Бургас, информация за гинеколог (10)

• 36 949
  • 381
  •   1
Отговори
# 375
Мнение за д-р Людмила Бояджиева?

Аз лично съм доволна от д-р Бояджиева. Ако нещо конкретно ви интересува, питайте.

# 376
Аз също съм доволна . Един профилактичен преглед съм минавала при нея . Обяснява , говори бързо , сприхава такава , но ми допадна като човек и специалист .

# 377
Здравейте,
Каква е цената за преглед при доц. Павел Добрев?

# 378
Беше 100 лв, но май 120 последно е дала моя позната.

# 379
Здравейте! Д-р Веселина Костова само на частно ли преглежда? Можете ли да ми препоръчате гинеколог, жена, който работи с НЗОК? Просто в случая става въпрос не за нещо сериозно, но все пак трябва да се вземат навреме мерки. Аз ходя при Николова в М. рудник, но нещо не ми харесва вече. Редно беше да ми изпише лекарство, а тя продължава да ми предлага нехормонални средства, които обаче не ми помагат. И е трудна връзката с нея вече. За резултат от изследване, при положение че тя сама ми е предложила да ми го коментира във вайбър, така и не ми отговори, звънях по телефона повече от веднъж, докато най-сетне благоволи с раздразнение да ми отговори, че всичко е наред.

# 380
  • Бургас
Не препоръчвам Костова. За съжаление и аз ходя вече  без  направление. Ходила съм при д-р Кироваков с направление. Той беше много добър, внимателен и съвестен, но не знам дали е запазил това отношение предвид популярността си и натовареността си.Последния път ми се стори, че малко претупан беше прегледа с направление и повече не отидох, но като цяло съм била доволна от него и му имам доверие. Беше ми отговорил по вайбър.

# 381
По Коледа ходих при др Костова. Прегледът беше наполовина цената от първия път/ първият път бях ходила в началото на 2025/. Попитайте колко ще струва докато уговаряте час.
Мислех, че проблемът ми е от бъбреци / щипане и парене след уриниране/, но др Костова каза- бактерии гинекологично. Взе микробиология, изписа веднага лечение и проблемът, който влачех повече от 20 дни със самолечение, мина.

Общи условия

Активация на акаунт