Как да се отърва от мисълта за секс?

• 10 185
  • 157
  •   1
Отговори
# 135
Аз обаче едно не разбрах. Никога не сте си "лягали" с аверката, така ли? И как/защо я търпиш толкова време?
Защото нямал друга по-добра опция

# 136
  • София
Няма сила,която да ме убеди, че светлата си има гадже и си ляга с него, а нашият автор го разиграва, защото не го харесва, но явно е финансово привлекателен за нея и наивен.

# 137
Може и девствена да е... Нали имаше тук някаква тема за такава на около 30г.,дето  питаше и се чудеше дали. Накрая реши, че не я кефи момчето... и изобщо никой досега не я е привличал достатъчно. Сигурно е от тези, които чакат принца.

# 138
  • Далечният изток
Девствена е, той нали писа.

# 139
На 21г -девствена… Малко трудно ще й е ,ако е вярно де!

# 140
На 21г -девствена… Малко трудно ще й е ,ако е вярно де!

Ама той и той е девствен Scream кво им става на тия младите нЕам идея.. ние някъде до към 16-17 всички го бяха направили. Даже 17 бяха последните оцелели Joy пък след 20, трябва да са някви мн смотани..

# 141
  • Марс
Пичага, ти сериозно ли си мислиш, че тя на 21г. е девствена и не ѝ се прави секс с тебе при положение, че ходите една година? Не знам в каква илюзия живееш, но съм сигурен, че "аверката" ти е тежка бръмчалка и яко я сводничат. Пък има шанс и "аверите" ти да ѝ "белят мандаринката" на Хонда. Яко те манипулира 21 годишната с акъл на 13-ка.

# 142
Пичага, ти сериозно ли си мислиш, че тя на 21г. е девствена и не ѝ се прави секс с тебе при положение, че ходите една година? Не знам в каква илюзия живееш, но съм сигурен, че "аверката" ти е тежка бръмчалка и яко я сводничат. Пък има шанс и "аверите" ти да ѝ "белят мандаринката" на Хонда. Яко те манипулира 21 годишната с акъл на 13-ка.

Е, ако е така, значи тя е доста по-вървежна от автора, който се е счупил да търси секс из сайтовете за запознанства, а сексът е мираж за него

# 143
Мацката може да не е смотана, а авторът малко на такъв прилича.

# 144
Малко? Страх го е да не се мине случайно, ако зареже селянчето, което подпира и не ще да прави секс с него.

# 145
Щях да напиша много, но рекох да не обиждам момчето. Достатъчно проблеми си има 😃

# 146
Работа, скъпи, само тежък физически труд ще те оправи. Вземай лопатата и почвай да прекопаваш около блока. Вечерта, докато си окайваш мазолите по ръцете, хич няма да ти е до секс. Вярвай ми.

# 147
От опит ли говориш? На мен ми действа точно обратното, колкото повече блъскам, токова повече ми се прави секс. Дори вечерта да заспя скапан, сутрин ми идва вдъхновението. А съм на почти двойно годините на автора. На 20 физическото натоварване само ми увеличаваше желанието още повече.

# 148
  • Далечният изток
И аз това щях да пиша. Младите не можеш да ги уплашиш с работа. От мисълта за секс няма отърване, при сексуалните хора де...

# 149
... Младите не можеш да ги уплашиш с работа...
Млади, работни и безстрашни.
Няма да изчезне тая държава.

Общи условия

Активация на акаунт