Алое Вера на Форевър 4-та тема

• 16 489
  • 153
  •   1
Отговори
# 150
  • Стара Загора
Здравейте, имате ли информация лосионът за тяло кога ще бъде наличен?

# 151
Здравейте! Знаете ли кога ще пристигне новата партида от Форевър Дейли? От офиса казаха, че ще е на 24.09 и ще му звъннат, за да ми изпратят 2 опаковки от нея, заради рекламация на натрошени от последната партида, но не са ми звъняли още...И още един въпрос - какво бихте препоръчали за нисък феритинин и бременност - 18,64 е. Желязото е добре. Четох, че алое манго е добре да се приема в тази ситуация. Иначе се пие алое бери+др добавки, които са подходящи по време на бременност. Освен него какво друго още може по време на бременност, за да се покачи по-бързо. Приема се железен препарат на хапчета, който е предписан от хематолог.

Последна редакция: пн, 29 сеп 2025, 14:06 от Antoniq Anastasova 640243

# 152
Като допълнение към лекарството бих добавила витамин С, В12 и алое, с уточнението, че алоето се включва след 4-тия месец от бременността ако дамата не е пила досега алое. Бих препоръчала да се консултира и с лекар, преди да се включат. Имам опит с този проблем, но предвид деликатното състояние /бременност/ трябва да се подходи с особено внимание.

# 153
5 месец е, пие алое от години. B12  пие от години, в метилирана форма, заради тромбофилия. За това не може да пие нашето Б12. Взема в момента  и нашето витамин C, зелени поля и др  добавки на Форевър, които са подходящи за бременни . Интересува ме дали може да приема в момента  и нещо друго  специално за вдиганене на феритинина от нашите добавки.

Общи условия

Активация на акаунт