🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 5 (17.03 - 02.04) 🌴

• 48 477
  • 1 195
  •   1
Отговори
# 555
  • SF
Защо не върнеш и не погледнеш в кредитите. Май трябва да е описана.

# 556
  • софия
Върнах сега епизода от понеделник за да видя хубаво реакциите на СнеБожана, обаче друго ми се наби в очите и не мога да спра да се смея. Ваня има татуси на двете ръце. Тази на лявата е все едно са му изрисували Владо Карамазов. Ем, нищо не видях от реакциите на девойките.  Само там гледам и прицвилвам.

# 557
Ми... то няма как. Те с тези бански и спят, и се състезават, и къмпинга строят, и за огъня дърва секат.
Аз се учудвам на чистите им коси. Привидно косите им са окей. За месец нересане и немиене, би трябвало да са мазни, мръсни и сплъстени.
Много ми е гадно, когато им дадат награда храна, която консумират на място, след игра. Всеки бърка с немитите пръсти, ближе и пак бърка, подават си една хапка от уста на уста. Никаква хигиена, ама никаква! Ще се заразят с някакви гадни коки.
От 2-3 шишета ли пият вода?
Няма как да не си мият косите с шампоан толкова време и да не се решат. 100% имат някаква уговорка за тези неща, както и за редовна епилация. Как така за месец и нещо нямат никакви косми по тялото? Замислете се. Това просто не се показва на зрителите, но е очевидно, че се къпят и епилират. Е, Снежана и Божана винаги са рошави и с мръсни коси, но това си е и въпрос на лична хигиена. Другите жени не са така.

# 558
  • Враца
Благо, ако сте забелязали , е редовно с прическа и подстриган отзад и отстрани . Отгоре бусака си му стои Simple Smile

# 559
  • SF
Точно неговия бус много прорасна и избеля.

Мият ги с нещо. Къпят се и се мият. Иначе ще хванат някакви дифтерити и  да не се правя на специалист, но болести от мръсотия има всякакви.

# 560
Дано идолът попадне в добри, за нас зрителите, ръце Simple Smile

# 561
Хех, това не го знаех.
Скрит текст:

# 562
Но не са мазни и слепени. Чисти са. 
Моята коса също не е мазна и слепена. Мия я всеки ден, но само с вода. Шампоан не е необходим.

# 563
Много добре стана като размениха някои членове на отборите. Сега едните може да се каже са млади, а другите по-възрастни.
Не знам какво я закрилят Татяна... тя е най-слабата вече. Явно с Благо си имат приказка, а и не само. Grinning

# 564
Как така за месец и нещо нямат никакви косми по тялото? Замислете се.
Лазерна епилация.
И къпане в океана.

# 565
Хех, това не го знаех.
Скрит текст:
О, това го гледах, когато го даваха по телевизията. Отвсякъде личеше, че е режисирано. Но нищо де, нека има забава.

# 566
Как така за месец и нещо нямат никакви косми по тялото? Замислете се.
Лазерна епилация.
И къпане в океана.
Не мисля, че всички участници са ходили на лазерна епилация.. Според мен всеки ден им се полага някакво време за лична хигиена и могат да се къпят, епилират и т.н. в нормална баня, както и да ходят до тоалетна в нормална тоалетна.
А ако една жена е с мазна коса, няма как да се къпе само в океана без шампоан и косата й да е толкова чиста и добре изглеждаща. Simple Smile

# 567
Нямат време за лична хигиена според мен.
Вчера, преди да започнете темата за къпане/бръснене, докато гледах епизода, дадоха отблизо Геновева май беше. Направи ми впечатление как косата ѝ е спластена (към корените? май така се казва частта от нея по-близо до темето - мъж съм, извинявам се за невежеството). Тогава се убедих, че шампоан 100% нямат и разчитат само на Океана.

Относно космите - първо, не всички мъже имат силно окосмяване. Второ, вижте храста на главата на Благой и брадите на Булкин и Едис. Трето, има лазерна епилация - предполагам, че някои от тях са се подлагали на такава.

Зъбите си търкат с въглен от огъня.

# 568
В началото се впечатлявах колко много тоалети са им позволили да вземат със себе си на плажа, но май само до 3 чифта бански може. Геви си е все с едно зелено горнище, Станилия с розовите панталонки и черния спортен сутиен. Стефан пък обу долни гащи.
На цветя! Nerd Чефо изби рибата в екваторията на Доминикана! Satisfied
Да си спомним че "Слипа" спечели Игри на Волята. Joy
Ох, това дано не означава, че човекът слип  в Сървайвър, Едис може да е победител! Scream
Рева, като видя спортното му, мъжествено тяло по черен слип! Joy  Satisfied

# 569

Общи условия

Активация на акаунт