🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 5 (17.03 - 02.04) 🌴

• 48 514
  • 1 195
  •   2
Отговори
# 225
Силен епизод. А,дано,дано...Промените са страхотни.
Избухнах в смях с "и сега новите отбори са Сини и Червени" ..толкова бездарност и аматьорщина на едно място от продуценти не бях срещала,но добре,че са зрителите та да си "издействаме" по-добър формат.

Божана и Снежана ми бяха любимки  от епизодите,които съм гледала.Днес ми се потвърдиха симпатиите и ги искам тези двете на финал.
Очаквах Божана да си отвори устата,обаче Сжената изригна на съвета.
Силно симпатизирам на Сините и винаги искам да побеждават.

Вярно е,че при червените има солидна коалиция и се виждат аутсайдерите кои са. Ако не се сгрупират,са вън един след друг.

# 226
  • София
Пуснах новата анкета! 😊

Преди да си напиша мнението за епизода, ако искате отговорете с постове в темата, 'Кои сървайвъри според вас са най-застрашени от номинации в двете племена при евентуален племенен съвет? Отказах се да питам в анкетата, защото имаше и други важни неща, а са твърде много имена и щеше да стане прекалено голям ферман.

Според мен най-застрашени са:
Дани, Геновева и Божана при Сините, но Данаил не го харесват ядрото от старите воини и ще го изгърмят вкупом според мен.
При червените с този имунитет на Мария е много сложно. Ами според мен най-застрашение са си Тино и Станилия. Но повече Тино май, макар че мхмхм, той пък е гъст с Татяна... Мхм. Ако номинират Станилия ще е брутално, ама то няма други опции. Тино или Станилия.

Така, епизодът ми хареса, имаше интрига и за първи път заприлича на Сървайвър.
Жалко обаче, че отново Елина го отнесе. Това момиче предполагам счупи всички рекорди по брой номинации и то само за 1 месец... Уф, харесвам я, не е тайна и много ме е яд на това решение на Едис. Защото сега Елина е почти сигурен пътник, тъй като няма да може да се дуелира с Мария. Дано само на изправят един на един Елина с Геновева, че ще е брутално. Пф. Жалко.
Яд ме е, че Мария се спаси, но искам да поздравя гордата карловка, както се нарича. 😉
Виждате ли какво нещо е човешката психика и когато ножът е опрял до кокала? На това момиче и се седи и хич не и пука кой какво мисли. Беше изключително мързелива и слаба в игрите при Воините, защото имаше сигурна коалиция и подготвени СМС-и. Но сега как превключи само и в трите игри блесна. Особено тази с лакроса и естествено след това за личния имунитет на баласна. Не трепна и най-хубаво си редеше дъмбелите.
И нагледно видяхме как в една честна игра (а не по сценарий както е много често в ИВ) абсолютно всичко може да се случи и всякакви прогнози са нелепи. Мария, която според 90% от аудиторията е сред най-слабо физически подготвените участнички в историята на Сървайвър взе, че победи бивш футболист национал на България, професионален ММА боец и световен и европейски шампион по кану-каяк?! 😀😎 Това съм го виждал много пъти и във Фермата. Наглед слаби и подценявани участници, но като се заинатят и побеждават на Арената далеч по-превъзхождащи ги съперници.

Самите размествания не ме изненадаха. Точно тези 8 имена си бях написал. Много предвидими Благой и Едис. Но той Благо бе ясен. При Едис имаше малко повече въпросителни или по-скоро една такава. Тино. Едис обаче явно го е страх от Тино и предпочете да го разкара.

Игрите бяха много добри, но съм недоволен от регламента в играта за племенен имунитет. Защо играха по двойки, кой умник реши това? Една малко по-сложна игра и айде по двойки да си пречат там. Дайте едно на едно, да видим кой има най-добрата памет. А не единия да суфлира на другия.
Самата игра бе шокираща. Червените биеха при жените и падаха при мъжете, хах.

Това червени и сини е по-добре от Известни и Воини, но пак е неподходящо за подобен формат и стои много детско. ЦСКА или Левски ; СДС или БСП (макар че то и двете май умряха, особено сините).

И сега за конфликтите.
Божана беше пред рев, не знам как се овладя. Много тежко понесе отлъчването си от племето, не знам как се удържа да не покаже слабост, ама то я показа, бе и изписано на лицето. Снежана също го прие много лично и тежко. Това че и двете сега хвалят новото си племе нека не ви залъгва. Те самите си го навиват насила, но се чувстват ужасно. Думите и израженията им казваха всичко.
Георги изпростя много с този Господ и с този Юда.
Божана също да не се прави на света вода ненапита, защото първо тя провокираше Снежана, второ нагласи да се гласува за нея и да я изгонят, но тя самата реши да изхитрее още повече и видиш ли ларж, сменя си гласа за Татяна и така всички я погнаха. Но въпреки това недопустимо остър и агресивен тон от емемееца.
Снежана също прекали с логореята, но разбирам я донякъде.

