🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 5 (17.03 - 02.04) 🌴

• 48 564
  • 1 195
  •   1
Отговори
# 240
  • софия
Станилия и Данаил според мен. Но в сините се колебая между него и Снежана.

# 241
ТИНО и ЕДИС.

# 242
Благо игра много сървайвърски при избора, а не по симпатии и сантимент, или "кой му пере гащите"
Размесват се племената, идват нови хора, ако няма силна коалиция и някой, който е зад гърба му и би го подкрепял винаги, става доста ветровито за него. Така че  знаех, че ще запази Татяна, която ще му бъде лоялна докрай. Изборът коя втора жена да остави в племето също е стратегически. Първо Станилия е най-силна, спортист, а другите две госпожици са доста опасни и могат да забият нож в гърба на всеки.
Така че Благо добре си изигра картите. При мъжете ясно, освободи се от слабите звена.

Не харесах надменното поведение на Снежана по време на Съвета. Беше груба и безпардонна в обидите. Нарече косвено бившите си съплеменници глупави, неителигентни, простовати и чалгари. Мислех, че като артистична натура ще е над нещата и по-широко скроена. Не слушам чалга, но всеки има право на вкус  пък бил и лош,  но изборът на музика не определя IQ-то.
Тя определено има  проблем с отхвърлянето и съчетано с огромно самочувствие ескалира в тази за мен непремерена тирада.
Това е игра и в нея всеки оцелява, а не се съобразява с нечии надути претенции.
 Същата й беше реакцията при номинирането й. Нещо, с което би трябвало да е наясно, че в такава игра е нормално да й се случи. Искаше обяснение от всеки, търсеше им сметка. Та се стигна до абсурда всички вкупом да се чувстват виновни и да й се обясняват.
Да определно има проблем с отхърлянето.
Но тирадата ми беше и забавна, освен леко дразнеща от арогантността  на наперената госпожица. Този равен, монотонен тон, като китайска капка и лекия говорен дефект ме размазват от смях.
Дори и бясна държи равен тона, велика! Nerd
За Божана дори няма да коментирам.Изключително нелеп и абсурден образ, не е някакво забавно шантово, а пълно изтерясване. Дано по- скоро й намажат ските.

Последна редакция: вт, 21 мар 2023, 16:37 от sineva 1

# 243
  • София
Божана е бясна на Георги!

# 244
Аз също съм на мнението на sineva, че Благо си изигра добре картите и се изненадвам, че Божана и Снежана реагираха чак толкова остро: първо, той нямаше опция да не избере никой, второ, те са 4 жени, изборът не е много голям. Татяна му е добър коз - не му е конкуренция, а му е сигурен поддръжник. А дори и да беше махнал нея като най-слабата, все пак трябваше да избере още една и нямаше да е похвално да избере Станилия, защото тя пък е силна в игрите, а и можеше да е обвинен, че маха всички нови.
Изкефи ме реакцията на Елина, която каза че и гадно, че си напуска племето, но не се сърди на Едис, защото знае, че е трябвало да избере все някой и играта е такава.
Божана не може да ми хареса, не, не и не. Не обичам толкова експресивни хора с неконтролируеми реакции. А и с това изтъкване за готвенето - интересно ми е какви уау ястия можеш да направиш с ориз, брашно и риба без никакви подправки и само огън.

Последна редакция: вт, 21 мар 2023, 16:19 от vansss

# 245
А Божана готви божествено. Не я харесвам, но каквото съм опитала от нея е било уау.

# 246
А Божана готви божествено. Не я харесвам, но каквото съм опитала от нея е било уау.

Аз не се съмнявам, че е добър готвач, просто не мисля че на остров в тенджера на огън и с мекици от брашно и вода, или гол ориз без сол и подправки, може да го покаже.

# 247
  • Другата България
Понеже и на мен снощи ми стана интересно най-сетне, довечера съм решила да гледам онлайн, конкуренцията утре на запис. Отново ще кажа, че симпатизирам на Снежана още от самото начало, вече и на Божка въпреки неуравновесеността ѝ на моменти, но пък има някой на етаж 2 и за момента играе открито. А и разбрах, че не тя е Йори за Джизо, тъй че изцяло заставам зад тях двете от сините, защото май не остана друг, на когото да симпатизирам. Елина вече не е там, Александра напусна.....
Скрит текст:
Най- накрая интересен епизод!
Всичко сте казали/ изписали.
Сега разбрах защо всички от Сините не са харесвали Светльо.
А аз го надуших още от самото начало, заради същото, хем не гледах редовно.
Изключително неприятен персонаж.
Едис вярно се има, че е голям стратег без нито един голям ход до момента. Да беше отстранил Павел, който очевидно познава играта, да говори така, а той с нищо не е блеснал цял сезон. То един Благо играе по-чиста Сървайвър игра от него, дето не е с претенциите, че е гледал сезоните.
Същото мисля.

# 248
Аз не разбирам,  какво харесвате на Елина. Физически си е мекица и добре,че има разни Марии, Маргота и Татяни, та Ели успява да изпъкне леко. Не, че е трудно с такава база за сравнение.  Стратегически също е под нулата.  Абонирана за номинации. Много силно се надявам, да си заминава довечера или следващата седмица 😁

# 249
И аз съм от "предателите", които от симпатизанти на червените се прехвърлиха към сините след размяната Smiley За съжаление мисля, че червения отбор е доста по-силен, дори вчера си вършех друга работа по време на игрите, защото бях сигурна, че набързо ще ги победят и бях страшно изненадана, когато при превключването видях, че всъщност сините са били по-добри - даже Чефо и Дани са почнали да побеждават Simple Smile  Много се радвам, когато не стане както съм си мислела, че е логично.

Жалко, че Снежана и Божана изхабиха толкова емоции заради решението на Благо, разконцентрираха се и резултатът в играта беше ясен. Но пък как иначе щяхме да разберем за чалга коалицията /и според мен нямаше предвид любители на тази музика/ и гащите на Благой Scream

В този ред на мисли много ми се иска довечера да победят отново сините, но едва ли ще повторят това геройство. Според мен при номинации в синия отбор трябва да изберат Геновева - тя е най-слабата сега, а при номинации в червения отбор вероятно ще бъде Тино.

# 250
Ох то е гадно е да се каже, но в началния етап на играта Ермина, Елина и Геновева говореха на мъжете от племето си, как били слаби и трябвало те да си тръгват, защото не взимали победи в дуелите, но като отпаднаха Марго и Стефани и силите при дамите се изравниха и Ермина не е толкова доминантна, както преди. За това е хубава тази игра да видиш, колко хората губят достиг с реалността.

# 251
  • Разпиляна във въображението
Аз съм си отпреди за сините. Просто милите бяха толкова зле, че ми бе жал Simple Smile

# 252
Довечера ще номинират Тино, ако загубят червените или Геновева, ако загубят сините.

# 253
Най- накрая интересен епизод!
Всичко сте казали/ изписали.
Сега разбрах защо всички от Сините не са харесвали Светльо.

С речта си накрая много заприлича на брат си - поредното чалга гюле.

# 254
Искаше ми се двете минути за размисъл които дадоха на Едис и Благо да бяха излъчени изцяло в една сцена без никакво рязане. Дали нещо са си говорили, дали са гледали съсредоточено, дали са свършили по-бързо и колко. Има достатъчно пейзажен пълнеж  в предаването от който може да се махне в полза на такива моменти. Никакъв драматизъм не беше излъчен в едно толкова драматично решение.  Чиста двойка за режисьора.

Общи условия

Активация на акаунт