От кой матрак сте доволни? - Тема 10

• 78 568
  • 738
  •   1
Отговори
# 675
А запарва ли кашмира ? Мен това ме притеснява

Ами на мен не ми запарва, мъжът ми се оплакваше малко в началото, но вече му ок. На мен мемори повече ми запарва. Този матрак няма мемори и на мен това много ми допада.

# 676
аз от известно време спя на матера, след години на крив диван. една идея твърде твърд ми идва матерата, уж мек, като натиснеш, но като полежиш - здрава опора дава. чудя се дали ще посвикна. гърбът ми е много по-добре, но май възглавницата ми прави проблем, за дивана може би е била ок, но сега ме боли вратът... та се надявам да е възглавницата. не ми се иска да го връщам, макар че знам, че има такава възможност за този модел - уж, де, не съм се заравяла, бях чела в сайта им.

# 677
аз от известно време спя на матера, след години на крив диван. една идея твърде твърд ми идва матерата, уж мек, като натиснеш, но като полежиш - здрава опора дава. чудя се дали ще посвикна. гърбът ми е много по-добре, но май възглавницата ми прави проблем, за дивана може би е била ок, но сега ме боли вратът... та се надявам да е възглавницата. не ми се иска да го връщам, макар че знам, че има такава възможност за този модел - уж, де, не съм се заравяла, бях чела в сайта им.
Аз да питам запарва ли?Купих на щерката Матера ,обаче тя е слабичка нищо не я запарвало.Мен лично мемори като има ме запарва ,и нашия матрак е за смяна ,но от едната страна е с мемори ,а от другата без.Като легна на меморито ставам вир вода ,от другата страна няма проблем.

# 678
засега нямам такова усещане. но имам и протектор за матрак.

# 679
Здравейте! Купих си двулицев матрак, за първи път (да уточня).
Нямах подматрачна рамка и сглобих няколко плоскости, които сложих за основа и върху плоскостите матрака.
До тук добре, спи се, удобен е и тн, тук идва НО!
Тъй като е двулицев, май ще е добре да е на подматрачна рамка, а не на тези плоскости, за да диша и циркулира въздуха, страхувам се да не мухляса, а изсипах 1700 лв за него.
Тааа, по същество - моля Ви, дайте мк съвет за издръжлива, качествена и хубава подматрачна рамка?!
Четох, че ще е хубаво да е с метални държащи. Росмари? Четох, че са по-скъпи, но по-качествени? Имайте предвид, че матрака е 30 см и е доста тежък, отделно се спи върху него и така?
Благодаря предварително за отговорите Ви! Нека има модел, бюджета ми е около 400 лв максимум. Благодаря! Blush

# 680
  • София
Ние спим на подматрачна с дървени летвички от икеа и проблеми нямат. Далеч под 400 лв.

# 681
Ние спим на подматрачна с дървени летвички от икеа и проблеми нямат. Далеч под 400 лв.
А прочетохте ли, че матрака е доста тежък, висок 30 см и върху него спят почти 200 кг всяка вечер? Това се опитах да обясня, че килограмите, които ще поема рамката от матрака и двамата с мъжа ми не са малко. Благодаря за отговора все пак!

# 682
  • София
Ми може и да съм прочела, освен ако вашия 30см матрак не е с камъни, надали е мн по-тежък от нашият 27 сантиметров..Забравили сте да напишете другите размери освен височината. А можеше направо по спецификация да му намерите теглото, надали е повече от 40-45кг.И да кажем върху нашият спят около 170кг... So what?
Икея имат и малко по-луксозни и подсилени рамки, може и да ги разгледате... Между другото освен от подматрачната, зависи и от рамката на самото легло.

# 683
Здрасти

Как да разберем колко цм е мемори пяната в този матрак в метрото
Пише "Ортопедичен  дволицев  матрак"
Калъф  с цип  од тве части
горна част  на калъфа-преносим  топматрак  с мемори пяна
Аегис текстил

Почти всички матраци са с 2-3цм мемори пяна а продават се като цели од мемори пяна. Аз немога да намерим ефтин матрак който е само от мемори пяна.

# 684
Мисля, че няма матрак само от мемори пяна.
А и защо ви е такъв? Той ще бъде като лодка.

# 685
Как да разберем колко см е пяната - ами намирате читав сайт в който има коректно описание на това нещо. Това е начина.

# 686
Следващия въпрос е към производителите  закъкво да   купя този матрак и толко много пари да дадем когато мога да взема простирка от 5цм мемори пяна който поставям на обигновениа матрак.
Аз мисля че ако производителите не дадът подробностите за матрака трябва да  си вземем парите. Неможе "матрак от мемори пяна 20цм " а всъщност 18цм дунапрен а 2цм пяна.
Хареса ми пяната, обаче ако е такава работа аз мога да взема и латех.

# 687
Здравейте какво е мнението Ви за матраците на Нани Сирена Фреш Мемори и Нани Сирена Ултрафрекс ? Колебая се между тях двата и Магнифлекс Парадисо /Ревиера

# 688
Здравейте, препоръчайте ми моля матраци (стабилни, издържливи, удобни с добра вентилация) за двуетажно легло cilek. Матрака трябва да е двулицев с височина до 19см. среден към твърд или евентуално балансиран, но да не е много мек. Ще лягат върху цяла плоскост от ПДЧ. На тях ще спят момче на 10г. и момиче на 20г. И двамата са със сколизи. Какво мислите за Нани Тирена? Макар, че мисля тапицерията му е от изкуствена материя.
Размери 90×200 и 120×200

Последна редакция: пт, 28 фев 2025, 11:38 от deskaT

# 689
  • Sofia
Здравейте, връщали ли сте матрак, поръчан онлайн. Доколкото знам, за електронна търговия има срок 14 дни, в които можеш да върнеш стоката. Дали това важи и за матрак, някой връщал ли е? Обадих се в магазина, казаха да видя политиката на самата марка - Нани. Те пък имат някакви странни условия за 5% на ден за тестов период...

Общи условия

Активация на акаунт