🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 5 (17.03 - 02.04) 🌴

• 48 329
  • 1 195
  •   1
Отговори
# 210
Прякорът Джийзъса не е случаен, така да знаете. 😏

# 211
  • Другата България
Жал ми е, че Елина ще го отнесе. А реално играта провалиха Тино и Жоро днес, ама...Жоро няма как, Тино също няма -  все пак знаем, че тук срещу мъже не се гласува
Затова и Станилия ако е умна ще играе със Мара и Елина, и ще се опитат да привлекат Тино към тях, защото те са следващите. Ама откъде толкова акъл, не разбират, че великата четворка просто няма кой външен или вътрешен да я бутне. Сега с чалгарина /брат му/, станаха 5.

# 212
Утрешните игри отново изглеждат интересни.

Продукцията, искаме повече от 2 епизода на седмица. 😉

# 213
Даа, не мога да не отбележа, игрите стават все по-интересни, по-раздвижени и яки от Игри на волята.

# 214
Там са по силови и има много пъзели.

# 215
Чалгата изгони Елина. От Станилия очаквах да има повече мозъчни гънки, както и от Тино.
Заслужават си съдбата.
Елина и тя, вместо да се прави на жертвен агнец, нямаше ли възможност да привлече поне Тино?!
Запълниха телевизионно време с караници и сеир.

# 216
Е те са след нея.

# 217
Едно не мога да отрека тази година-кастинга е трагичен, но игрите и съоръженията, както и начина на заснемане и качеството е на световно ниво(правя съпоставка с миналата година на бг сезон). Утрешните битки са интересни, съоръженията са мащабни и най-вече, че са във водата. Не харесвам битки, който са само на сушата.
Някой да напише ако запомни, кои гласуваха за Светослав?

# 218
За Светослав гласуваха само Елина и Мария

# 219
Мария и Елина гласуваха за Светльо.

# 220
  • София

Survivor - епизод 13 (20.03.2023)

# 221
Разгеле! Това чаках от първи епизод. Беше такава мъкаааа до миналата седмица. Сега вече имаме интрига, има драма, разтури се кочината и играта почна.
Благо изключително лош стратег и буквално си закопа племето. Но в момента Едис ми става любим, мисли три хода напред. Не че е сложно с Благой срещу тебе.
 Божана сигурно съм един от малкото хора, които я харесват от Мастър Шеф. Мацката е много шумна и емоционална, но е с покритие. И тук си показва. Много е умна и чакам да се намести много добре. Тино ми е много симпатичен,но не знам дали ще му стигнат силичките да се сети, че сега опция без коалиция няма как. Не и в това племе. Трябва им много важен ход. Вероятно няма да има идоли, но очаквам предимства с допълнителни гласове.
Като гледам Благо и Жоро се шокирам от предпочитанията на Златка за за мъже. 😂
Татяна ме потриса. Защо влизаш да се бъхтиш някъде за чужда победа ?!? Че и му переш гащите и бога ми???! Гордееш се, че освен чалга певица си чистачка, готвачка, перачка... УОУ! Велик успех!😀😂
И от Дани очаквам изненада. Той много внимателно си подложи с Чефо и сега с тази смяна му се прочисти пътя.

# 222
Чалгата изгони Елина.
Никой не я изгонил. Има време до елиминациите, поне... по телевизията. Иначе изгонването вече е снимано и човекът изгонен, хахаха.

# 223
БПЦ да си събере мисионерите от Доминикана, че ще 🤢 вече. Гошо се кръсти на три крилца и разказва притчи за Юда, докато до него седи Пилат Понтийски, който току-що е отлъчил тамън 4 човека. Белият зъб щял да подава другата буза, въпреки че никой не го е плеснал. Татяна - и тя да не остане по-назад - споменава Библията, докато прилича на Гринч, който е откраднал Коледа. О, свещена простота!

Божана и Снежана на плюс за мен след този епизод. Светльо на минус. Едис също клони към минус - крайно мазен и хлъзгав. Гринч, Иконостасът и Молитвата няма да ги коментирам - те отдавна са стигнали ядрото на Земното кълбо. Тино и Станилия или спешно трябва да започнат да мислят, или ще изхвърчат като безпотребни патерици в играта на Благой.

Интересен епизод.

# 224
Сега още повече симпатизирам на войните, пардон, синия отбор. Снежана си я харесвах по принцип, а Божана ми е класи над чалгата, колкото и да е дива и откачена, на моменти нелепа, друго си е да имаш музикална култура. А червените направо да ги прекръстят на отбор Чалга. Съжалявам Елина и Тино, и двамата ги харесвам, но явно ще си ходят и те по реда. Отчасти ми хареса, че Мария взе имунитета, но щеше да е интересно кой щяха да номинират, ако нямаха бушони за гърмене. А като почнат с тоя Господ и направо не знам, да не сме в някое религиозно предаване. Jeez

Общи условия

Активация на акаунт