Благо олекна от една, две седмици насам и сега нова черна точка за него след като изблъска Данаил в играта със символите. НО по време на съвета отговори много кратко и лаконично и по този начин надделя в престрелката със Снежана. Снежана не очакваше такъв отговор и извъртане и съвсем загуби самообладание. Поне е права в едно. Играч си е Благо, върти ги нещата така че на него да си му е добре. Това с обръщането на бузата и особено с този подкупващ и превъзхождаш тон за това, че 'Ето, всички са щастливи, значи съм постъпил правилно и трябва да ми благодарят'
Благо така извъртя нещата, че едва ли не, той е нападнатия и трябва да му се извиняват, хаха. Много нагъл, ама това е Сървайвър и той поне засега играе добре тази игра.

Радвам се, че се решиха да махнат и тази глупост, спечелилия личен имунитет да номинира директно някого.

# 227
Каквото и да си говорим Сървайвър се върна. Много с радвам че продуцентите се усетих и слушат зрителите. Иначе щяхме да сме принудени да гледаме оная простотия. И се радвам, че публиката си харесва OG Survivor, а не Биг Брадър в джунглата.🤣
Сега вече наистина е въпрос на оцеляване и социалната игра изригна .

# 228
  • софия
Ехааа, браво бе, хора, темата се е раздвижила. Хубави неща прочетох. Най съм щастлива, че са сменили имената на племената. Тези войни ми бъркаха на едно дълбоко лично място. Пък нека да ми обясняват, че е дублетна форма. Цялото ми козирожко същество крещеше всеки път, като ги изписваха.

# 229
И сега кой ще ми плати на мене за мега оригиналната идея?  Laughing

Цитат на: Soney от 14-ти март
Прочее аз се отказах отдавна да упротребявам названието "известни" и мисля че шоуто ще спечели ако Ваня се присъедини към мен и превключи на сини и червени.

Четете, Ваня и далеч ще стигнете. Да бяхте чели преди началото на шоуто. Ама тогава си мислехте, че знаете.
Нямам предвид себе си, разбира се. Темите тук са на доста високо ниво и самият факт за количеството мнения след този епизод е показателен за правилния завой.
А качеството на мненията ме изпълва с гордост в какво интелигентно общество се намирам.

Не вярвах че някой път ще кажа, че съм на страната на Божана, но в надвикването със "Славата на Бога" определено съм на нейна страна. 

Горкият Цецко, гледаше печално как позицията му олеква.

Много ми харесаха състезанията, особено факта че имаше свобода - дали двама да редят фигурите, дали единия да се провиква, дали и двамата да хвърлят или (както се оказа много хитро) единият да хвърля а другия да му подава торбичките. Дори като оставим настрана кой е по-точния, така се губи по-малко време за тичане, оптимизира се времето.
Донякъде ме разочарова факта, че не се сетиха за елементарната тактика - всеки от двамата да запомни 4 фигури - Г-образно разположени.  (без централната). След това тичат и редят едновременно. Хем без да си пречат - единият реди отляво, другият отдясно. Накрая слагат последната фигура в средата. Колко му е да се запомнят 4 фигури??? Даже могат да се запомнят още преди вашия старт докато наблюдавате битката на предишните.

Всички бисери сте казали вече, само не видях следния:
Ели:
-- Мисля че Тино разсъждава много!

И накрая надявам се никой да не ми се разсърди като викна:

ДАЙТЕ НА ИГРАЧИТЕ ПОВЕЧЕ СВОБОДА ДА МИСЛЯТ!

# 230
Виждам, че сте писали, че коалицията на Благо са изгонили Елина, но ако трябва да сме честни, тя и в старото си племе беше най-номинирана. Явно наистина си натоварва психиката на хората с поведението си и думите си.

# 231
  • София
Аз не вярвам, че Божана е заставила всички да гласуват за Снежана, според мен Снежана не беше харсвана от Благой и той използва Божана като извинение, останалите мъже също, преструвайки се, че са гласували против волята си. Далеч съм от мисълта, че Божана е диктувала на Благой какво да прави. А самата Снежана прие номинацията си изключително незряло, може би най-зле от всички номинирани и ѝ беше много по-лесно да приеме, че не я харесва един човек (Божана, която е отговорна за всичко), отколкото че не я харесват шест души. Благой дори не го отрече, когато първоначално беше обвинен във взимането на решението.

Относно анкетата: предпочитам Сините и смятам, че само ходовете на Едис бяха добри.

