От кой матрак сте доволни? - Тема 10

• 78 585
  • 738
  •   1
Отговори
# 705
...Търсим си твърд матрак ... какво е мнението Ви за матраците на isleep например?

Много съм доволна от двулицевия матрак Natura organic на isleep. Търсех твърд матрак, заради болки в гърба и кръста, матракът се оказа много подходящ, нямам забележки към него, радвам му се. Фирмата е коректна (реагираха любезно, бързо и ефективно при една рекламация в миналото, без бюрокрация).

# 706
Здравейте! Ще купуваме матрак 90/200, изчетох темата и се спрях на марка Нани. Бихте ли препоръчали модел, от който сте доволни? Някой ги продават на руло, други в реален размер , какъв е по-добре според вас?

# 707
  • Out of the Mix
Матрак така не се купува, а спрямо това какъв тип ти трябва и какъв ти е бюджета.
Модерните и хубавите матраци са с дебелина 20-27 см. с различни пластове, дишащи, охлаждащи, някои частично с естествени влакна и нишки, други изцяло, трети изцяло изкуствени, със слой мемори, някои са излишно скъпи, други си струват парите. Хубаво е да диша отдолу с подматрачна оребрена рамка.
Отиваш, лежиш, гледаш, преценяваш цена.
Какъв "реален" размер, как ще влиза през входове и врати?
Всички идват на руло, разпъват се на спалнята/кревата и не се пипат минимум 24/48ч., за да се издуе хубаво.

# 708
Благодаря за отговора! В реален размер , така е написано ,че идва матрака,т.е. не идва навит на руло. Ще мине през вратите, не е проблем Grinning . Аз ходих, но  ми се искаше и мнения от тук да получа. Най-вече се колебая дали да има мемори пяна. Най-много ми допадна модел Ergo memory. Ако някой го е ползвал да сподели.

# 709
  • оттам, откъдето започва България
Нашият матрак на Нани е еднолицев и е в реален размер, то няма как да е иначе.

# 710
Препоръчайте висок матрак, но без пружини.

# 711
  • Велико Търново
Здравейте! Налага се спешно да сменим на тийнейджъра матрака и ми препоръчаха в ценъра за матраци да вземем COOLCOMFORT на i sleep. Ще помоля за мнения или препоръки. Детето е доста слабо и предимно спи по корем.

# 712
как се разбира, че един матрак е мухлясал? чак да спите почти върху вода и да не се разбере?
вкъщи мирише много на мухъл и си мисля, че е от аквариума, но да не би да е от матрака се притеснявам. нов покет. той няма и как така бързо да мухляса де, но да питам ениуей, че ми стана интересно.

# 713
Честно казано не миришеше на нищо,просто когато го вдигнахме за да го завъртим ,се оказа че е мокър отдолу, бяхме с хавлиен протектор от тези които нямат гума… понеже бях родила наскоро първо си мислех ,че е от хормони и за това така се събуждам вир вода сякаш в локва ,после се оказа, че и при съпруга ми е същото и решихме, че протектора може би ни запарва и като го махнахме се оказа че при сядане върху матрака …дупето става влажно 🥴 и аз не знам как точно се беше случило от Неделя до Неделя … когато го изхвърляхме го разрязахме на две ,отвън беше мокър ,а ядрото вътре беше черно-зелено ….. сменихме го и проблема се реши.
П.п сега когато търсим нов матрак за нов дом … от няколко магазина ни казаха,че това може да се получи само ако самото ядро на матрака си е пристигнало заводски влажно …. На въпроса как да разбереш дали ядрото в матрака е влажно …. Никой не отговори …. Очевидно начина е като нас…. Спиш докато не се накиснеш …за нани леко заобиколно и с недомлъвки подхвърлиха ,че имат подобни рекламации…

Последна редакция: ср, 09 апр 2025, 08:58 от Бонбон911

# 714
  • София
Ами вероятно има вариант да се случи с всеки, но пък за това и уж са гаранциите... Друг е въпросът ще бъде ли уважена такава рекламация или ще почнат да ти обясняват, че е от условията, в които се ползва🤷‍♀️
Иначе за щастие такъв проблем не сме имали с нито един матрак, дано и да нямаме.

# 715
Здравейте! Ще купуваме матрак 90/200, изчетох темата и се спрях на марка Нани. Бихте ли препоръчали модел, от който сте доволни? Някой ги продават на руло, други в реален размер , какъв е по-добре според вас?
Сегашните на големите ни деца са Нани Каспия Виско покет. Вече го няма този модел. Казаха ни, че сега е Каспия Мемори покет и за новия ни дом поръчахме такива (само, че са друг размер). Веднъж останахме да спим там и децата казаха, че им е много удобен.
За най-малкото ни дете ни трябваше матрак 90х200 и се спряхме на модел от Икеа - беше много бюджетен, не знам дали имаше и 300 лв. Лежали сме на него за кратко и определено ми беше доста удобен. Може да погледнете и тях Simple Smile За съжаление, в момента не мога да кажа точния модел, трябва да проверя.

И да, матраците на Нани идват в пълен размер, не на руло.

# 716
Здравейте!

Може ли мнение между тези двата матрака, някой да каже впечатление. Вярно е различни фирми са, но събирам мнение и рейтинг.
Сирена Мемори Дуо Флекс и Massaggio Magniflex.
Благодаря!

# 717
  • София
Niq ако сами ще си пренасяте матрака, на руло е по-удобно за транспорт.

# 718
  • София
Дълго време избирах матрак с тестване в магазини-имам проблеми с врата и кръста. Спрях се на този, за пръв път чух марката- Don Almohadon.
Средно твърд е, държи тялото изправено, не потъва в матрака. Вече две седмици се събуждам без болки.Blush

# 719
  • Велико Търново
Отново нахлувам тук с въпрос. Някой дали има впечатления от ДВУЛИЦЕВ МАТРАК MAGNIFLEX ERGONOMICO PLUS 82X190 СМ. Ще е на промоция в Метро, а гледам че го има и в Практикер.

Общи условия

Активация на акаунт