Ужаси, мистерии, трилъри (29)

• 34 175
  • 397
  •   1
Отговори
# 270
Тъкмо се чудех тоя Мигни два пъти да го гледам ли. Благодаря за отзива!

Не много трилър, нито мистерия, но малко психо - It ends with us ми хареса. Изобщо не се покри с лошата критика за него, която четох. Не знам доколко е реалистичен, но визуално и психологически въздейства и е добре направен.

# 271
  • В Космоса
'Oddity' - атмосферата много ми въздейства и ще го за помня този филм с това странно чувство, което не мога да опиша даже - нещо миксирано между подтискане, лек страх, лудост...

"Мълчанието е злото" - чудесен Макавой, перфектен. Подобни филми са ми любими. И този не е лош.

"Сейлъм'с Лот" - тук очаквах много и се разочаровах. Опитали са се да пресъздадат атмосферата, донякъде се е получило, но цялостния резултат хич не ме удовлетвори.

# 272
  • Варна
  За ,,Мълчанието е злото"- час и половина аха да се случи нещо, подготовка, напрежение и - стана. Заслужаваше си чакането!

# 273
A lonely place to die - и от този трилър съм очарована

Vacancy - този беше много добър, през цялото време държи в напрежение, динамичен, без кървища, но с убийства и преследване

# 274
  • Там където
Някой гледа ли "Тя слуша"? Като трейлър е обещаващ

# 275
  • МАРС
Явно само аз щях да  заспя в киното на
"Мълчанието е злото".

# 276
Някой гледа ли "From" ✌🏼

# 277
  • Бургас
Да аз но все още съм на трети епизод от трети сезон.Този определено е по-зловещ.

# 278
Пуснаха ли сезона? Изпуснала съм кога. Мисля си да изгледам наново първите два сезона, че ги позабравих...

# 279
Пуснаха ли сезона? Изпуснала съм кога. Мисля си да изгледам наново първите два сезона, че ги позабравих...
Нищо не си пропуснала от новия сезон, ...за съжаление, И да, има нужда от ретроспекция, но ще се объркаш още повече.

# 280
  • Варна
 Търпеливо чакам да го гледам наведнъж.

# 281
Някой гледа ли "From" ✌🏼
Аз гледам, но втори не съм. Излязох от темата, за да не се спойлирам.
Този път ще го гледам накуп. Така ще е по-интересно.

# 282
Изгледах 1 еп., сега ще гледам 2. Уф.....!

# 283
  • Свети Влас
Това изглежда интересно
Welcome to Derry( Добре дошъл в Дери)

Събитията от поредицата се развиват през шейсетте години на миналия век. Историята се развива още преди оригиналните "То" и "То 2". Проектът приканва зрителите да се потопят в случващото се в град Дери. Това място се превърна в епицентър на луди събития, довели до смъртта на много хора. На всеки двадесет и седем години в Мейн се появява нещо, което започва да тероризира селището. Местните жители са наясно с това, но някои все още не са се сблъскали с проявата на истинското зло. В резултат на това хората се разделят на такива, които вярват и знаят, и такива, които нямат представа какво се случва. Какво ще се случи след това?
Оринтировачна дата на излизане: 13.03.2025
https://www.youtube.com/watch?v=1ML2JLljDIM

# 284
  • Somewhere far away
да .. ще има да си почакаме обаче.

Общи условия

Активация на акаунт