Ужаси, мистерии, трилъри (29)

• 31 666
  • 379
  •   1
Отговори
# 345
Гледахме наскоро на кино "Оръжия". На мен ми хареса, на мъжът ми не особено. Имаше и комични моменти. Но според мен актьорската игра си беше топ, сюжета ми хареса също така и ме държа под напрежение какво ще стане до края.

# 346
И ние го гледахме уикенда и съм много разочарована. Започна брутално, сигурно от десетилетие не съм стояла уплашена и в напрежение на филм, а развръзката беше толкова... евтина, сякаш гледам продукция на Раян Мърфи, точно като излязо от American Horror Story. Ловят маймуни с трици, общо взето, нищичко общо с Hereditary, с който го сравняват.

# 347
  • Somewhere far away
Каня се другата седмица да ида на кино и да гледам новия The Conjuring Simple Smile

# 348
Някой да сподели мнение за последния Conjuring?

# 349
“ Дългата разходка” , чаках я 30 години приблизително. Прочетох я в тийнеджърските години, впечатли ме много с героите, диалозите, развитието на характерите и светогледа. На първата дата съм там да видя Гарати, Макврайс, Олсън и др. си казах още на първия трейлър.
Ами…става. Дълбочината не е същата, героите са променени, краят - различен и не ми хареса, но като цяло си имаше своите силни моменти и на някои места ме докосна много. Погледнах рейтинга и малко ме учудва, че е толкова висок.

# 350
Излязла ли е вече Дългата разходка? От кога чакам.

# 351
По кината да.
Аз пък си метнах на телефона книгите.
Време е да я прочета.

# 352
По кината да.
Аз пък си метнах на телефона книгите.
Време е да я прочета.
Едно от най-добрите неща на Кинг. Впрочем тя мисля е на Бакман , другият му псевдоним и е толкова по-различна като жанр.

# 353
  • sf
Събота и неделя билетите в кината са по 5 лв.
Утре ще гледам Дългата разходка, а в неделя Заклинанието.

# 354
  • Somewhere far away
Гледах Заклинанието и аз - много мми хареса! наиситан един от най -добрите от поредицата и в жанра като цяло. Не случайно разби бокс офиса.
Любимите ми Лорейн и Ед също защото двамата актьори имат прекрасно излъчване заедно на екран и наистина ме накараха да повярвам в това колко се обичат и колко са заедно и как си помагат за всичко- историята дори за мен не беше толкова хорър , не с това ме грабва а с красивите семейни отношения и силната им връзка и обичта и връзката им с дъщеря им. Все пак аз лично предполагам, че товя няма да е края на поредицата, но ще е края на поредицата с точно тези мой двама любимци. Имаше толкоа красиви и съчувствени моменти , прекрасни актьори и много добра режисура + класическите хорър елементи добре познати на феновете на жанра - прекрасна и добре сготвена рецепта за едно наистина добро кино изживяване!

Последна редакция: пт, 12 сеп 2025, 21:34 от Deathcrush

# 355
Събота и неделя билетите в кината са по 5 лв.
Утре ще гледам Дългата разходка, а в неделя Заклинанието.

Мислех и аз, но май много народ ще има при тези цени и ще ми убие удоволствието.
Ама и двата си заслужават на кино.
Но няма да мога. Може би в неделя да отида за един от двата.

# 356
Кое кино, момичета?
Да подшушна на брат ми.

# 357
  • София
Синема Сити

И аз гледах Заклинанието 4. Бива.
Ама нямам време за ревю.

# 358
Благодаря.
Ние утре ще го гледаме, както обикновено не можем да се синхронизираме със съпругът. Дано си струва, любима поредица ми е.

# 359
  • Somewhere far away
И аз мразя да има много хора - за Дългата разходка така ще си подредя нещата, че да ида през седмицата, а не през уикенда- през уикенда е пълно винаги.

Общи условия

Активация на акаунт