🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 5 (17.03 - 02.04) 🌴

• 47 993
  • 1 195
  •   1
Отговори
# 150
А някой обърна ли внимание как Благо избута Дани, когато казваха кои символи да сложат. В синия отбор може да блесне момчето.

Да, не знам какво толкова го дразни тоя Благо в това момче, да не му е някой незаконен син, дошъл да го търси.

# 151
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Малее, Божана като анимационен герой почервеня цялата,
това за първи път го виждам така човек буквално да му
изпуши главата Rage. Хареса ми тази игра, беше с интересни
препятствия и по-динамична.

# 152
Стана ми жал за Божана.
Не може такова отношение към жена, каквато и да е, отделно вече са я изгонили, защо чоплят и нараняват още.
Браво на сините
Благо все повече не го харесвам. Не е с добър характер.

# 153
  • София
Ама Божана наистина явно чувства Жоро близък. За него не съм сигурна, но щом се чувства толкова предаден, явно и от негова страна има нещо

# 154
Тино не се справи добре в тази игра, въобще не обясняваше добре.

Много грозно взе да става с тези скандали.

# 155
Размяната се очертава да е особено продуктивна и от сеирджийска гледна точка. Благо взе да се пропуква, на Георги фанатизмът му вече извира от всяка пора. Беше им станало много комфортно и уютно, но продукцията им разтури панаира.

Снежана и Божана (ако някой ми беше казал преди предаването, че ще опра да им симпатизирам) се държат по-мъжки от голяма част от мъжете и в двете племена.

Усещам как ще намажат ските на Светльо и Тино за благодарност. А реалното мъртво тегло в племето са Татяна и Мара Левская.

# 156
  • София
Каква грозна гледка са човешката агресия и простотия, особено когато човекът от другата страна плаче. Но иначе се кръстим и казваме Отче наш няколко пъти на ден.

# 157
Чалга коалицията, точно🤣

# 158
  • София
Каква грозна гледка са човешката агресия и простотия, особено когато човекът от другата страна плаче. Но иначе се кръстим и казваме Отче наш няколко пъти на ден.
Както някой преди мен каза, тези червени изяви ще ме накарат да симпатизирам на Божана.
Ще ми се Светльо или Тино да вземат имунитета, та да им е по-трудно на червените на съвета. Не че няма да стрелят по Мария и Елина де...

# 159
Горката Елина, къде попадна?!
Много ме е яд, много!

# 160
Ама Марчето как се забърза)) Чак подтичваше и се раздаваше. Чудо, чудо. ))
Тино не е очаквал да го разменят си мисля. И да е искал в началото да е при червените май си свикна със сините и си му харесваше там, че и изпъкваше.

# 161
  • Другата България
Аз уж гледам паралелно, та победата на сините я видях.
Тоест, изгледах цялата битка за имунитет.
Изключително неприятно впечатление ми направи Благой, когато избута Дани от таблото. Направо си го бутна, грубо и невъзпитано. Много арогантно поведение, човек, който наистина си е повярвал и не умее да губи.
После, Ермина ми събра очите. Това момиче е истинска акула на терена, аз не виждам коя от жените /вероятно Станилия, но не съм сигурна/, би могла да я бие на физическа битка.
Божана е пренавита и обидена, че е пренебрегната за сметка на Татяна, но не знам какво е очаквала предвид и старите, и новите отношения между Благой и Татяна. Отначало смятах, че е Божка, сега съм сигурна, че именно Танчето е Йори-ТО на Благо, твърде вероятно да са го коментирали и предварително. Вече симпатизирам на Божана.
Снежана се загуби, а Чефо е все така безличен.

# 162
Ермина ще бие и бая  от мъжете.

# 163
Ох, и Татяна се кръсти...Както ѝ нараства тенът в комбинация с веждите и на мен ми идва да се кръстя, като я видя, а съм атеист.

# 164
  • София
Божана наистина го харесваше и е права, как ще я нарича Юда, те я изгониха. Аз не виждам какво им е виновна. Употребиха си я, Благо определяше при тях. Харесва ми, че има богат речник, личи си, че не е глупава жена, но тази емоционалност я дърпа понякога назад.

Татяна е много неприятна.

Общи условия

Активация на акаунт