От кой матрак сте доволни? - Тема 10

• 82 762
  • 738
  •   2
Отговори
# 645
Павлина,
Подкрепям напълно, че сте се отказали от Тед. Само тук сте спестили много разправии, нерви, време, а и пари.

Размерът наистина е нестандартен - иначе щях да предложа да пробвате и матраците на икеа (но те са 160х200).

За пазара в България - не мога да съдействам толкова с препоръки. Дано темата в полезна в това отношение.

При този бюджет все ще има опции.

За себе си не бих направила компромис - хубавият и скъп матрак си оправдава всичко.

# 646
Размерът не е нестандартен. Това че юск и икея не правят 144/190..164/190 и т.н ..не значи че няма матраци с тези размери.
Нестандартен ще е в размер който принципно и обичайно не се произвежда!

# 647
След моя злополучен опит да купувам матраци в България, 100 пъти бих препоръчала на някого да си купи ново легло с матрак от икеа, отколкото да търпи номера и да губи време да чака/да се моли да му дадат матрак, за който си е платил.

Може пък аз да съм нямала късмет. Но втори мащабен карък имах за една година - все с известни, препоръчвани, бг марки за дома. Не, мерси. И на враг не бих ги препоръчала.

# 648
Магнифлекс предлагат този размер. И матраците им са трайни. И всякакви пари си струват за добрия матрак. Проблемът е, че и за половин час лежане в шоурума не може да се каже кой е добрият матрак. Понякога и една нощ не стига.

# 649
Има ли някой впечатления от Италиански матрак от Marcapiuma ?

# 650
Здравейте,
Може ли мнение за RIVIERA BY PIERRE CARDIN на Магнифлекс?

# 651
Преди около месец си купих magniflex massaggio deluxe.Супер удобен матрак.Стария ми също беше магнифлекс, но от по старите модели беше над 15 годишен,без да е мръднал но правих ремонт и исках да купя нов.Заложих отново на магнифлекс и не сбърках.

# 652
Ние сме със същия. Само хубави неща мога да кажа, спим като бебета Simple Smile

# 653
  • София
Да, и аз не мога да нахваля точно този модел на Магнифлекс. Чудесен е и като твърдост/ мекост, нямам никакви забележки.

# 654
Vanesa_georg,
С кой точно ? Масажио или ривиера?
Ние сме със същия. Само хубави неща мога да кажа, спим като бебета Simple Smile

Последна редакция: пн, 02 дек 2024, 01:54 от mazurka

# 655
mazurka, Масажиото имах предвид. Прочетох тук хубави отзиви за него и си го набелязах, в магазина пробвахме няколко и той си ме спечели Simple Smile

# 656
Благодарна съм и аз на темата. От тук разбрах за магазина на Матро. Там имахме възможност с мъжа ми да пробваме няколко набелязани от нас матрака и да ги сравним. Насочили се бяхме към модели на Нани, Isleep и Magniflex. Massaggio мен ме спечели с това, че е среднотвърд и тялото не потъва. Но също така се усеща приятна мекота, която обгръща тялото ти, докато лежиш на него. Riviera го усетих леко по-твърд и освен това не му се сваля калъфът. Isleep galaxy  беше другият вариант, но там ни отказа височината от 30 см., защото се съмнявам, че стандартните чаршафи с ластик ще стават и това, че са два отделни матрака в калъфа и опасенията, че след време може да стане дупка в средата. На Нани имаме в стария апартамент - Сирена Мемори. Нямаме оплаквания от него. Но този път решихме да разнообразим. Нямам търпение да спя на новата придобивка. Като пристигне Massaggio-то и спя поне една нощ на него пак ще дам отзив.

Последна редакция: пн, 02 дек 2024, 11:14 от mazurka

# 657
Здравейте! Мнението Ви за матрак Infinity на isleep?
Спрях се на този модел и цената му в момента е много добра, та някой, който го ползва, може ли да ми даде мнението си. Благодаря!

https://isleep.bg/infinity

# 658
Здравейте,

Ще поръчваме топ матрак за боксспринг спалня и се колебая между тези два:
1) https://matraciparadise.com/bg/top-matraci/toper-memory
2) https://matraciparadise.com/bg/top-matraci/toper-coolsense-memory-gel

В първия ми харесва това, че има неплъзгащо покритие от долната страна и мисля, че ще е по-практично за спалнята. Вторият беше препоръчан в магазина, от който закупихме спалнята, но не можаха да обяснят какво представлява тази 'охлаждаща мемори пяна' - притеснява ме да не би зимата да държи студено?

Ако имате някакви други препоръки за подходящ (по възможност неплъзгащ се) топ матрак, ще се радвам да споделите.

Последна редакция: пн, 02 дек 2024, 17:11 от SnowRoz1

# 659
Да кажа, че всякакви охлаждащи пяни, куул-гелове и подобни нямат никакъв ефект нито към изпотяването, най-малкото пък, да държат студено през зимата.
Търговски трик са тези неща.

Общи условия

Активация на акаунт