Алое Вера на Форевър 4-та тема

• 16 106
  • 149
  •   1
Отговори
# 90
Има ли добавка, която намалява значително появата на главоболие?

# 91
  • Варна
Има ли добавка, която намалява значително появата на главоболие?

Доста е трудно да се каже кое точно ще ти намали главоболието. Пий повече алое, повече вода, Арктическо море, ако имаш от охлаждащия лосион, може да си намажеш слепоочията  с него като масажираш леко. Главоболието може да е в следствие на доста неща.

# 92
Алое не смеех да пия след установяване на хранителна непоносимост, но ще се наложи. Водата не ми помага дори и цял бидон да изпия. Със загряващия лосион се мажа вече трети път. Ще опитам с Омегата, дано помогне.

# 93
Здравейте! Някой с репродуктивни проблеми да се е повлиял добре от продуктите на Форевър? По-точно с мъжки фактор.

Последна редакция: пн, 22 юли 2024, 11:38 от Jovannna

# 94
Здравейте, ще бъда много благодарна, ако се включи някой, който е дистрибутор  в Пловдив. Искам на поръчам витамини за сина ми.

# 95
  • Стара Загора
Здравейте, аз съм в Пловдив, но за няколко дни съм извън България. Понеделник-вторник се прибирам. Пишете ми , ако имате нужда от нещо.

# 96
Здравей те,  изчетох на един дъх всичките ви коментари но подобен проблем като нашия не срещнах 😁
Синът ми е на 6 и половина има хранителна алергия към всичките млечни продукти и към меда. Имаме Запек. Алоето на какви дози трябва да му давам и колкото пъти на ден.  От две години сме на разхлабителни и  искам да пробвам нещо натурално. Тежи  19кг. ако е от значение.
Благодаря ви, Хубав ден!

# 97
  • Варна
Здравей те,  изчетох на един дъх всичките ви коментари но подобен проблем като нашия не срещнах 😁
Синът ми е на 6 и половина има хранителна алергия към всичките млечни продукти и към меда. Имаме Запек. Алоето на какви дози трябва да му давам и колкото пъти на ден.  От две години сме на разхлабителни и  искам да пробвам нещо натурално. Тежи  19кг. ако е от значение.
Благодаря ви, Хубав ден!

Привет,

Избери му Алое с праскова или Алое с Манго. Мисля, че спокойно можеш по 40-50мл на ден да му даваш.
Но съветът ми е да започнеш постепенно да му го добавяш към хранителния режим като започнеш с 10мл и така през 4-5 дни да увеличаваш с по 10мл. Можеш спокойно да добавиш и пробиотика на Форевър. Simple Smile

# 98
Здравейте, имам момченце на 5 г. което е с бронхиална астма на алергична основа. На терапия е с Фликсотид и когато направи спазъм(което се случва от най-малката настинка или вирус) включваме и Вентолин и противоалергично. Притеснява ме тази терапия и искам да попитам има ли какво да му давам , за да излезнем от този омагьосан кръг? Моля,някой който е успял да се справи с такъв проблем,да пише.
P.S. има направен тест, от който излизат като алергени ядки и някои видове цъфтежи на дървета.

# 99
  • Варна
Здравейте, имам момченце на 5 г. което е с бронхиална астма на алергична основа. На терапия е с Фликсотид и когато направи спазъм(което се случва от най-малката настинка или вирус) включваме и Вентолин и противоалергично. Притеснява ме тази терапия и искам да попитам има ли какво да му давам , за да излезнем от този омагьосан кръг? Моля,някой който е успял да се справи с такъв проблем,да пише.
P.S. има направен тест, от който излизат като алергени ядки и някои видове цъфтежи на дървета.

Здравейте,

Бих препоръчала като за начало да започнете да давате по малко алое бери и допълнително за имунитета детските витамини.

Въобще на автоимунните заболявания алоето се отразява чудесно в по-малки дози, но редовно. Аз самата съм с целогодишен алергичен ринит.

Дама от моя екип с астма и всеки  път с бронхити при боледуване години наред, накрая драстично разреди тези пристъпи, след като започна да пие алое бери и то без да го започна заради това. След една зима, в която не е получавала проблеми установи, че това е новото, което е включила.

Пишете ми на ЛС, за да съдействам да си вземете продуктите, ако все още нямате от кого.

# 100
Здравейте, искам да стана дистрибутор. Към кого бих могла да се присъединя?

# 101
  • Варна

Здравейте,

Ще ви пиша на ЛС как да се случи. Хубав ден!

# 102

Поздравления за решението! Слушайте си спонсора и правете малки крачки, но всеки ден! Успех!

# 103

Здравейте,

Бих препоръчала като за начало да започнете да давате по малко алое бери и допълнително за имунитета детските витамини.

Въобще на автоимунните заболявания алоето се отразява чудесно в по-малки дози, но редовно. Аз самата съм с целогодишен алергичен ринит.

Дама от моя екип с астма и всеки  път с бронхити при боледуване години наред, накрая драстично разреди тези пристъпи, след като започна да пие алое бери и то без да го започна заради това. След една зима, в която не е получавала проблеми установи, че това е новото, което е включила.

Пишете ми на ЛС, за да съдействам да си вземете продуктите, ако все още нямате от кого.
Аз бих ви препоръчала освен всичко друго, октомври да започнете една схема за десенсибилизация с пчелен полен на Форевър. На моята дъщеря това помогна да се излекува от алергичния ринит. Прави се две последователни години в периода октовмри-март по схема, Габи ще ви даде повече инфо за схемата. Изключително е резултатна, на нас преди 20 г ни я даде лекар който тогава правеше обучения за Форевърските продукти

# 104
Здравейте, момичета! Разбрах, че причината да се бавят толкова много продукти и да се увеличават постоянно неналичните е, че Форевър мести производството. Днес видях, че и гелът за зъби вече не е наличен. А това не се е случвало до сега. Да не би да няма вече нови доставки за дълъг период  и да са налични продуктите до изчерпване на наличностите по складовете?Писах и в чата в Месинджър  до офиса, но не ме  отразяват...

Общи условия

Активация на акаунт