🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 5 (17.03 - 02.04) 🌴

• 48 471
  • 1 195
  •   1
Отговори
# 540
  • София
ТатИяна 😖

Дерибеите се жалват на тараша на Божана и Снежана

ТатИяна говори и убива мозъчните клетки на Станилия и Тино...

Станилия реагира на поредната мъдрост на Георги убавецо

Станилия обобщава настроенията в нета а.к.а. Станилия, 'Къде попаднах'

# 541
  • София
Според мен Благой и Булкин са леко надценявани в темата, не знам как стоят нещата в социалните мрежи.

Ричард знаеше кой е и какво прави, и нямаше проблем с това, докато Благой и двамата му придворни от мъжки пол имат себе си едновременно за герои и за жертви.

Не си представям и участник да открадне идол, те тъкмо се запознаха с концепцията,  но може би тук аз ги подценявам. Grinning

# 542
Снежана като подпали моторетката, няма удържане. В такива моменти Божана до нея изглежда хрисима девойка. Как се беше вбесила, че Джизъса ги прати при сините... Откара половин часов монолог, изпъстрен с насечена и несвързана реч. Чудех се на Ваня защо не я прекъсна. И непрекъснато повтаря колко се кефи на играта, но с един такъв нервен тон, так чак се чудя къде се е оттекло удоволствието ѝ.

Иначе и двете са много силни в игрите и много се радвам , че сега са в правилното племе.

# 543
В цялата първа половина на последния епизод се впечатлявах колко е мърлява Божана в дрехите.

# 544
  • SF
Тя май ги изцапа с нещо черно, което няма чистене. И материята им е такава, че и с препарат за пране може да не се изчистят. Нещо отърка на това розовото и не може да го махне.
В началото се впечатлявах колко много тоалети са им позволили да вземат със себе си на плажа, но май само до 2 чифта бански може. Геви си е все с едно зелено горнище, Станилия с розовите панталонки и черния спортен сутиен. Стефан пък обу долни гащи.

# 545
на Геви зеленото горнище също често е мърляво.

# 546
В началото се впечатлявах колко много тоалети са им позволили да вземат със себе си на плажа, но май само до 3 чифта бански може. Геви си е все с едно зелено горнище, Станилия с розовите панталонки и черния спортен сутиен. Стефан пък обу долни гащи.
На цветя! Nerd Чефо изби рибата в екваторията на Доминикана! Satisfied

# 547
  • SF
Ми... то няма как. Те с тези бански и спят, и се състезават, и къмпинга строят, и за огъня дърва секат.
Аз се учудвам на чистите им коси. Привидно косите им са окей. За месец нересане и немиене, би трябвало да са мазни, мръсни и сплъстени.
Много ми е гадно, когато им дадат награда храна, която консумират на място, след игра. Всеки бърка с немитите пръсти, ближе и пак бърка, подават си една хапка от уста на уста. Никаква хигиена, ама никаква! Ще се заразят с някакви гадни коки.
От 2-3 шишета ли пият вода?

Последна редакция: ср, 22 мар 2023, 18:06 от Esmee

# 548
  • София
Не-за шишетата.Всеки си има с етикет с името си.

# 549
На Снежана и Геновева косите са много зле, често са като разбридани дамаджани в главите.

# 550
  • SF
Но не са мазни и слепени. Чисти са. 

# 551
В началото се впечатлявах колко много тоалети са им позволили да вземат със себе си на плажа, но май само до 3 чифта бански може. Геви си е все с едно зелено горнище, Станилия с розовите панталонки и черния спортен сутиен. Стефан пък обу долни гащи.
На цветя! Nerd Чефо изби рибата в екваторията на Доминикана! Satisfied
Да си спомним че "Слипа" спечели Игри на Волята. Joy

# 552
Станилия ми е топ, хич не ѝ обърнах внимание в предните епизоди, но вчера я позагледах особено с физиономиите на съвета и ми е топ! Хич не харесвам играчи, които не смеят да си изразят мнението, а тя е точно обратното. Ще стискам палци да стигне по-напред.

# 553
Да си спомним че "Слипа" спечели Игри на Волята. Joy
Трябваше ми половин минута да се сетя за кого говориш.
После се сетих. Grin

# 554
  • Разпиляна във въображението
Дали някъде ще може да се намери музиката към реалитито? От понеделник една песен ми "трови" живота и не успявам да я открия с шазама.

Общи условия

Активация на акаунт