🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 5 (17.03 - 02.04) 🌴

• 47 989
  • 1 195
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Божана дразни с това постоянно натякване, че е разменена. Ми игра е. Настъпва и този етап. В друг отбор си, край.
Нея я дразни това, че Татяна е предпочетена пред нея, а не това, че просто е разменена. Тя готвеше на племето и физически беше втората най-силна жена, физическото представяне на Татяна не го коментирам, т.е. въпреки че е по-полезна на племето и има повече качества, нечие 20-годишно познанство, което няма общо с играта, ѝ струва мястото в племето.

# 136
Снежана и Божана бяха пренавити да бият и резултатът е налице.

# 137
Не мога да повярвам, че Татяна и Елина биха Снежана и Божана
Лелеее (((
Хахах да...аз заложих, че сините мъже ще паднат, а жените ще бият, а то какво стана
Имаше много добър синхрон между сините мъже, затова спечелиха.

# 138
Специално за Благо Онлайна - karma is a bitch.

# 139
Ермина е Терминатор.

# 140
Сега се замислих, че реално Едис махна Тино, защото с него не може да направи коалиция, понеже Тино не се връзва  на приказки. Не, че Цецо се връзва, но е пъргав. С Павел имат уговорка и играят от самото начало, така че изборът му е бил логичен.

# 141
Отчитатм, че адреналинът ги удря и мислят как по-бързо да успеят, за да донесат точка, но това двама души да имат проблем със запаметяване на 9 животни е 😬

# 142
  • София
Сините мъже ги бях отписала, а те взеха, че спечелиха играта за отбора. Браво!

# 143
  • София
Браво на Сините! И браво на Дани, прекалено много хора си позволяват да му държат сметка, включително и Стефан, чийто глас доскоро не се чуваше, а момчето се старае, и се справя.

# 144
Вижте как Тино не можа да изпъкне (поне засега) в новото си племе, а пък изненадващо Дани може би се отпусна и сега му се получава по-добре играта.

# 145
Цецо, Едис и Данаил сложиха мислителя Благо и двете му съпътстващи мозъчни гънки Иван и Георги в малкия си джоб.

# 146
Сините дръпнаха, ще има положително развитие при тях, червените спихнаха, Благо ги закопа.

# 147
  • София
А някой обърна ли внимание как Благо избута Дани, когато казваха кои символи да сложат. В синия отбор може да блесне момчето.

# 148
Страшен подлец е Едис . И му личи отвсякъде.Не адмирирам синът ми да прилича на него и се старая да не харесва такива хора.Мъж е ,а мъжът винаги  трябва да е достоен,да не е интригант и да е честен.Тука ми се струва,че има 1-2ма мъже.Може би и толкова няма?

# 149
Моля оценете епизод 13.
Ха - фатално число, но пък  днес настъпва пролетта,  малко преди полунощ българско време.
Весела пролет на всички!

Дали са чели, че пледирам за повече право на избор?  Wink

Общи условия

Активация на акаунт