да го избера?Аз и този много уж го избирах и пробвах и резултата е трагичен.
https://praktiker.bg/bg/Matraci/TOP-MATRAK-TED-BED-MEChTA-160X20 … 48?tab=tab-stores
А иначе днес реших да попитам сайта от който е купен матрака дали все пак има някаква опция за замяна с друг модел,макар че тест периода е минал преди 3 месеца.
Отначало отказаха,но след това казаха,че може ако си приспаднат 20% от цената му и ако си избера друг по-скъп от върнатия модел,пак на Нани.
Купила съм го за 968лв.
Връщам го на 774 лв.
Все още се колебая,но май е най добре да приема.Варианта е да го заменя със Сирена мемори,който е по-мек определено.

# 169
Купила съм го за 968лв.
Връщам го на 774 лв.

Шок- ние сме с Нани Сирена ултрафлекс, и по-удобен досега матрак не сме имали... а сме взели 4 различни...

# 170
  • София
На различните хора различни матраци са им удобни🙂
И аз не твърдя,че е лош матрак,напротив,ноо ми идва малко твърд за жалост.
Днес разбрах от продавач-консултант,че имал две степени на твърдост.От страната със символ на етикета снежинка е по меката,от страната със символ слънце е по-твърдата.
На моя етикет ги няма тези символи😀
Loly1,на вашия има ли ги?

# 171
  • Варна
Е, това са символите за зима-лято - в кой сезон от коя страна на ползваш матрака. Твърдостта е постоянна.
За жалост, моят твърд матрак, не е достатъчно твърд, ама си го бях "заплюла" от толкова време, че няма да мрънкам. Laughing

# 172
  • София
И аз така мислех и се изненадах,че има общо с твърдостта както твърдят в магазина🤔😀
Еми ще го пробвам и от другата страна за всеки случай.
От Сирена мемори се отказах,защото от едната страна ми е ок,но от другата е още по-твърд от ултрафлекса.
Сирена фреш мемори мисля,че ще ми е идеален,но е доста по-скъп и още обмислям.

# 173
  • София
Всъщност възможно е зимната страна да има малко по-дебело мемори и това да го омекотява малко.
Като гледам въпросния от едната страна има една допълнителна мембрана, дори тя може да променя усещането донякъде.

Последна редакция: вт, 03 окт 2023, 09:02 от Angel_Dust

# 174
  • Varna
Може ли мнения за матраците на Юск?
Искам удобен, бюджетен матрак за стая за гости.
Ние сме с Нани, аз си ги харесвам.
Сега гледам Аруба покет, че е на промоция и цената ми пасва. Няма да се спи постоянно, но все пак да е що годе удобен матрак.

Последна редакция: чт, 05 окт 2023, 06:18 от beki81

# 175
Привет, някой поръчвал ли е от този сайт? Спрях се на този матрак като бюджетно решение, моля за отзиви, благодаря
https://matraci.bg/collections/promotsii/products/ednolicev-matr … nt=46740725629275

# 176
  • София
Привет, някой поръчвал ли е от този сайт?
https://matraci.bg
Аз съм поръчвала - бяха много бързи и коректни ( даже бях платила онлайн)

# 177
  • Varna
Може ли мнения за следните матраци:
Аstrea ortho на Тед  - Сина ми много го хареса, той иска твърд матрак и този му е фаворит. Ако имате наблюдения, ще съм ви благодарна.
Отделно имам стая за гости, за която се нуждая от бюджетен матрак. Пак на Тед се спрях на два варианта :
AIR BALANCE FLEX гаранция 2 години, но прекрасна цена или SILVER Exclusive?
Ако и за тях имате наблюдения?
Първия се предлага само онлайн и го няма по магазините.

# 178
Ние взехме на Тед за дъщерята, твърд двлулицев, но без пружини. Наистина е доста твърд. Доволни сме. Нашият е бюджетен на Магнифлекс, също твърд.

# 179
Харесах матрак от Студио Модерна, вече 10 дни никой не се свързва с мен за поръчката ми, от кол центъра също никой не вдига. В интернет чета, че дори затворили магазина в Пловдив. Добре че по-рано преди това си купих възглавници.
Искам възможно най-удобен матрак за двойки. Не търся бюджетен,искам идеален матрак. Но от кой магазин?
Мнения за този матрак/магазин, моля
https://matraci.bg/collections/ted-vsichki-produkti/products/mat … ant=4674062077167
Най-вече държа да не чувам пружини, да не скърца, да не се усеща половинката като става, ляга и да не е твърде мек.

Общи условия

Активация на акаунт