Как да се отърва от мисълта за секс?

• 10 211
  • 157
  •   1
Отговори
# 90
Ти докато я "подпираш" и и показваш Ал. Невски(мисля, че това има предвид - подпиране на селянчето - да и покаже спирката на трамвая и да я води да не се изгуби, че не е от тук), някой друг ще се появи и наистина здраво ще я подпре.
Така става в поввчето пъти - не си готов за един години, но за ден се търкулваш с друг по-харизматичен.
С това самочувствие, че ти си и по-важен, отколкото тя на теб, много ще ти го подпре изненадващо.

# 91
  • София
Толкова е важен и надут, че един секс не знае да си поиска.

# 92
Иначе като 13 годишна и аз се държа понякога с мъже - колеги, в институции. Нещо като: " Много съм невинна и наивна, глупавичка съм, не ги разбирам нещата - я ми обяснете, или я ми направете тази услуга, че ми е много важно да си тръгна по-рано от работа".
Никакъв сексуален намек или харесване не виждам. По скоро меко използване(ама даже и използване не е, щото някой доброволно се бута да те спасява зорлем).

# 93
Толкова е важен и надут, че един секс не знае да си поиска.

Негово величество чака

Дискутирайте си колкото искате, оставям темата отворена 😂

# 94
Първо работи над себе си.  Мечти, работа, хобита, приятели. Открий се.
Във връзка накаква сте, само да не сте сами.
Такива липси запълвате и нама грам страст.  Кога ако не сега?! От там и страх.
Така де, не си много по-голям от детето ми. Но приятели, запознанства реални и в краен случай инстаграм ( кой знае дали няма новости) върви повече от сайтове за запознанства на твоята възраст.

# 95
Е, каква приятелка ти е тази?..

Аверка.

# 96
То каква работа, какво учене, ако постоянно мислиш за секс?И какво откриване на себе си, като си вил срещу луната в най-активните си години?
И да е отворена темата, няма какво повече да се дискутира. Момичето не гледа на теб като на мъж. Ще дойде момент, в който ще срещне такъв, на който ще гледа и всичко ще приключи бързо.

# 97
Аз си имам понятие от живота, не се бойте

О, ама моля ти се! Личи си! Сигурно играеш Фортнайт и имаш Батъл пас закупен. В туич сигурно си много популярен.

За мен си е едно селянче, което хал хабер си няма от реалния живот и очаква да я подпирам в живота...

А да я питаме ли тя как би те определила? Балъкът, който плаща сметките и не получава пуси. Ще те цоца докато може и после ще се смеят с новият на твой гръб.

# 98

О, ама моля ти се! Личи си! Сигурно играеш Фортнайт и имаш Батъл пас закупен. В туич сигурно си много популярен.

За мен си е едно селянче, което хал хабер си няма от реалния живот и очаква да я подпирам в живота...

А да я питаме ли тя как би те определила? Балъкът, който плаща сметките и не получава пуси. Ще те цоца докато може и после ще се смеят с новият на твой гръб.

Филм+++

# 99
За тоз секс и един шемет в Индия мислил, мислил , и накрая измислил Кама Сутра.
След това народa си изкълчили крака, ръце, гъзове, и разпънали маса сухожилия вместо да се изплюшят като Асан и Айшето на Шекер Байрам.

Последна редакция: пт, 17 мар 2023, 01:11 от Абуто

# 100

Той, ако плащаше някакви сметки или даваше вид, че може да плаща, щеше да има и други кандидатки на хоризонта. Сигурно си живее още с родителите, а аверката е при нейните родители.

# 101

Той, ако плащаше някакви сметки или даваше вид, че може да плаща, щеше да има и други кандидатки на хоризонта. Сигурно си живее още с родителите, а аверката е при нейните родители.

При мама тати най-хубаво

# 102

Ааа, има пари, как? Пропуснала си коментара, че... 'Парите лесна работа'.

Плаща кафета и телефонни сметки яко, то си му личи, че го използват. Онази мига и казва Девствена съм, ама ме "подпирай в живота" и той вярва. Туй ще му остане...

# 103

Плаща кафета и телефонни сметки яко, то си му личи, че го използват. Онази мига и казва Девствена съм, ама ме "подпирай в живота" и той вярва. Туй ще му остане...

Тез сметки у йетел мн високи бе, ко ш' прая, ни знам..

# 104
Скрит текст:

Тез сметки у йетел мн високи бе, ко ш' прая, ни знам..

Ти тези смешки взе да ги пускаш тук по навик ли? Стана ти вече ясно, че срещу тях секс няма да видиш... или още година от живота имаш за губене в търсене на първият секс?

Общи условия

Активация на акаунт