# 232
Ехааа, браво бе, хора, темата се е раздвижила. Хубави неща прочетох. Най съм щастлива, че са сменили имената на племената. Тези войни ми бъркаха на едно дълбоко лично място. Пък нека да ми обясняват, че е дублетна форма. Цялото ми козирожко същество крещеше всеки път, като ги изписваха.
И аз съм Козирог, но съм за Войни Wink . Изтървала съм епизода с разместването и сега не ми е много ясно какво се случва.  От толкова промени в излъчването, се очакваше.

# 233
Ама да ги нямаме такива, ама-ха))
В началото всички почти бяхте за червените. Сега какво взехте да посинявате, ами аз с кой ще се чопля тук.))
Веднага да почервенеете пак, не може така))
Дани мисля ще се отърси и покаже повече потенциал. Аз си го харесах в началото, но попадна в грешно племе и го смачкаха, а той е млад човек, има си и комплекси, май съвсем се гипсира там. Благо с нищо не му помогна, напротив.
Божана беше в отчаяние от посудата на сините)) Но пък ги прие се вижда и има спортна злоба в нея, ще дава всичко да смаже червените за отмъщение))
Изобщо на мен ми харесва предаването пак да си напиша))

# 234
  • София
Интересно стана.За да продължи да е така,е хубаво сините отново да победят.
Ще си повярват,ще започнат да мислят и ще гледаме оспорвани двубои.
Силите според мен са изравнени.При втори пореден съвет на червените и имунизирана Мария,ще се насочат към Станилия,защото Бо и Снежана акцентираха нееднократно колко са с нея.
Това не означава,че ще ще отпадне,всъщност срещу Елина повечето биха се върнали в играта.

Радвам се,че се изпълни и моята молба към продукцията в края на съвета набързо да видим вота на всички Simple Smile
Сега искам да върнат 3 епизода седмично.

# 235
И аз съм Козирог, но съм за Войни Wink . Изтървала съм епизода с разместването и сега не ми е много ясно какво се случва.  От толкова промени в излъчването, се очакваше.
И аз съм за "войни", но се радвам, че цялата тази история приключи.
Обаче как ги натъпкаха всичките чалгаджии в един отбор! Но за мое съжаление този отбор ми се струва по-силният физически.

# 236
Аз не вярвам, че Божана е заставила всички да гласуват за Снежана, според мен Снежана не беше харсвана от Благой и той използва Божана като извинение, останалите мъже също, преструвайки се, че са гласували против волята си. Далеч съм от мисълта, че Божана е диктувала на Благой какво да прави. А самата Снежана прие номинацията си изключително незряло, може би най-зле от всички номинирани и ѝ беше много по-лесно да приеме, че не я харесва един човек (Божана, която е отговорна за всичко), отколкото че не я харесват шест души. Благой дори не го отрече, когато първоначално беше обвинен във взимането на решението.

Относно анкетата: предпочитам Сините и смятам, че само ходовете на Едис бяха добри.
Споделям изцяло, включително и частта с отговорите на анкетата.

Като гледам промото за тази вечер обаче, Едис започва да ме дразни с тази самоувереност и ако се самозабрави, може да се окаже сам срещу много по-голяма коалиция.

Божана си беше тотално сготвена с ориз от Благо, но изглежда, че днес Даньова мама ще получи креслива благодарност за прането на гащи и ще започне да вижда, че е просто една пионка. Може и да не види де, капацитетът ѝ е силно ограничен.

За протокола - чалга не е стил музика, а тип поведение и Снежана беше напълно права да сложи такова име на коалицията. Не завиждам на Тино и Станилия - и двамата голи деветки на всичко коз. Светльо за момента има wildcard, но няма да е задълго. Не знам само Благо как планира да се отърве от Булкин, който засега е бич божи, но в някакъв момент ще му е пряка и непреодолима конкуренция.

# 237
Най- накрая интересен епизод!
Всичко сте казали/ изписали.
Сега разбрах защо всички от Сините не са харесвали Светльо.

# 238
Едис вярно се има, че е голям стратег без нито един голям ход до момента. Да беше отстранил Павел, който очевидно познава играта, да говори така, а той с нищо не е блеснал цял сезон. То един Благо играе по-чиста Сървайвър игра от него, дето не е с претенциите, че е гледал сезоните.

# 239
  • София
Да, дотук нищо не е направил Едис, само приказки. Чефо е същия. Много добър в това да говори, но реално без да прави нищо. Ама то и правилата бяха такива, че много от играчте бяха спънати така да се каже и разчитаха на съвсем друга тактика. Сега вече ще видим.

Пак ще се повторя, според вас, кои са най-застрашени в двете племена при съвет тази вечер? 🙂

Общи условия

Активация на акаунт