🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 5 (17.03 - 02.04) 🌴

• 47 987
  • 1 195
  •   1
Отговори
# 120
  • Другата България
Мара и Таня в един отбор - неочаквано добра комбинация.

# 121
  • София
Червените пак са по-силни, просто защото мъжете им са по-силни, а игрите са най-често мъжки, женски и смесен кръг. Изненадах се от решението на Едис да размени Тино. Благо не ме изненада, че предпочете да си задържи Татяна, щом са си приятелчета от преди.
"Червени" и "Сини" - какво отчайващо творческо безсилие! Точно толкова тъпо, колкото предишните имена на племената. Как пък не успяха да измислят нещо по-интересно. Да бяха ги кръстили отбор "Ягодка" и отбор "Черешка", нямаше да звучи толкова жалко и безлично.

Последна редакция: пн, 20 мар 2023, 21:19 от Reinа

# 122
Не съм вярвала, че ще го кажа, но на фона на набожните баджанаци започвам да симпатизирам на Божана.

# 123
Жалко за Тино и Светльо. Тино много ми хареса, в началото нещо не го оцених, но... Колкото до Светльо ...толкова се раздаде за синьото племе и... Едис е слаб играч, Чефо и той. Мъжете ще са много зле, много слаби сините.
За Дани се радвам, нямаше да му е добре при червените.  Но Чефо...трябваше да си го задържат (добър избор на Благо да го махне, много слабо звено)
Жените обаче, там удариха джакпота сините за мен. Изчистиха слабите, влезнаха силните.
Божана е много обидена, ама сега...ще се раздава за сините на инат и ще е интересно.
Светльо трябваше да остане човека, но...този Едис е трагедия направо.

# 124
Божана дразни с това постоянно натякване, че е разменена. Ми игра е. Настъпва и този етап. В друг отбор си, край.

# 125
Не разбрах, дали Благо и Едис имаха право ,да изберат себе си за размяна? Щеше да е луд ход 🤣🤣

# 126
  • Другата България
Много, ама много голяма грешка беше оставянето на “лидер“ в отбора на....Божана /сини мисля/, оставянето на Цецо. Грешка. Няма да ги бъде. Продължава се по старата схема - всеки бяга от отговорност, никой не поема такава, хаотични, неорганизирани....Снежана можеше да ги обедини, дори Божана можеше. Ама - . Благо няма кой да го бутне просто.

# 127
Тино е слаб елемент

Като Битълсите ги биха.

# 128
Как това е елемент за памет, като другарчетата им буквално им казват, как да редят 🤣

# 129
Как това е елемент за памет, като другарчетата им буквално им казват, как да редят 🤣
Пригодено е за Жоровата памет.

И пак могат да преписват...

# 130
2 на 0

Изненада  Smile

# 131
# 132
Не мога да повярвам, че Татяна и Елина биха Снежана и Божана
Лелеее (((

# 133
Аз се радвам, че Елина и Татяна биха.
Елина ми е фаворит, дано продължи много напред, че дори и да спечели.
Заради нея съм за червените.

Преписват от бг мама. 😁 Тук някой предложи да наричаме племената червени и сини.

# 134
  • София
Не мога да повярвам, че Татяна и Елина биха Снежана и Божана
Лелеее (((
Хахах да...аз заложих, че сините мъже ще паднат, а жените ще бият, а то какво стана

Общи условия

Активация на акаунт