От кой матрак сте доволни? - Тема 10

• 86 485
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте,
Много ще съм благодарна за препоръки на матраци и възглавници на TED. Имат хубави предложения и ще поръчвам онлайн от сайта им.
Всякакви насоки и ако има доволни от конкретни модели, моля споделете.
Също така, някой ползвал ли е опцията им 100 дни тест период?

# 601
  • София
Forest - имай предвид, че на isleep  матраците са по-меки от магнифлекс, дори когато се водят твърди. Това, разбира се, според зависи кой какво търси има значение, но все пак да знаете.

# 602
Здравейте,  дали може да ме насочите хубав и здрав матрак от коя марка сте доволни , понеже има толкова много марки?
Направи ми впечатление ето тези  

Последна редакция: пт, 01 ное 2024, 16:45 от Ваня Дерменджиева 696942

# 603
Ваня, може ли линк към това, което си показала?

И аз се надявам на повече включвания в темата, въпреки че аз се интересувам конкретно от TED. Сутринта поръчах един модел, имат намаление 70% от днес, но ми трябват още 2 матрака и един топ матрак.
Искам да видя първо как ще се справят с изпълнението на поръчката и дали ще е в срок. Ще дам отзиви и ако съм доволна, ще продължа да залагам на тях.

Ще е чудесно, ако има включване и за възглавници.

# 604
  • София
Аз имам скромен опит с тед, но икейските и юск матрацоте са по-удобни от тях.
Нямате ли  как да ги пробвате матраците преди поръчка. То не че от проба се разбира на 100%,но едни 60-70% стават ясни за какво иде реч. Дори да нямате в града, аз бих си направола разходка в някой сравнително на близо голям град, да пробвам. Това е нещо, което се купува за години напред. Иначе в темата има много мнения. Поне последната може да се прегледа.

# 605
Дали може името на модела, с който имате опит, за да го потърся и прегледам. И ако може  - и мнение?
Благодаря предварително.
Извън България съм и няма как да ги пробвам, а и честно казано - няма да спя на тях.
Изчетох темата, благодаря, но рядко се споменават. В сайта им за някои модели има отзиви. Звучат честно, защото има филтър да се публикуват мнения само на регистрирани и след поръчка.
Има и такива, които пък се предлагат само онлайн (за топ матрак видях такава опция).

# 606
  • София
Ted silver care, все едно си лягам на гол гранитогрес. Ама те и нашите са за гости, които почти не идват и спят за по една вечер, за една нощ вс се ядва...

# 607
Здравейте! Включвам се с положителен отзив за Каспия мемори покет на Нани. Ползва се втори месец и сме много доволни. Приятели имат същия от няколко години и казват, че не е мръднал.

# 608
Angel_Dust,
Може ли да погледнеш дали е този, защото в описанието се казва Silver Exclusive, а пък на самия матрак на една от снимките пише silver care. Много объркващо.

# 609
  • София
На тапицерията пише силвър кеър, мисля че ексклузив е следващия модел и кеър го спряха, има ли реална разлика не мога да кажа.
По принцип когато ги купихме, нашата спалня беше още в ремонт, изобщо целия етаж, та няколко месеца спахме на тях, когато идвахме, вярно на пода, без легла, всеки път се будех от изтръпвания в разни части на тялото... Сега има легло, матраците двата са върху него един върху друг и всъщност гостите не се оплакват... 🤷‍♀️ 😂 😂 Обаче на мен ми остана един такъв не мн приятен спомен.

# 610
Разбрах, благодаря ти много.
Ориентирала съм се към три модела с период от 100 нощи тест, какъвто пише, че предлагат. Та, ако има оплакване - да се върнат. 😂

# 611
Да се върнат едва ли..да се заменят по-скоро. Четете внимателно!

# 612
Чета превнимателно. Всичко е описано на сайта. Пише това:

# 613
Да..важи само за скъпите модели...

# 614
Здравейте!
Дали някой има някой от следните матраци и дали сте доволни от качеството? Като търсим задължително матрак 18см или макс 20см, ако може да препоръчате такъв.

1. https://videnov.bg/matrak-art-memo-dvulitsev-160200
2.https://videnov.bg/matrak-futura-roll-dvulitsev-160200
3. https://www.enikom-m.com/bg/product/1/matrak-aloe-vera-dream-82- … 261-1_76_228.html

Общи условия

Активация на акаунт