Как да се отърва от мисълта за секс?

• 10 192
  • 157
  •   1
Отговори
# 105
Скрит текст:
Той, ако плащаше някакви сметки или даваше вид, че може да плаща, щеше да има и други кандидатки на хоризонта. Сигурно си живее още с родителите, а аверката е при нейните родители.

Ааа, има пари, как? Пропуснала си коментара, че... 'Парите лесна работа'.

Плаща кафета и телефонни сметки яко, то си му личи, че го използват. Онази мига и казва Девствена съм, ама ме "подпирай в живота" и той вярва. Туй ще му остане...
Тез сметки у йетел мн високи бе, ко ш' прая, ни знам..

Ти тези смешки взе да ги пускаш тук по навик ли? Стана ти вече ясно, че срещу тях секс няма да видиш... или още година от живота имаш за губене в търсене на първият секс?

Що толкова навътре приемаш нещата?

# 106
Взимай джобните за седмицата и отиди да подпреш с тях някоя кака, взимаща на час, Поне 30 минути секс да получиш и ти

# 107
Взимай джобните за седмицата и отиди да подпреш с тях някоя кака, взимаща на час, Поне 30 минути секс да получиш и ти

Окей, взимам джобните и тръгвам

# 108
Ами дават ти съвети, ти се ежиш, пак в нета. Вземи поне мини на другият бряг, да се свършва вече😂....

Пак ти казвам, излез навън, във живият живот. Това, че ще си сам не те прави смотан, в края на краищата и в леглото ще сте сами. Ако във реала беше толкова нахакан, както тук пред нас, женитите щяха да ти се лепят, падат си по такива.

# 109
  • Далечният изток
Моля?! Никой не си пада по "такива" Rolling Eyes

# 110
Ами дават ти съвети, ти се ежиш, пак в нета. Вземи поне мини на другият бряг, да се свършва вече😂....

Пак ти казвам, излез навън, във живият живот. Това, че ще си сам не те прави смотан, в края на краищата и в леглото ще сте сами. Ако във реала беше толкова нахакан, както тук пред нас, женитите щяха да ти се лепят, падат си по такива.
Нищо, бе, нека се ежи... Ние може да сме лелки, ама правим секс редовно... Smirk

# 111
Моля?! Никой не си пада по "такива" Rolling Eyes

Има ги доста, погледни пак семейни отношения.

# 112
  • Далечният изток
Има ги, но в темите се оплакват от такива, никой не ги одобрява и препоръчва...

# 113
Да си отракан и със самочувствие не е лошо, но стига да има на какво отгоре. Много е жалко да видиш посредствен и не особено умен човек, който се прави на голямата работа. С кеф да го приземиш такъв.

# 114
В днешно време мъжете самотници в 20-те си години, нямащи никакви сексуални контакти, са страшно много. Не знам как е било във вашите млади години, но в моите определено имаше страшно много мъже, които не ги биваше с жените и със сигурност нямаха сексуални контакти. Обикновено те кръжаха по същия начин, като оси около пържола, около момичета, които пък ги наричаха "просто приятел", "колегата ми" и т.н., и отбиваха всякакви намеци. Нищо чудно не виждам. За разлика от примерно 80-90 % от жени в 20-те, които правят секс, мъжете са може би 70-75 %.
Защото просто при мъжете освен базовите хигиенни навици, някаква свястна прическа и нормални дрехи, трябва да имаш и вербални умения, и харизматичност, и флиртаджийство, и да излъчваш лекота на характера, и самочувствие, или поне да не изглеждаш като сериен убиец/женомразец. Жената може да виси натокана на някой стол на бара и една дума да не каже, а мъжът не може.
Затова съветът ми към JaxMan е наистина да се научи да говори, комуникира, сваля, да постигне тази лекота на характера (тоест да не е свадлив и да не се държи като необрулена слива в мъжки вариант) и да си намери приятели мъже, защото хората без никакви приятели са притеснителни.

# 115
Демек жената може да мълчи като пън и да я издумкат като войнишко одеало, а мъжът трябва да разказва истории като Джек Лондон и Доцент Донев едновременно и пак да гризне винкела, ако вместо шест плочки има пет.
Еми, няма да видите еманципация скоро...

# 116
Ами, да.
Не казвам какво трябва и какво не трябва, а как е.

# 117
Абе то и при жените е нужно поне някаква базова комуникация, че разни темерутки и те си стоят на сухо.

# 118
Аз мисля ,че поне трябва да поздравим автора ,защото като ги гледам тия на 21 даже и не мислят за секс ( само за игри ) 🤣🤣🤣.  Хвани си някоя кака да ти покаже какво правеше нашето поколение на 21 ,даже някой и деца имаха . И после пусни тема дали си се оправил 😉😉🤣, ако ти е в повече тогава секса пак ще помагаме.

# 119
Абе то и при жените е нужно поне някаква базова комуникация, че разни темерутки и те си стоят на сухо.
Факт, но са по-малко. И пак, ако искат, ще ги огрее, даже така нацупени и свъсили вежди може да лежат на дивана.
Там проблемът е друг.

Общи условия

Активация на акаунт